Transfer Dosyası 2006-2007

geçen gün ümitlerin macını serediodum daha 2. periyot cemal nalga 4. faulünü almıstı çok sasırdımm cemal nalga çok faul problemine girioo bencee

eskiya67' Alıntı:
geçen gün ümitlerin macını serediodum daha 2. periyot cemal nalga 4. faulünü almıstı çok sasırdımm cemal nalga çok faul problemine girioo bencee

Hayır..
Aslında orada Hırvat Pivot Laliç'in başardığı bişeydi...
Dünkü İtalya maçınıda izlediysen orada da Laliç yüzünden birçok oyuncu faül problemine girmişti...
Sözün özü suç Cemal de değil Cenal'i sahada fazla tutan Teknik Heyette..

Saygın R.Lion' Alıntı:
eskiya67' Alıntı:

Hayır..
Aslında orada Hırvat Pivot Laliç'in başardığı bişeydi...
Dünkü İtalya maçınıda izlediysen orada da Laliç yüzünden birçok oyuncu faül problemine girmişti...
Sözün özü suç Cemal de değil Cenal'i sahada fazla tutan Teknik Heyette..
bncede haklisin sonucta kimse cemal e yildiz demedi potansiyeli olan bir genc oyuzden kendine gore daha tecrubeli avrupa pivotlarina karsi zamn zamn bole sikintilar yasamasi cok dogal bunun bilincine erken varmasi gerekende dedigin gibi teknik heyetti

bnce cemal çok heyecan yapıo we şutu çok kötü ömer aşık gelirse ii olur 2 senede kendin çok geliştirmş bi oyuncu ama fener bırakırmı????????????

Tufan ersözle 3 yıllık anlaşma yapılmış turkbasket.com da yazıo hayırlı olsun yararlı bir transfer kesinlikle.

volverin' Alıntı:
Tufan ersözle 3 yıllık anlaşma yapılmış turkbasket.com da yazıo hayırlı olsun yararlı bir transfer kesinlikle.
Burda önemli olan isim değil uzun vadeli bi sözleşmedir.Şubede uzun zamandır olmayan bişey bu.Mesela bu sene tüm oyuncular tek yıllık kontrata sahipti.Umarım kaliteli yabancı transferi yapılır ve tabiki onlarda uzun vadeli olur.Ama bildiğim kadarıyla resmiyete dökülen ilk imza ve böylece kadrodaki oyuncu sayısı 3 oldu.Geç kalmışa benziyoruz...

Şubede gözle görülür değişiklikler var.Uzun süre sonra para sıkıntısı olmadan,yabancılar kaçmadan,güzel basketbol izleyeceğimiz bir sezon yaşayacağız görünüşe göre. ;)

ewt bncede para sikintisi yasanmammasi cok onemli ozellile cunku bu durum ozellikle baskette takim ahengini bozuyordu.
ayrica tufan lada yapilan uzun soluklu sozlesme bana gusel yansimalar yapti onumuzdeki 2-3 transferde artik sube sorumlularinin transfer taktigini tam olarak anlayabiliriz

3 yillik sozlesme gercekten cok onemli gelisme. Tufan da iyi bir basketbolcu, kisaca iyi bir transfer. "Fenerdeyse gelmesin" mantigini da birakalim. Tufan da zamaninda besiktas'ta oynadi, gelmesin mi yani simdi? Oynadigi takimin formasinin hakkini veren,ahlakli her oyuncuya Galatasaray'ın kapisinin acik olmasi lazim...

Eğer GS camiasına ve taraftarına bir terbiyesizlik yapmamışsa her takımdan oyuncu gelebilir...Yeter ki yüreğini sahaya koysun...

aynen katılıyorum...
örneğin revivo.. çok efendiydi.. gs a geldi ve gitti..
umut tınay..

şimdi bugün alex'i gs a istemez misiniz?

Outlaw' Alıntı:
Eğer GS camiasına ve taraftarına bir terbiyesizlik yapmamışsa her takımdan oyuncu gelebilir...Yeter ki yüreğini sahaya koysun...

aynen katılıyorum...
örneğin revivo.. çok efendiydi.. gs a geldi ve gitti..
umut tınay..

şimdi bugün alex'i gs a istemez misiniz?

alex gelmesin baba yaaaa.. :p
azmı aptalex dedik biz ona.. :D

gs

Eski Galatasaraylı, Benetton İle Anlaştı..
ç
Ülkemizde daha önce Galatasaray forması altında da izlediğimiz Terrell Lyday, Benetton Treviso ile kontrat imzaladı. 27 Yaşında ve 1.91 boyundaki başarılı oyun kurucu, geçtiğimiz yıl Rusya'nın Ural Great takımında oynadığı 42 karşılaşmada 14.7 sayı- 3.3 ribaund ve 3.3 asist ortalamaları yakalamıştı. Lyday daha önce Euroleague'de Adecco Asvel forması altında mücadele etmiş ve 14 karşılaşmada 13.2 sayı ortalaması tutturmuştu. ABD'li oyuncu ayrıca, Fransa'da Cholet formasıyla ULEB Cup'da da oynamıştı.

uacaglar' Alıntı:

mesela semih erden geçen sezonki fenerbahce macıında müge berkalp e küfür etti ben sahsenn gelmesini istemem

ismet hacıoğlu avrupa gençler şampiyonasında çok başarılı maçlar çıkarıyor.bu sene iyi bir yedek guard olur.iki numara pozisyonunda murat kayanın kesin transfer edilmesi gerekiyor.takımda geçen sene oynayan serhatın bu takımda tutulması savunmamız için çok önemli.
genç milli takımda oynayan can özcanın da takıma fayda verebileceğini düşünüyorum.aynı zamanda takıma arda vekiloğlu,alınabilirse mehmet yağmur,ömer aşık ta alınırsa 4 kaliteli yabancı ve fatih solak ve burak sezginden oluşan takım şampiyonluk adayları arasına girebilir.

Re: gs

SAPO1@mynet.com' Alıntı:
Eski Galatasaraylı, Benetton İle Anlaştı..
ç
Ülkemizde daha önce Galatasaray forması altında da izlediğimiz Terrell Lyday, Benetton Treviso ile kontrat imzaladı. 27 Yaşında ve 1.91 boyundaki başarılı oyun kurucu, geçtiğimiz yıl Rusya'nın Ural Great takımında oynadığı 42 karşılaşmada 14.7 sayı- 3.3 ribaund ve 3.3 asist ortalamaları yakalamıştı. Lyday daha önce Euroleague'de Adecco Asvel forması altında mücadele etmiş ve 14 karşılaşmada 13.2 sayı ortalaması tutturmuştu. ABD'li oyuncu ayrıca, Fransa'da Cholet formasıyla ULEB Cup'da da oynamıştı.
Erman Kunter'in banko adamıydı.Erman Kunter onu bize getirdikten sonra,önce Cholet'e sonra da Asvel'e götürmüştü.Belli ki Avrupada piyasası sağlamlaştı.Erman Kunterle anlaşabilsek bize geri dönebilirdi.