Transfer Dosyası 2006-2007

Fatih Solak fenerbahceyle adı gecıyor ne kadar doğru bılen varmı?

yoq öle bise 75-59 yendiğimiz macta görmedinizmii her basket attığıunda smac vurduğunda galatasaray tribünlerine oynuoduu bence fatih gitmezz

fatih solak'ı şampiyon olduğumuz maçtan sonra çadır storeda gs formasıyla gördüm ve sordum bizi bırakmayacaksın değilmi diye!!!!
ben galatasaray'lıyım bir yere gitmem dedi inşallah sözünü tutar

redsong' Alıntı:
fatih solak'ı şampiyon olduğumuz maçtan sonra çadır storeda gs formasıyla gördüm ve sordum bizi bırakmayacaksın değilmi diye!!!!
ben galatasaray'lıyım bir yere gitmem dedi inşallah sözünü tutar
Son febe maçından sonra "bir baba hindi" çekti daha ne olsun...bence Fatih bi yere gitmeyecek gönlünüzü rahat tutun.. ;)

nesli888' Alıntı:
vallah solomonu almi$lar...bir daha sene ortaligi kasip kavurucaklar !!!bir daha seneki fb-gs maçlarini izlemek istemiyorummm
Sen daha maçlar oynanmadan yenilgiyi kabul edersen kasıp kavururlar tabi.Oturmuş bi sistem içindeki Efesle toplama takım fbI hiç bişey yapamaz.Bakın görün Euro lig de her maçlarınmı seyircisiz tamamlarlar.Kültürsüz,ahlaksız takımların başarı şansı azdır.Her maç saha çöplüğe döner hakem boşaltır.Hele bide Maccabi Tel Aviv ile aynı gruba düşerlerse kahrolsun İsrail nidalarıyla sahaya atılmadık şey koymazlar.Adamlar ayrı bi cumhuriyet ne de olsa :kop

solomon bence fenerde tutunamayacak nesli888 katılmıyorrum fener gs maçlarına eskiden ibrahimdi daha sonra mrsiç oldu şimdi ikiside beraber asıl onu düşeneli gerisi önemli değil bu ikisi galatasaraya gelince coşuyor doping mi yapıtor ne anlamadım ama bu sene en azından aziz bekir le özyerimiz varonlar gereksiz iş yapmaz ikiside çok değerli insn ve coach iyi transferlerle daha iyi yerlere gelecegimizi sanıyorum çünkü biz fenerden daha yürekliyiz

bence bu sene fenerbahçe büyük bi hüsrana uğruycak bu kadar yıldız bi takımda oynamaz

biz gençler ve çok iyi seçilmiş 3 yabancıyla ve dixon kalırsa bu f5 i rahat rahat yeneriz kaliteli homojen genç potansiyelli ve daha da çnemlisi murat özyerle onları çok kötü hüsrana uğratırız
F5 hiç homojen 1 takım olmadı hepsi topu elinde sewen adamlar ve hepside kendi için oynayacak
ve unutulmamalı f5 ne kadar güçlü olursa olsun galatasaraylılık ruhuyla biz onları geçeriz aynı futbolda olduğu gibi

alpgs' Alıntı:
superspor da yazana gore bjk fb den barıs guneyı almıs
Fenerbahçe seyircisi Barış'a kıldı.Haklılar da bence.Adam TBL'de oynadığı ilk gün neyse hala o.En ufak ilerleme yok.Gereksiz bir transfer yapmış Beşiktaş.
Takımımızla bağlantısı olmayan transfer haberlerini Basketbol Dünyasına yazsak... ;)

Arkadaşlar ya feneri düşündüm de solomon mrsic ibrahim dıs oyuncuları acaba kim savunma yapcak bizden biri gelse daha iyi yaparrr heralde biz genc ve dinemigiz kaliteli yabancılarla hersey olurrr guveniyoruz galatasarayımıza.

kamil' Alıntı:
bence bu sene fenerbahçe büyük bi hüsrana uğruycak bu kadar yıldız bi takımda oynamaz

biz de böyle kadro kuralım ama hüsrana uğrayalım.. razıyım...

arkadaşlar kendimizi kandırmayalım.. adamlar solomon, ibrahim, mirsad gibi isimlerle avrupa'da iş yapacak kadro kuruyor.. biz hala ömer aşık falan diyoruz..

yapmayın ya..çok üzülüyorum çok..

