Transfer Dosyası 2006-2007

bi de ekliyim.ne dixonlar gelir ne dixonlar gider.genç arkadaşlarım belki hatırlamaz llyod daniels diye bi adam vardı aman dedik ne ii adam ne güzel adam sakın kaçmasın gitmesin tutun bunu sonra özel hayatındaki sorunlar yüzünden gönderildi.bi iki sene sonra brain tolbert geldi yine aman dedik tutun bunu gitmesin etmesin.gitti,gittikten sonra da her transfer mevsiminde adı geçti.sonra playofflar için getirdiğimiz chriss harren vardı o da gitti.
yani basketbolcular gelir gider özellikle yabancılar kimse vazgeçilmez diğildir.mezarlıklar kendini vazgeçilmez zannedenlerle doludur.
Asıl sorun dixon falan diil.Sorun oluştuğu söylenen mali kaynakla yapılması gereken yerli transferlerin yapılmaması daha doğrusu geç kalınmasıdır.

Yeni sezonda takımın başına Coach Murat Özyer’i getiren Galatasaray, transfer çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Tuborg’dan Cemal Nalga, Tekelspor’dan Tufan Ersöz, Büyük Kolej’den Murat Kaya ve ABD’li Derril Mitchell’i kadrosuna dahil eden Sarı-Kırmızılılar, son olarak Beşiktaş’ın kaptanı Tolga Tekinalp’i transfer etti. Efes Pilsen’in altyapısından yetişen, Fenerbahçe’nin yanı sıra Ülkerspor ve bir dönem İsveç’te forma giyen Tolga, iki sezondur Beşiktaş’ta oynuyordu. Cim Bom’da yabancı arayışları devam ediyor.

burda anlasıldıgı uzere murata kayayı da almıs gorunuoruz arkadasl

e de diyelim hayırlı uğurlu olsun neticede tolga kabiliyetli bir organizma takıma yardımı olur die düşünüyorum bide bu murat kaya olayı neticeye kavuşsada rahatlasak imza falan bide geçmiş olsun garrusca :atki

e de diyelim hayırlı uğurlu olsun neticede tolga kabiliyetli bir organizma takıma yardımı olur die düşünüyorum bide bu murat kaya olayı neticeye kavuşsada rahatlasak imza falan bide geçmiş olsun garrusca :atki

şimdi bi bakalım,

pg:mitchell,ismet
sg:tufan,murat.serhat
sf:tolga,arda
pf:burak,hüseyin
c:cemal

10 kişi etti bi de ismetle beraber altyapı oyuncusu etti mi 11.ee bi yabancı transferi daha yapıp kapatıcakmıyız transferi.
ben de umutsuzluğa kapılmak istemiyorum ama güneş balçıkla sıvanmıyor

12 den fazla olabilir oyuncu.Sakatlıkları düşünürsek.Ya da ilerde ayrılan olabilir.Bana göre 2 de yabancı alıp kapatacaklar.Hemde 12'ye girmek için iyi bir rekabet olur.O 1 kişi fazlası çok olumlu yansıyabilir...

brkbyrktr' Alıntı:
şimdi bi bakalım,

pg:mitchell,ismet
sg:tufan,murat.serhat
sf:tolga,arda
pf:burak,hüseyin
c:cemal

10 kişi etti bi de ismetle beraber altyapı oyuncusu etti mi 11.ee bi yabancı transferi daha yapıp kapatıcakmıyız transferi.
ben de umutsuzluğa kapılmak istemiyorum ama güneş balçıkla sıvanmıyor
ya arkadaşlar o genç oyuncu statüsüne cemal ve serhat dahil olmuyor mu?? cemal bildiğim 87 doğumlu

Tolga, Burak, Hüseyin...
iyi şut atan dört numara almaya bayılıyoruz..
ligde başka şut atan dört kalmadı.. bari songaila'yı da getirsinler tam olsun..

