Transfer Dosyası 2006-2007

turnusol' Alıntı:
roberto baggio' Alıntı:
babahoroz' Alıntı:
hatırlıyormusunuz fener nba dan tabak McRae ABDULlu birşey aldı bizde ise hüseyin buğdaycı selim demir filan vardı ama o sene fener 5, oldu biz 6,

o fener takımının coachu çok iyiydi onun için öyle oldu.

:D :D :D Halil Ünerdi dimi yanlış hatırlamıyosam :D :D

:kop :kop :kop bu guzeldı ya gece gece :kop :kop :kop

roberto baggio' Alıntı:
babahoroz' Alıntı:
hatırlıyormusunuz fener nba dan tabak McRae ABDULlu birşey aldı bizde ise hüseyin buğdaycı selim demir filan vardı ama o sene fener 5, oldu biz 6,

o fener takımının coachu çok iyiydi onun için öyle oldu.
halil Üner konusundaki görüşlerinizi önceden de bildiğim için sonuna kadar katılıyorum
Ancak Aydın Örs'ün de artık baksetbol anlşayışının yavaş yavaş yetersiz kaldığını düşünüyorum.Eğer Aydın Örs başarısız olursa hiç şaşırmam.

Artık Aydın Örs'ün BASKETBOL Anlayışı ömrünü tamamladı...
Bu zamandan sonra Aydın Hocanın anlayışını yetersizlik kavramı karşılamaya yetmez artık jenarasyonunu tamamlamışlık anvak açıklayabilir bence .....

biraz komplo teorisi ama omer asik fb nin altyapı takimindan. fatih karsi verilmis olmasin. bence fatihi cok sevmeme ragmen ben omer asik gelecek vaad ediyo

Ligin en iyi koçu olduğu için B.kolej den fark yedi.Elindeki maçlar giderken seyretti.Zamanında da Avrupa 2. si yaptığında ülkemizi tamam büyük başarıydı ama öyle bi büyüttüler ki adamı dünyanın en iyi koçu oldu sanki.Baktığınızda zaten en iyi kadroya sahip 2-3 takımdan biriydik ve kendi seyircimiz önünde şampiyon olamamak başarısızlık sayılabilirdi.Aslında Aydın Örs başarıları Efes'te yakaladı.Amaşimdi baktığınızda Halil Üner den sonra 2. diyebilirim.Hangi konuda olduğu da bellizaten :D

GALAT-ASIR-AY' Alıntı:
Ligin en iyi koçu olduğu için B.kolej den fark yedi.Elindeki maçlar giderken seyretti.Zamanında da Avrupa 2. si yaptığında ülkemizi tamam büyük başarıydı ama öyle bi büyüttüler ki adamı dünyanın en iyi koçu oldu sanki.Baktığınızda zaten en iyi kadroya sahip 2-3 takımdan biriydik ve kendi seyircimiz önünde şampiyon olamamak başarısızlık sayılabilirdi.Aslında Aydın Örs başarıları Efes'te yakaladı.Amaşimdi baktığınızda Halil Üner den sonra 2. diyebilirim.Hangi konuda olduğu da bellizaten :D
Utkucum en iyi demedim 2-3 dedim.Ligdeki coachları kafandan geçirirsen bunu farkedersin.

GALAT-ASIR-AY' Alıntı:

yapmayın yaa.. bu utkucum bu kadar da değil.. sen biraz fazla taraflı bakıyorsun.. eminim aydın örs gelse gs a böyle demezdin.. aydın örs basketbolun fatih terim'idir..

Ya Oben abi Fb camiasından kimseyi istemem ben takıma.Ben fb yi sevmedim ve ölene kadar dasevmem.Oktay mahmudi,murat özyer,murat didin,baldwin,ercument sunter gibi koçlar var ligimizi kucumseme(koç manasında)...
Halil üneri de eklesek mi :kop

GALAT-ASIR-AY' Alıntı:
Ya Oben abi Fb camiasından kimseyi istemem ben takıma.Ben fb yi sevmedim ve ölene kadar dasevmem.Oktay mahmudi,murat özyer,murat didin,baldwin,ercument sunter gibi koçlar var ligimizi kucumseme(koç manasında)...
Halil üneri de eklesek mi :kop

çok yanlış bir mantık..
rüştü, ibrahim kutluay, harun erdenay, aydın örs.. ve bunun gibi birçok daha..
bu isimleri sevmicez mi? tamam sevmeyebilirsin ama saygı duymalısın.. çünkü örnek verdiğim isimler başarılı spor kariyerlerinin yanında ne gs a ne de başka kurumlara saygısızlık etmiş, saha içi ve dışında gayet efendi bir tavır izlemiş, ayrıca milli takıma da hizmet etmiş insanlar..

artık şu mantığı aşalım.. bir insanın fenerli olması suç değil.. sizin yaptığınız resmen fanatizm.. bir insanı sadece fenerli diye dışlamak, onu istememek, sevmemek fanatizme girer.. çıkan o saçma sapan kavgaların da nedeni budur.. bugün hepimizin fenerli arkadaşları var.. babası, annesi fenerli olanlar da var.. hatta çoğumuz çocukken gs lı olduk.. yani kendi akıl ve mantığımızla değil, bir şekilde etkilenme ile olduk. soruyorum bu forumda kim gs, fb den daha köklü bir camiadır, daha efendidir, daha başarılıdır fln mantığıyla gslı oldu? tahmin ediyorum kimse.. 6-7 yaşlarında bu mantıkta olacak kaç insan var?? tuttuğumuz takımı biraz da şans eseri tutuyoruz.. benim babam bir bjk li değil de hasta bir fb li olsa ben belki fb li olacaktım.. ve ben bir fenerbahçeli olsam ve bu şekilde dışlansam çok rahatsız olurdum..

