GALAT-ASIR-AY' Alıntı:
Ya Oben abi Fb camiasından kimseyi istemem ben takıma.Ben fb yi sevmedim ve ölene kadar dasevmem.Oktay mahmudi,murat özyer,murat didin,baldwin,ercument sunter gibi koçlar var ligimizi kucumseme(koç manasında)...
Halil üneri de eklesek mi :kop
çok yanlış bir mantık..
rüştü, ibrahim kutluay, harun erdenay, aydın örs.. ve bunun gibi birçok daha..
bu isimleri sevmicez mi? tamam sevmeyebilirsin ama saygı duymalısın.. çünkü örnek verdiğim isimler başarılı spor kariyerlerinin yanında ne gs a ne de başka kurumlara saygısızlık etmiş, saha içi ve dışında gayet efendi bir tavır izlemiş, ayrıca milli takıma da hizmet etmiş insanlar..
artık şu mantığı aşalım.. bir insanın fenerli olması suç değil.. sizin yaptığınız resmen fanatizm.. bir insanı sadece fenerli diye dışlamak, onu istememek, sevmemek fanatizme girer.. çıkan o saçma sapan kavgaların da nedeni budur.. bugün hepimizin fenerli arkadaşları var.. babası, annesi fenerli olanlar da var.. hatta çoğumuz çocukken gs lı olduk.. yani kendi akıl ve mantığımızla değil, bir şekilde etkilenme ile olduk. soruyorum bu forumda kim gs, fb den daha köklü bir camiadır, daha efendidir, daha başarılıdır fln mantığıyla gslı oldu? tahmin ediyorum kimse.. 6-7 yaşlarında bu mantıkta olacak kaç insan var?? tuttuğumuz takımı biraz da şans eseri tutuyoruz.. benim babam bir bjk li değil de hasta bir fb li olsa ben belki fb li olacaktım.. ve ben bir fenerbahçeli olsam ve bu şekilde dışlansam çok rahatsız olurdum..
ibrahim kutluay ile zaza enden'i
ömer üründül ile selçuk yula'yı bir tutmayacağız elbette.. burada önemli olan fb li olması değil, tutunduğu tavırdır.. banvit'i ben bir türlü unutamıyorum.. ha tarihte rahatsız olduğumuz şeyler genelde karşı yakadan, fenerbahçe'den geldiği için her zmn en çok fenerbahçe'ye kızarız. fenerbahçe'ye kötü bakarız. ama bu her fenerlinin kötü olacağı anlamına da gelmez..
utku, ayrıca oraya birsürü coach ismi yazmışsın.. ne biliyorsun oktay mahmuti'nin hangi takımı tuttuğunu. belki hasta fenerli. ve belki ileride o da fenerbahçe koçu olacak.. o zaman senin düşüncelerin değişecek mi??
hatta hepsini geçtim.. şu anda kadromuzda bulunan oyuncuların kaçı doğuştan gslı.. gsa ciddi gönül vermiş?
senin mantığınla fenerlilerin de hakan şükür'ü sevmemesi doğal.. ama tabii ki her aklı başında fenerli hakan'ı sever. çünkü hakan da rakip camialara saygılı, saha içi ve dışı tavırları düzgün olan bir sporcudur.. hakan şükür ile hasan şaş'ı da kıyaslamam ben..
ya da osman tanburacı ile...