Ömer Aşık olayı zaten saçmalık.Bizde Ömer'in daha iyi blokçu ve daha tecrübeli versiyonu var( tabi Fatih ne kadar tecrübeliyse) aynı tipteki oyuncuların hiç bir faydası olmaz bize.

Ömer Aşık saçmalık ama Ömer Onan ve Mirsad milli takımda yok Ömer var( amilliye çağrılmış).Türkiye de şu an da ikilemler çok fazla.Gerek milli takımda gerekse kulüpler bazında.febe bu sene final-eight e kalamaz kalırsa adam değilim.Lig de Efes şampiyonluğu göğüsler.Ha kadroları kaliteli mi elbette.Onlar kaliteyle oynar biz mücadele ederiz ruhumuzla oynarız.Bırakın artık başkalarını.Kendimize bakalım.Ne derseniz deyin Murat Özyer Aydın Örs'ten daha iyi bi koç.Aydın Örs bunadı.Geçen sene ellerindeki birçok maçı verdiler.Büyük Koleje ezile ezile yenildiler.Ne olursa olsun bunlar bi gerçek...

Arkadaşlar tamam fb'nin aldığı adamlar takım oyunu oynamıyor veya hepsi kendini düşünüyor deniliyor ama aldıkları basketçiler mirsad,ibrahim,ömer onan ve solomon.
Kadroda mrsıc ve kambala var.Ayrıca gençlerden de hakan demirel ve semih var.Tamam bunların hepsi ii basketçi mi bu konu kişiden kişiye değişir.Fakat kurdukları kadroya iş yapmaz demek kendimizi avutmak olur resmen.Şu yaptıkları transferlerden hangisini kadroda görmek istemezdiniz ki?(Gs klübüne veya taraftarına herhangi bir harekette bulunduysalar onları saymazsak tabiii)
Açıkcası bizim de artık ii transferler yapmamız lazım bildiğim sadece cemal nalga ve tufan ersöz'ü almışız.ii transfer şart...

hatırlıyormusunuz fener nba dan tabak McRae ABDULlu birşey aldı bizde ise hüseyin buğdaycı selim demir filan vardı ama o sene fener 5, oldu biz 6, fenerde yürek olmadıktan sonra olmaz bu iş daha önce denediler yapamadılar bu senede olmayacak ve size şunu diyeyim ömrümde gördüğüm en yobaz beşte hüseyin buğdaycı tıpkı gökhan üçoklar zaza enden murat konuk ve kemal tunçeri gibi...... bu sahne gözlerimden gitmiyor bırakın feneri allahından bulsun avrupada 50 sayı fark yiyecekler futbolda olduğu gibi galibiyetsiz dönecekler

GALAT-ASIR-AY' Alıntı:
Ömer Aşık saçmalık ama Ömer Onan ve Mirsad milli takımda yok Ömer var( amilliye çağrılmış).Türkiye de şu an da ikilemler çok fazla.Gerek milli takımda gerekse kulüpler bazında.Fenerbahçe bu sene final-eight e kalamaz kalırsa adam değilim.Lig de Efes şampiyonluğu göğüsler.Ha kadroları kaliteli mi elbette.Onlar kaliteyle oynar biz mücadele ederiz ruhumuzla oynarız.Bırakın artık başkalarını.Kendimize bakalım.Ne derseniz deyin Murat Özyer Aydın Örs'ten daha iyi bi koç.Aydın Örs bunadı.Geçen sene ellerindeki birçok maçı verdiler.Büyük Koleje ezile ezile yenildiler.Ne olursa olsun bunlar bi gerçek...

aydın ors okursa senı mahveder :D aslında dogru ama omer asık cemalla falan olcak ısler degıl bunlar hoca kendıne cok guvenıo bızde ona guvenıoz bekeleycez erken yorum yapmaya gerek yok