S
Snndrn
Misafir
Fatih Solak fenerbahceyle adı gecıyor ne kadar doğru bılen varmı?
Son febe maçından sonra "bir baba hindi" çekti daha ne olsun...bence Fatih bi yere gitmeyecek gönlünüzü rahat tutun..redsong' Alıntı:fatih solak'ı şampiyon olduğumuz maçtan sonra çadır storeda gs formasıyla gördüm ve sordum bizi bırakmayacaksın değilmi diye!!!!
ben galatasaray'lıyım bir yere gitmem dedi inşallah sözünü tutar
Sen daha maçlar oynanmadan yenilgiyi kabul edersen kasıp kavururlar tabi.Oturmuş bi sistem içindeki Efesle toplama takım fbI hiç bişey yapamaz.Bakın görün Euro lig de her maçlarınmı seyircisiz tamamlarlar.Kültürsüz,ahlaksız takımların başarı şansı azdır.Her maç saha çöplüğe döner hakem boşaltır.Hele bide Maccabi Tel Aviv ile aynı gruba düşerlerse kahrolsun İsrail nidalarıyla sahaya atılmadık şey koymazlar.Adamlar ayrı bi cumhuriyet ne de olsa :kopnesli888' Alıntı:vallah solomonu almi$lar...bir daha sene ortaligi kasip kavurucaklar !!!bir daha seneki fb-gs maçlarini izlemek istemiyorummm
Fenerbahçe seyircisi Barış'a kıldı.Haklılar da bence.Adam TBL'de oynadığı ilk gün neyse hala o.En ufak ilerleme yok.Gereksiz bir transfer yapmış Beşiktaş.alpgs' Alıntı:superspor da yazana gore bjk fb den barıs guneyı almıs
kamil' Alıntı:bence bu sene fenerbahçe büyük bi hüsrana uğruycak bu kadar yıldız bi takımda oynamaz
babahoroz' Alıntı:hatırlıyormusunuz fener nba dan tabak McRae ABDULlu birşey aldı bizde ise hüseyin buğdaycı selim demir filan vardı ama o sene fener 5, oldu biz 6,
GALAT-ASIR-AY' Alıntı:Ömer Aşık saçmalık ama Ömer Onan ve Mirsad milli takımda yok Ömer var( amilliye çağrılmış).Türkiye de şu an da ikilemler çok fazla.Gerek milli takımda gerekse kulüpler bazında.Fenerbahçe bu sene final-eight e kalamaz kalırsa adam değilim.Lig de Efes şampiyonluğu göğüsler.Ha kadroları kaliteli mi elbette.Onlar kaliteyle oynar biz mücadele ederiz ruhumuzla oynarız.Bırakın artık başkalarını.Kendimize bakalım.Ne derseniz deyin Murat Özyer Aydın Örs'ten daha iyi bi koç.Aydın Örs bunadı.Geçen sene ellerindeki birçok maçı verdiler.Büyük Koleje ezile ezile yenildiler.Ne olursa olsun bunlar bi gerçek...