Transfer Dosyası 2006-2007

bende fatih'in gideceğine pek ihtimal vermiyorum. dediğiniz gibi fatih iyi bi Galatasaraylı ama yinede yönetimimizinde işi sıkı tutup bi an önce fatih'le sözleşme imzalaması gerekir. yoksa adamı kaçırabiliriz. fatih Galatasaray'ın ağırdan aldığını görünce feneri tercih edebilir. böyle bişeyin olmaması için bi an önce fatih'le anlaşmalıyız. fatih'te bizi tercih edecektir diye düşünüyorum..

emregs' Alıntı:
bende fatih'in gideceğine pek ihtimal vermiyorum. dediğiniz gibi fatih iyi bi Galatasaraylı ama yinede yönetimimizinde işi sıkı tutup bi an önce fatih'le sözleşme imzalaması gerekir. yoksa adamı kaçırabiliriz. fatih Galatasaray'ın ağırdan aldığını görünce feneri tercih edebilir. böyle bişeyin olmaması için bi an önce fatih'le anlaşmalıyız. fatih'te bizi tercih edecektir diye düşünüyorum..
fatih isi yatarsa uzun rotasyonumuz inanilmaz zorluga girer hem uzun yillar calistigi ozyer in takimiin tercih edicegini dusunuyorum fatihin
bn uzun isini yabanci oyuncuya birakma yanlisi degilim cunkubu mevkiyi yeterince dolduracak yabanci oyu8ncu sayisi cok az ve bunlar genelde bize rast gelmiyor son 3 senedir

her durumda mutlaka yabanci kaliteli 1 5 numaran olmasi gerekior bence

1905' Alıntı:

ümitler şampiyonasında son maçta m.murathanoğlu pivot ömer aşık'ın bu sene galatasaray'da oynayacağını söyledi. Adam fener altyapısından yetişmiş geçen sezon 2. ligde ışıkspor'da oynamış dedi bir de.

murat hocanın taktiği belli oldu 4 5 genç alıp bunları kaliteli yabancılarla birleştirecek 2 3 sene sonrasının kadrosunu yapıcak

malik kalırsa yedeği sart onun için ben avrupa şampiyonasında harika oynayan berent kavaklıoğlu derim hem maliyetide ucuz olur da bişiy sorcam hangi takımda oynuyo berent

Berent geçen sene TED Kolejlilerde oynadı.Ben de beğendim.Benim bir de Litvanyanın guardı Kalniatis galiba o ilgimi çekti.Hem atletik hem skorer hem de iyi pasör...Zannedersem Zalgiris te oynuyormuş.Litvanyada...

ömer asikta ümitlerde begendigim 1 oyuncuydu insallah dogrudur iyi 1 yatirim olur ama takim çok genç olmamali yani bütün 87 li 88 li adamlari takimda toplayamayiz ömerin alinmasi gerektigini söylemistim demek bosa söylemiyorum

ömer basketbola 2 yıl önce başlamış bi oyuncu olarak kendini çok fazla geliştirdi. eğer bize gelirse kendini daha da geliştireceğine hiç şüphe yok. bu bakımdan ömer transferi çok çok iyi olur..

sportturk' Alıntı:
1905' Alıntı:

ümitler şampiyonasında son maçta m.murathanoğlu pivot ömer aşık'ın bu sene galatasaray'da oynayacağını söyledi. Adam fener altyapısından yetişmiş geçen sezon 2. ligde ışıkspor'da oynamış dedi bir de.

Ömer Aşık,Fenerbahçe'nin oyuncusu.

Bize transferinin söz konusu olacağını düşünmüyorum.Cemal Nalga'dan bahsetmiştir Murathanoğlu.

Umut Yenice karşıyaka ile anlaşmış Cemal 2. pivot konumuna yükseldi ama izlediğim kadarıyla çok aşama kaydetmesi lazım blok özelliği çok iyi ama şutu zayıf hocanın bir bildiği vardır herhalde.Arda Murat Tufan gibi oyuncularla çok koşan bir yakım olcaz İsmet te genç milli takımda çok iyi maçlar çıkartıyor kendi yaş grubunun en iyisi iyi yabancılar alırsak bu ligte herşeyi yapabiliriz.

Ya beyler Murat,Cemal gibi adamlarla anlaşıldı ama geçenlerde çıkan haberlerde oyuncularla anlaşılmasına rağmen sevgili koçumuz kesin kararını vermemeştir.İş onda bitecek...

sovereign' Alıntı:
sportturk' Alıntı:
1905' Alıntı:

Ömer Aşık,Fenerbahçe'nin oyuncusu.

Bize transferinin söz konusu olacağını düşünmüyorum.Cemal Nalga'dan bahsetmiştir Murathanoğlu.

Gayet net duydum Ömer Aşık dedi, ama dalgınlığına gelip Cemal Nalga'yla mı karıştırdı bilemem ama birkaç cümle kurdular Kaan'la Ömer hakkında...Sanmıyorum yanlışlıkla Ömer dediğini.

Ömer Aşık Fenerbahçe'de gelecek için fazlasıyla umutlu olunan bir oyuncu.Yanlış anlaşılmadır.Ömer'i bize kaptıracaklarını hiç sanmam.

koch' Alıntı:
Ömer Aşık Fenerbahçe'de gelecek için fazlasıyla umutlu olunan bir oyuncu.Yanlış anlaşılmadır.Ömer'i bize kaptıracaklarını hiç sanmam.

2 yıl önce başlamış galiba basketbola, şu an ümitler şampiyonasındaki oyunnuna bakınca hiç kimsenin umut beslemesine gerek yok gibi.

Bu arada Koch gelse gelecek sezon için çok iyi olur bence, Boddicker'dan çok daha iyiydi.

sportturk' Alıntı:
koch' Alıntı:

2 yıl önce başlamış galiba basketbola, şu an ümitler şampiyonasındaki oyunnuna bakınca hiç kimsenin umut beslemesine gerek yok gibi.

Bu arada Koch gelse gelecek sezon için çok iyi olur bence, Boddicker'dan çok daha iyiydi.
koch'un ön çapraz bağları koptuktan sonra eski performansında değilmiş ve geçen sezon italya ikinci liginde oynamış

Saygın R.Lion' Alıntı:
Ömer Aşık bana çok heyecanlı gibi geldi...
İyi niyetli ama çok telaşlı isteneni verebileceğini düşünmüyorum...
bence de cemal nalga daha faydalı olur