ibrahim kutluay ile zaza enden'i
ömer üründül ile selçuk yula'yı bir tutmayacağız elbette.. burada önemli olan fb li olması değil, tutunduğu tavırdır.. banvit'i ben bir türlü unutamıyorum.. ha tarihte rahatsız olduğumuz şeyler genelde karşı yakadan, fenerbahçe'den geldiği için her zmn en çok fenerbahçe'ye kızarız. fenerbahçe'ye kötü bakarız. ama bu her fenerlinin kötü olacağı anlamına da gelmez..

utku, ayrıca oraya birsürü coach ismi yazmışsın.. ne biliyorsun oktay mahmuti'nin hangi takımı tuttuğunu. belki hasta fenerli. ve belki ileride o da fenerbahçe koçu olacak.. o zaman senin düşüncelerin değişecek mi??
hatta hepsini geçtim.. şu anda kadromuzda bulunan oyuncuların kaçı doğuştan gslı.. gsa ciddi gönül vermiş?

senin mantığınla fenerlilerin de hakan şükür'ü sevmemesi doğal.. ama tabii ki her aklı başında fenerli hakan'ı sever. çünkü hakan da rakip camialara saygılı, saha içi ve dışı tavırları düzgün olan bir sporcudur.. hakan şükür ile hasan şaş'ı da kıyaslamam ben..
ya da osman tanburacı ile...

Oktay Mahmudi yi sewerim,Rüştü'yü de severim(hatta en sevdiğim fb lidirkendileri :kop )
Hepsini sevmediğimi kim söyledi ;)
Ayrıca aydın örs bir koç olamadı tamam mı?
kendi oyuncusu gidip de rakibin bayan menajerini küfrediyorsa seyirciyi tahrik ediyorsa,aydın da teşvik edip ona katılıyorsa neden seveyim ben bu adamı.Önce oyuncularına terbiye versin,onları kontrol etsin.

rüştüyü bende sewerim çünkü küçükken galatasarayımız tutuyomuş :claps ibrahim efendiliğine gelince galatasarayımızı kastederek floryayıda werseler galatasaraya gelmem gibi cümleler sarfetmiştir bunları unutmamak lazım

yok o gslılıktan fln. değil.. o kadar çocukça birşeyi yapmaz zaten kimse..
ibrahim orada hidayet,mirsad gibi isimlerin hareketlerinden rahatsız olduğu için ve liderlik onlara gittiği için haklı bir şekilde tepki gösterdi ve takımda huzursuzluk çıkardı.. haklı mıydı? haklıydı bence.. çünkü mirsad,hidayet gibi isimler fazla şımarmıştı ve takıma zarar veriyorlardı.
ki ibrahim'e harun da destek verdi takımın abisi olarak o da güzel bir tepkiydi.

florya olayına gelirsek.. öyle bir söz söyledi mi bilmiyorum ama söylediyse de çok anormal karşılamıyorum..

gs lı oyuncular fenere gidince kızalım, fenerli gsa gelmeyince sövelim.. böyle bir mantık olamaz.. aynı şeyi hakan şükür dese kral olur, ibrahim deyince eleştiriliyor.. bu da olamaz...

ben,sen bu forumdaki çoğu kişi.. ibrahim durumunda olsak ve fenerbahçe bize samandıra'yı verse fener e gider miyiz? ben gitmem..

siz de gitmezsiniz.. o zmn ibrahim'i de gsa gelmem dedi diye eleştirmemek hatta övmek gerekir...

neyse ben de ibrahim'in avukatı gibi oldum.. fazla uzatmayalım.. konuyu dağıtmayalım..

outlawa kesinlikle katılıyorum olaylara bu kadar fanatikçe yaklaşmamak lazım..ibrahimin varsayılan soylemi bu kadar suç sayılıyorsa o zaman bu şampiyonluk kutlamalarımızda futbolcularımızın pek çoguda fenerbahce aleyhine yapılan tezahuratlara eşlik etti..onların yaptıgı ibrahimin soyleminden daha fazla küçük düşürücü gibi bir mantıkta kurabiliriz ama bunlar işin tuzu biberi,ibrahim turk basketboluna hizmet etmiş,efendiligiylede bircok sporcuya ornek olmuş bir oyuncu.rüştü,aydın ors,harun,hakan şükür ornekleride cok dogru bunlara ergün pembe,orhun ene gibi oyuncularıda katabiliriz..ayrıca fenerbahceden gerektiginden fazla bahsediyoruz bana gore,ilk once kendi takımımızın durumuna bakmalıyız.Efes ve fener zirvenin en buyuk 2 adayı gibi gozükürken,telekomun ve banvitin atılımları ortadayken,beşiktaşında coach ve salon avantajı yadsınamazken,bizim bu denli sessiz kalmamız ilk 4 hedefİ için beni biraz düşündürüyor

Arkadaşlar son gelen haberlere göre büyük kolej de ligten cekilmiş kaynak http://www.megabasket.net böylece eğer hocamız isterse ve büyük bir ihtimalle murat kaya galatasarayımızda olacaktır hayırlı olsun diyelim.