Transfer Dosyası 2006-2007

Camiada bir hareketlilik olması bile sevindirici.. Demek ki basketbolu unutmamışlar..
Yerli transferler olumlu görünüyor.. İyi yabancı transferlerle iş yaparız gibi.

Arda

Karşıyaka'da şansız bir dönem geçiren ve bu yıl serbest bırakılan Arda Vekiloğlu Galatasaray CC ile flört ediyor... Eski takımı ile görüşme halinde olan Arda Vekiloğlu, geçen sezon yetiştiği kulübünde 21. maçta yer aldı. 2.06 boyunda, 1979 doğumlu tecrübeli oyuncu Karşıyaka'da oynadığı karşılaşmalarda ortalama, 23.53 süre alırken, 149 sayı kaydetti (Ortalama: 7.10). Arda Vekiloğlu'nun geride bıraktığı sezon istatistikleri şöyle:

Oynadığı maç: 21
Oynadığı ortalama süre: 23.53
Kaydettiği sayı: 149 (Ortalama 7.10)
2 Sayı: 101/45 (%44.6)
3 sayı: 50/13 (%26)
Serbest atış: 42/20 (%47.6)
Ribaunt: 83 (Hucum: 23, Defans: 60- %3.95)
Asist: 21 (1)
T. Çalma: 7 (50.3)
T. Kaybı: 22 (%1.0)
Blok: 7 (%0.3)

Kusura bakmayın ama saçları ağarmış,benchten kalkamayan Tolga ile hastaneden çıkamayan Arda gelecek sezon takımın umudu olacaksa boşuna heyecanlanmışız.

Akşam vakti pazara gitmek gibi,tezgahta ne kaldıysa artık.

gerçekten Arda Vekiloğlu senelerce galatasarayda oynadıda ne oldu merak ediyorum. Eski bir galatasaraylı olduğu için bu kadar destek çıkılıyorsa onu da anlamak mümkün değil. Bu istatistiklere iyi deniliyorsa peki o zaman galatasaray ardayla anlaşsın, ona umut bağlasın.

Sevgili Arda....Fb Ülker'le G.Saray'ı karşılaştırmak tabi ki doğru olmaz..Karşımızda ki takım Fb değil Ülker...bence Ülker fb'ye değil,Fb Ülkere sponsor olmuş gibi....

Benim anlamadığım halen Arda'dan ve Tolga'dan medet ummamız...tolga geçen sene BJk ta benchten kalkmadı..Kronik sakatlıkları var...Arda ise çok gereksiz bir transfer...Niye geliyor anlamış değilim..herhalde İst'daki hastaneler daha iyi olduğu için....

Eğer yabancı hakkımız doğru kullanılırsa tabi ki iyi bir takım oluruz..Ama o kadar yavaş davranıyoruz ki.....

Malık olayı nedir kimse bilmiyor..

Fatih kalacak mı kimse bilmiyor..

Hocamıza güvenimiz tam ama o da hep yuvarlak konuşuyor..Rakiplerimiz hergün güçlenirken biz halen bu belirsizliklerle boğuşuyoruz..Gerçi Futbolda'ki komediyi gördükten sonra Basket'te farklı birşey beklemekte biraz abes kaçıyor....

Benimde içime sinmiyor..
Artık statik şutu olan bir 3 numara görmek istiyorum ben kendi adıma.
Birde uzundan yana kullanılırsa yabancı hakkımız daha iyi olacağını düşünüyorum.1 numara alternatifide Serhat olabilir rahat rahat kanımca.

Re: Arda

SAPO1@mynet.com' Alıntı:
Karşıyaka'da şansız bir dönem geçiren ve bu yıl serbest bırakılan Arda Vekiloğlu Galatasaray CC ile flört ediyor... Eski takımı ile görüşme halinde olan Arda Vekiloğlu, geçen sezon yetiştiği kulübünde 21. maçta yer aldı. 2.06 boyunda, 1979 doğumlu tecrübeli oyuncu Karşıyaka'da oynadığı karşılaşmalarda ortalama, 23.53 süre alırken, 149 sayı kaydetti (Ortalama: 7.10). Arda Vekiloğlu'nun geride bıraktığı sezon istatistikleri şöyle:

Oynadığı maç: 21
Oynadığı ortalama süre: 23.53
Kaydettiği sayı: 149 (Ortalama 7.10)
2 Sayı: 101/45 (%44.6)
3 sayı: 50/13 (%26)
Serbest atış: 42/20 (%47.6)
Ribaunt: 83 (Hucum: 23, Defans: 60- %3.95)
Asist: 21 (1)
T. Çalma: 7 (50.3)
T. Kaybı: 22 (%1.0)
Blok: 7 (%0.3)

Arda bu oyunla takıma geliyorsa bunun oynadığı basketbolla ilgisi yoktur, bu kadar açık ve net.

Arkadaşlar ardayı neden bukadar eziyorsuniz ki anlamadım gecen sene kotu bir sene gecirmis olabilir ama hala yaslı bir ou-yuncu degil ve her takıma lazım olabilecek bir oyuncu 3 numarada etkili olabilir yedekten de gelse arda sakattı diye kucumsemeyelim ardanın kalitesi ortada.

