Transfer Dosyası 2006-2007

Tolbert Galatasaray'da oynadığı zaman Dixon'dan çok daha iyi bi guarddı.

Virginandhardly' Alıntı:
Tolbert Galatasaray'da oynadığı zaman Dixon'dan çok daha iyi bi guarddı.
dixon daha iyiydi dixon gbi oyuncu az gelir tutmak için elden ne geliorsa yapilmalidir önder we diger adminler bu ise el atmalidir

arkadaslar bana dixonın kalitesini tartışmak biraz saçma geliyo,yani bu adam ligimizin uzak ara sayı kralı,keremden sonrada en cok asist yapan oyuncusu..yıllar oncesinin oyuncularıyla kıyaslamak pek dogru degil,tolbertdında herreninde farklı ozellikleri vardı,ama sonuc olarak dixon galatasaraya gelmiş en kaliteli yabancılarından biridir..şu an kalma ihtimali az gibi gorünsede,kalmasını temenni etcez eger gidersede hafızalarımızdan kolay kolay silinmicek bir oyuncu olarak gittigi yerde kariyerine devam edecek..

Off, ne gereksiz. Yeryüzünde gard mı kalmadı? Unuyorum 50 bin doları geçmiyordur kontratı. Ötesinde her kuruş ziyan...

O arada haikaten Mithat'a ispanyol birinci liginden teklif geldiyse onların da aklına şaşayım

gordon' Alıntı:
Off, ne gereksiz. Yeryüzünde gard mı kalmadı? Unuyorum 50 bin doları geçmiyordur kontratı. Ötesinde her kuruş ziyan...

O arada haikaten Mithat'a ispanyol birinci liginden teklif geldiyse onların da aklına şaşayım

ya abı sen neden bu kadar kotumser bakıosun kı bu takımda guzel bırseyler oluo kı bence bı yedek olarak mıthat cok bı oyucu oldugnu dusunuom kımı alsaydık umut efendıyı mı
lutfen azcık destek bole herseyı elestırmekle olmaz kı abı
sızler bu takımın destekcılerı olark bıraz etkılı olun ozamn aldırttmayın
ama cok ıı oyucu hayırlı oslun

Mithat Demirel'in 2003 Avrupa Şampiyonası'nda Almanya-İsrail maçında hiç kasmadan 6/6 üçlükle oynadığını hatırlıyorum. :atki :atki :atki

oh be çok iyi transfer ama üzücü yanı dixon büyuük ihtimalle yolcu herhalde

Takımın başarısı için çok iyi bir transfer ama İsmet Hacıoğlu artık oynamak için başka bir takıma kiralansa iyi olacak

rasheed_36' Alıntı:
Takımın başarısı için çok iyi bir transfer ama İsmet Hacıoğlu artık oynamak için başka bir takıma kiralansa iyi olacak
ismet genç statüsünde oynayacağı için büyük ihtimalle takımda kalıcak

mithat çok kötü oyuncu
ne iştir anlamadım
mithat boşa alındı
dixon bi yere gidemez :(

_Çapkın.olguN_' Alıntı:
mithat çok kötü oyuncu
ne iştir anlamadım
mithat boşa alındı
dixon bi yere gidemez :(

arkadas sen ne kadar basketten anlıyosun
veya bu adammı alan alman mıllı takım kocu hıcmı anlamıyo
veya bu oyuncunun gecen sene bjk ye gelmesı ıcın yalvaran murat dıdın hıc hıc mı anlamıyo:
mıthat son derece ıyı yeterlı formunu buldugunda ılk 5 e rahat gırecek kalıtelı bır oyuncudur
ama herelde sen mehmet baras ı ızlemek ıstıyosun?

Transfer önerilerine yazmistim bizim Mithat'i almamiz gerektigini ve alma da en sanslı kulüp olduğumuzu;nitekim kısa bi süre sonra Mithat'ı renklerimize bağladık.Böylece 1 ve 2 numarada bana kalırsa hiç bi eksiğimiz kalmadı.
Mithat'ı beğenmeyen arkadaşlarıma soruyorum.Türk statüsünde guard oynayan Kerem Tunçeri'den sonra en iyi guardlardan biri bizim alabileceğimiz Mithat değilmidir?Mithat Demirel,Dirk Nowitzki den sonra Alman Milli Takımı'nın en ii oyuncusu değil midir?Geçen sene ki vasata performansının sebebi de Kerem Tunçeri'nin göstermiş olduğu üstün performanstan dolayı süre bulamamış olmasıdır.Buna rağmen sorun çıkarmayan profesyonel bi oyuncudur.Tek eksiği bana kalırsa fiziksel eksikliği onu da hızıyla kapamasını bilen,bileği düzgün bi oyuncu.
Takımımıza hayırlı olsun.

?Mithat Demirel,Dirk Nowitzki den sonra Alman Milli Takımı'nın en ii oyuncusu değil midir

bence değildir

ama mithat transferi, olumlu bir transferdir. yabancı statüsüne takılmayan türkiye'de zaten sayılı guard var. mithat'tan iyice faydalanabilirsek katkısı olacağı bana göre aşikardır

Yine İsmet'in önünü kapattılar.Gençler şampiyonasında izleyince umutlanmıştım ama demek ki başka baharaymış.Bende Rasheed arkadaşa katılıyorum;oynatılmayacaksa kiralansın(kesin gittiği takımda iş yapar,ondan sonra kıymetini anlarız)

Hala sayı yükünü taşıyacak bir yabancı alınmadı.Sanırım artık bu bölgeye yönelik çaba sarfedilecek.Daha zaman çok,bu hafta kimlerin gideceğide belli olur.Bu sene TBL çok güzel geçecek.FB'nin iyi kadrosunu düşünrken Gs de iyi düzeye geliyor.Beşiktaş'ta yetişir.Lig bu sene 5,6 takımın iddialı olduğu bir hal alabilir;tabi kollasalarda her takım Fener'e karşı canla başla mücadele ederse.

Kambala da türk olursa sanırım fener bu sene 6 yabancıyı kadroda tutacak.Federasyon zaten ÜLKERin yanında,devlet yanında,öte yandan fener 100.yılda her branşı istiyor.Bende diyorum ki FENERBAHÇE HER BÜYÜK ÜMİTLERLE BAŞLADIĞI İŞLERDE BÜYÜK HÜSRANLARA UĞRAR.YÜRÜ BE ASLANIM

arkadaşlar ayrıca mithat çok iiii bi savunmacıdır ve türkiye liginde çok rahat oynar siz onun geçen seneki performansını fazla önemsemeyin çünkü avrupanın en iii guardlarndan biriyle rekabet içindeydi... hayırlısı olsun ama ben bu sene bid çok iii adam akılllı oynayacak bi pivo istiorm çünkü fatihten artk hiç bi ümidim yok. :( [/b]

Çift lisans uygulaması ile benim bildiğim kadarıyla İsmet de bundan faydalanmak isterse birgün bizim bench'te oturur.Ertesi gün 2.lig takımıyla maça çıkabilir diye biliyorum.Ya da guardlardan biri sakatlandığında İsmet geri gelip hiç bir sorun olmaksızın takımızda oynayabilir.
Yanlışsa verdiğim bilgiler özür dilerim...