roberto baggio' Alıntı:babahoroz' Alıntı:hatırlıyormusunuz fener nba dan tabak McRae ABDULlu birşey aldı bizde ise hüseyin buğdaycı selim demir filan vardı ama o sene fener 5, oldu biz 6,
o fener takımının coachu çok iyiydi onun için öyle oldu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
roberto baggio' Alıntı:babahoroz' Alıntı:hatırlıyormusunuz fener nba dan tabak McRae ABDULlu birşey aldı bizde ise hüseyin buğdaycı selim demir filan vardı ama o sene fener 5, oldu biz 6,
turnusol' Alıntı:roberto baggio' Alıntı:babahoroz' Alıntı:hatırlıyormusunuz fener nba dan tabak McRae ABDULlu birşey aldı bizde ise hüseyin buğdaycı selim demir filan vardı ama o sene fener 5, oldu biz 6,
![]()
![]()
Halil Ünerdi dimi yanlış hatırlamıyosam
![]()
![]()
halil Üner konusundaki görüşlerinizi önceden de bildiğim için sonuna kadar katılıyorumroberto baggio' Alıntı:babahoroz' Alıntı:hatırlıyormusunuz fener nba dan tabak McRae ABDULlu birşey aldı bizde ise hüseyin buğdaycı selim demir filan vardı ama o sene fener 5, oldu biz 6,
Utkucum en iyi demedim 2-3 dedim.Ligdeki coachları kafandan geçirirsen bunu farkedersin.GALAT-ASIR-AY' Alıntı:Ligin en iyi koçu olduğu için B.kolej den fark yedi.Elindeki maçlar giderken seyretti.Zamanında da Avrupa 2. si yaptığında ülkemizi tamam büyük başarıydı ama öyle bi büyüttüler ki adamı dünyanın en iyi koçu oldu sanki.Baktığınızda zaten en iyi kadroya sahip 2-3 takımdan biriydik ve kendi seyircimiz önünde şampiyon olamamak başarısızlık sayılabilirdi.Aslında Aydın Örs başarıları Efes'te yakaladı.Amaşimdi baktığınızda Halil Üner den sonra 2. diyebilirim.Hangi konuda olduğu da bellizaten![]()
GALAT-ASIR-AY' Alıntı:Ligin en iyi koçu olduğu için B.kolej den fark yedi.Elindeki maçlar giderken seyretti.Zamanında da Avrupa 2. si yaptığında ülkemizi tamam büyük başarıydı ama öyle bi büyüttüler ki adamı dünyanın en iyi koçu oldu sanki.Baktığınızda zaten en iyi kadroya sahip 2-3 takımdan biriydik ve kendi seyircimiz önünde şampiyon olamamak başarısızlık sayılabilirdi.Aslında Aydın Örs başarıları Efes'te yakaladı.Amaşimdi baktığınızda Halil Üner den sonra 2. diyebilirim.Hangi konuda olduğu da bellizaten![]()
GALAT-ASIR-AY' Alıntı:Ya Oben abi Fb camiasından kimseyi istemem ben takıma.Ben fb yi sevmedim ve ölene kadar dasevmem.Oktay mahmudi,murat özyer,murat didin,baldwin,ercument sunter gibi koçlar var ligimizi kucumseme(koç manasında)...
Halil üneri de eklesek mi :kop