Murat Kaya resmi sözleşmeye imza attımı ya da bu transfer garantimi net bi bilgi var mı herkes Murat'ı takıma dahil etmiş daha imza atmadan??

emregs' Alıntı:
Virginandhardly' Alıntı:
Murat Kaya resmi sözleşmeye imza attımı ya da bu transfer garantimi net bi bilgi var mı herkes Murat'ı takıma dahil etmiş daha imza atmadan??
murat transferi garanti diye biliyorum ben
ahadana garanti oldugunu sölemisti bizde ona güweniyoruz

bugün fanatikte bi haber vardı,Tolga'nın transferiyle ilgili orda yazıyodu Murat Kaya'nın trnsferinin bittii

dünkü fanatikte de recep şen haberinin içinde ardayla anlaştığımız yazıyordu Potaya iki transfer
Galatasaray Basketbol Takımı, yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-Kırmızılılar, geçtiğimiz yıl Pınar Karşıyaka’da forma giyen eski oyuncuları Arda Vekiloğlu ile anlaşmaya vardı. Cim Bom ayrıca, menacer olarak da geçen sezon İTÜ’nün antrenörlüğünü yapan Recep Şen’i görevlendirdi. Cim Bom’un Basketbol Ligi’ndeki son şampiyonluğunda oyuncu olarak görev yapan Recep Şen, artık menacer olarak Galatasaray’a hizmet verecek.

uacaglar' Alıntı:
Pivot olarak ta Tamer Oyguç'u bekliyoruz......Ya sabır....
Abi ne bu karamsarlık.Biz geçen sene de güvenmedik bu takıma.Biraz da suçu kendimizde arayalım.Bu sene atılımlar var.Ne olursa olsun geçen senelerden(tabiki geçen 3 seneden) daha iyi olacağız.Bazı oyuncular vardır,sadece bir camiada başarılı olurlar,ne kadar yetenekli olursa olsun olgunlaşsa da bir takımda o ambiyansı yaşarsa başarılı olabilecek oyunculardandır ARDA.GS'da her zaman başarılı olabilecek,sarı-kırmızılı formayla ruhunu sahaya yansıtabilecek bir adam Arda.Ayrıca Tolga transferi de olumlu olabilir.Bu adamlar ne olursa olsun ülkemizde tanınan yetenekli basketbolcular.Gençlere yol gösterecekler.Belki kurtarıcı olarak alınmadılar ama bu sene rotasyonda çok önemli görev üstlenebilirler...

Sevgili Arkadaşım...Bu karamsarlık değil...İsyan....Bjk'ın yaşlı diye kapı önüne koyduğu bir oyuncuyu almanın mantığını anlamıyorum....Bütün sezonu hastanede geçiren bir oyuncuyu almanın mantığını da anlamıyorum...

40 yılda bir Dıxon gibi bir oyuncu yakalamışız onu elden kaçırmayı da hiç anlamıyorum..(Rıbery gibi)...Sen memnunsan diyeceğim birşey yok...Bu sene sadece kare tamamlamayı içine sindiriyorsan lafım yok...Eğer sponsorluk anlaşması buysa olmaz olsun bu sponsorluk...G.Saray sponsoru yokkende Arda ve Tolga'yı transfer eder zaten...

Elbette abi görüşlerine saygım var.Geçen 3 seneye bakarsam inan çok memnunum.Sen de kendi nedenlerinle haklısın ben de.
Bu takıma ve en başta genç hocamız Murat ÖZyer'e sonuna kadar güveniyorum.Bu sene ''ÇOK CAN YAKACAĞIZ!''...

ya benim de anşayamadığım bişey var ülkerle yapılan sponsorluk anlaşması sonrasında biz ülkerden hangi oyuncuyu ya da oyuncuları aldık.hadi tamam kimseyi almamış olalım yıllık 2 milyon $ mali kaynak alıcaktık.bu kaynakla yapılan transferler nerde.cemal'e tufan'a murat'a arda'ya gitmedi heralde bu kadar para
o zaman niye sponsor aldık da adımızın önüne bi isim daha koyduk bu saydıklarımı sponsor olmasalar da alırdık.ya da sponsor söylendii gibi yıllık 2 milyon dolar falan değil

brkbyrktr' Alıntı:
ya benim de anşayamadığım bişey var ülkerle yapılan sponsorluk anlaşması sonrasında biz ülkerden hangi oyuncuyu ya da oyuncuları aldık.hadi tamam kimseyi almamış olalım yıllık 2 milyon $ mali kaynak alıcaktık.bu kaynakla yapılan transferler nerde.cemal'e tufan'a murat'a arda'ya gitmedi heralde bu kadar para
o zaman niye sponsor aldık da adımızın önüne bi isim daha koyduk bu saydıklarımı sponsor olmasalar da alırdık.ya da sponsor söylendii gibi yıllık 2 milyon dolar falan değil
bence ya ülker söylenen paradan daha az miktar werdi ya da kaynak aktarimi yapildi arkadasin söledigi gbi biz bunlari sponsorsuzda alirdik