1905' Alıntı:
brkbyrktr' Alıntı:
ya benim de anşayamadığım bişey var ülkerle yapılan sponsorluk anlaşması sonrasında biz ülkerden hangi oyuncuyu ya da oyuncuları aldık.hadi tamam kimseyi almamış olalım yıllık 2 milyon $ mali kaynak alıcaktık.bu kaynakla yapılan transferler nerde.cemal'e tufan'a murat'a arda'ya gitmedi heralde bu kadar para
o zaman niye sponsor aldık da adımızın önüne bi isim daha koyduk bu saydıklarımı sponsor olmasalar da alırdık.ya da sponsor söylendii gibi yıllık 2 milyon dolar falan değil
bence ya ülker söylenen paradan daha az miktar werdi ya da kaynak aktarimi yapildi arkadasin söledigi gbi biz bunlari sponsorsuzda alirdik

benim anlayamadığım olay sponsor olarak sadece ülkermi var ,başka bir firma ile anlaşılamazmıydı

sarpemre' Alıntı:
Genç oyuncu kontejanına bir oyununu girmesi için altyapımızdan yetişmesi gerekiyor.
o zaman f5in kadrosuna bakalım mrsic,solomon,mirsad,ibo,semih,kambala,ömer,hakan,zeki,rasim,erdal, clark aha 12 etti.bu adamlar torpilli mi?? genç oyuncu yok kadroda ???

dirk nowitski' Alıntı:
sarpemre' Alıntı:
Genç oyuncu kontejanına bir oyununu girmesi için altyapımızdan yetişmesi gerekiyor.
o zaman f5in kadrosuna bakalım mrsic,solomon,mirsad,ibo,semih,kambala,ömer,hakan,zeki,rasim,erdal, clark aha 12 etti.bu adamlar torpilli mi?? genç oyuncu yok kadroda ???
evet çok doğru. tamam kadroda 2 genç kesin olması lazım ama bakıyoruz fenere hiçbiri kendi altyapısından yetişmemiş. hem en azından bizde 1 tane genç var. fenerin kadro ise hep dışardan gelenler. bakalım nolcak. görürüz yakında takımların kesinleşmiş kadrolarını.

Doğuş Balbay iki sezondur FB'de 12'nin içinde.Aydın Örs katıldığı bir programda Ömer Aşık'ın da bu yıl kadroda olacağını söyledi.

febe den bize ne ya biz salonumuzu dolduralım gerisi gelicek :atki

dixon dixon yeter artık bu takımdan dixondan on kat daha kaliteli yaban cılar geçti artık dixon istemiyorum geçen sene dixondan fazla skor gücünü üstlenebilcek kim vardı mrsiç gs de olsaydı belki o 30 sayı tuttururdu dünü bırakın güne bakın yarısında fatih solakla dixon konuşuluyor bu takım dixon değil gs bundan sonra dixon kalsaydı dağıtırdık lafları istemiyorum dagıtamazdık o kadar kolay değil.......
Chriss harren tolbert lyday dixondan daha skorer oyunculardı unutmayın

Arakadaşım.....tabi ki bu takıma Dıxon'dan daha iyi yabancılar geldi geçti...ama son yıllarda gelen yabancıların kalitesi ortada...2000 Dolara ABD'lılar geldi bu takıma....Top sürmesini bilmeyen pivotlar geldi....40 yılda bir tüm taraftarları heyacanlandıracak bir oyuncu yakalamışız bunun elden kaçışına bu isyan.....

Sponsorluk adı altında Gs'ın sömürülmesine bu isyan...Sen sayı kralı oyuncunu bırak onun yerine emekliğliği gelmiş oyuncuları yada zamanının çoğunu tedavide geçiren oyuncuları al...Bu isyan buna....Beceriksizliğe,işbilmezliğe bu isyan......

dostum orhun eneyede ülkerin atığı deniyordu ama neler yaptığını söylemeye gerek yok tolga kötü oyuncu değil ki
bir dixon gider bin tane gelir bırakında tercihleri özyer yapsın değil mi

eurobasket.com daki habere göre murat kaya ile sözleşme imzalamışız.hadi hayırlısı olsun

babahoroz' Alıntı:
dixon dixon yeter artık bu takımdan dixondan on kat daha kaliteli yaban cılar geçti artık dixon istemiyorum geçen sene dixondan fazla skor gücünü üstlenebilcek kim vardı mrsiç gs de olsaydı belki o 30 sayı tuttururdu dünü bırakın güne bakın yarısında fatih solakla dixon konuşuluyor bu takım dixon değil gs bundan sonra dixon kalsaydı dağıtırdık lafları istemiyorum dagıtamazdık o kadar kolay değil.......
Chriss harren tolbert lyday dixondan daha skorer oyunculardı unutmayın
bana dixon'dan 10 kat kaliteli birini sölesene gs'de oynamış

şimdi gidip de dawkins deme bana
dawkins forvet çünkü