ULTRASLAN_MPAL' Alıntı:yazıkkk
arkadaşlar bu seneki senaryo anlaşıldı.fb ıra clark ı da almış.
bizim yönetimimizin yapması gereken oyuncu transfer etmemek(edemiolar zaten).transfer için kullanılacak para bidahaki seneye ayrılsın da bidahaki sene belki büyük transferler yaparlar :roll:
yapmamız gereken 2 şey daha var biri gs mize ne olursa olsun destek vermek,maçlarına gitmek.
3. de efesi desteklemek
besiktas a transfer oldu fakat ülker bu transferi kabul etmio fb de oynayacak diorvolverin' Alıntı:Arkadaşlar oğuz savaşın durumu ne oldu bilen var mı beşiktaşa mı gitti eger hala boştaysa tam bizim aradıgımız oyuncudurr yabancıya o pozisyonda ihtiyac kalmazz.
arkadasim bende ayni cumleyi kisa boyu sayesinde kalabalik icinde zor pozisyonlardan basket yapabilir diye anladim bida bir baksana kardesim cumle devrik karisik cunku ikimizden biri yanilio olabilir ama bence asli bu.sarpemre' Alıntı:Gordon'un teorisine katılıyorum.Sovereign'in bulduğu yazıda zaten 2 numara mentalitesine sahip olduğu yazıyor.Fizik olarak da Dixon'a benziyor anlaşılan.Zayıf bir fiziği varmış ve kalabalıkta içeriye girdiğinde bitirmekte zorlanıyormuş;ancak LSU gibi bir okulda bu istatistikleri yakalamak hiç kolay değil.Umarım iyi bir transfer olur.
zayif fiziginden dolayi bence kalabalikta bitirmekten zorlaniodur ama terside olabilir neyse izleip görecezbiglion' Alıntı:arkadasim bende ayni cumleyi kisa boyu sayesinde kalabalik icinde zor pozisyonlardan basket yapabilir diye anladim bida bir baksana kardesim cumle devrik karisik cunku ikimizden biri yanilio olabilir ama bence asli bu.sarpemre' Alıntı:Gordon'un teorisine katılıyorum.Sovereign'in bulduğu yazıda zaten 2 numara mentalitesine sahip olduğu yazıyor.Fizik olarak da Dixon'a benziyor anlaşılan.Zayıf bir fiziği varmış ve kalabalıkta içeriye girdiğinde bitirmekte zorlanıyormuş;ancak LSU gibi bir okulda bu istatistikleri yakalamak hiç kolay değil.Umarım iyi bir transfer olur.
gordon' Alıntı:Arda takım bence baya tehlikeli bir yerde. Eğer 3 yabancı doğru adamlarsa iyi bir takım oluruz, hem de baya iyi bir takım oluruz. Ama eğer yanlış adamlar gelirse , o zaman sıkıntı çok. Tolga bence iyi bir transfer ama, artık bir bench oyuncusu, işin kötüsü Arda da artık bir bench oyuncusu, sanırım Tufan'a 3 numarada dakika vermeyi planlıyo Murat Hoca ama, orada baya undersized kalacaktır. 3 numarada şu kadroyla sıkıntı var Arda bence söylediğini aksine, zira hem Arda hem de Tolga 15 dakika falan civarında almalılar ilk 5 e oynayacak bir takımda daha fazla değil. Yani oraya 30 dakika falan verilebilecek yabancı bir swingman bulunup üstüne Arda veya Tolgadan biri dahil edilmeli, ikisi birden değil...
edit: İsmet Hacıoğlu gerçeği falan yok, maalesef profesyonel düzey için şimdilik çok yetersiz, Mitchell'ın arkasına adam düşünülmüyorsa çok yanlış
Edit2: Alternatif olmaması geç kalmamızla alakalı bir konu. Yoksa Hakan Köseoğlu, Bekir Yarangüme, Erkan Veyseloğlu ve hatta bazı sorunları olsa d da Asım Pars gibi( uzun rotasyonumuzdaki Hüesyin'den daha fazla katkı sağlayacaktır) takıma getirebileceğimiz 4 önemli alternatifimiz vardı mesela. Tufan-Murat- Arda(Tolga) üçlüsüyle de gayet iyi bir yerli kadrosu kurulabilirdi...Yani bizim aldıklarımızdan başka herkes peşkeş durumu biraz abartılı olmuş bence...
edit: Yaptığım eleştirilere rağmen sonuç olarak altta yazmış olan sevgili Oytun'a katılıyorum, geçen seneden daha iyi olacak.