Transfer Dosyası 2006-2007

sovereign' Alıntı:
Mitchell 1.80,Mithat 1.80...

Pigmelerle oynayacğız bu sene galiba..

pıgme ? abı guared aldıgımızı sanıodum arkadaslar pıvot mu oynayacak yoksa :?
ayrıca savunmada zorlandıgımızda murat kaya,tufan,serhat da guard oynayabılırler...

ya bıde sıze kımı alacaz da begeneceksınız bılmıom..
su ana kadar ben kendı adıma her transferden memnunum sadcece bırde muratcanı alsaydık asırı bı mutlu olacaktım ayrca asım pars nerlerde bılen var mı ıı bır yedek pıvot olabılır ?

yanlış sölüyor olabilirim ama mithat türk statüsünde oynamıyor mu? yabancı olmayan bir guard tercihi için ve bu oyuncu yedek oynamayı da dert etmicek birisi alınıcaksa, bu en iyi tercih mithat demirel olarak düşünüyorum.yönetimimizde zaten bir yıllık sözleşme imzalamış ve bana göre çok iyi bir iş başarmışlar.daha iyisini alamazlardı.

BuRaKGS' Alıntı:
sovereign' Alıntı:
Mitchell 1.80,Mithat 1.80...

Pigmelerle oynayacğız bu sene galiba..

pıgme ? abı guared aldıgımızı sanıodum arkadaslar pıvot mu oynayacak yoksa :?
ayrıca savunmada zorlandıgımızda murat kaya,tufan,serhat da guard oynayabılırler...

ya bıde sıze kımı alacaz da begeneceksınız bılmıom..
su ana kadar ben kendı adıma her transferden memnunum sadcece bırde muratcanı alsaydık asırı bı mutlu olacaktım ayrca asım pars nerlerde bılen var mı ıı bır yedek pıvot olabılır ?

Aldığın her guard 1.80 boyunda olursa zorlanırsın tabi,özellikle de güçlü ve uzun guardları savunmakta.İlla ki pivot oynamaları gerekmiyor,fiziksel yetersizlik her mevki için geçerlidir.

Kendi adıma Tolga ve Mithat transferlerinden memnun ve umutlu değilim.Takıma çokbirşey katacaklarını da sanmıyorum.

arkadaşlar mithatı beğenmenyenler herhalde takıma jason kedd yada lebron james gibi adam istiyorlar.geçen seneki kadroya oranla şimdiki kadromuz süper.hiç olmazsa geçen sene dixon dışında skorer yoktu.şimdi mitchell,tufan,murat kaya,burak sezgin gibi skorerlerimiz olucak.yani dixon gibi mitchellida 40 dakika oyunda tutmayacağız.

umarım burada mithatın karierini ve kalitesini tartışmayz bn yazılacak bşeye gerek duymuorum ligin 3.haftası 5e girecek okdr

Eğer bu 2.lisans olayı gerçekleşirse hem İsmet için hem de Galatasaray için çok iyi olur.Mithat veya Mitchell sakatlandığında yeni bir guard aramamıza gerek kalmaz( İsmet'e güvenilirse) Ayrıca Murat Kaya da zaman zaman oyun kurucu oynayabiliyor.Yani bu yıl 1-2-3 numaralı pozisyonlarda sıkıntı çekmeyecekmişiz gibi görünüyor.Sanıyorum Ira Clark'dan sonra Fenerbahçe Fatih'i almaktan vazgeçecek ve Fatih Solak yine bizde kalacak.Böyle olursa ve şu 5 yabancı olayı da gerçekleşirse; virginandhardley'nin başka bir topicte saydığı 10 kişi, Fatih Solak ve 4 yabancı ile birlikte kadro çok kalabalık olacak ve forma için müthiş bir mücadele verilecek.

bence bu sene biz fenerbahçeyi açık farkla geçeriz abi onlar real madridin son 3 sezonki halini yaşayacaklar bikere bu kadar yıldız bi arada oynamaz oynayamaz,, zaten çoğu başarıya doymuş adamlar ilk 3-4 maç şov yaparlar daha sonra dökülürler sezon sonuna doğru takımda kavgalar çıkar ve takım batar

mithat demirel' Alıntı:
bu arada bonservisi elinde olan cehver özer beşiktaşla anlaşamadı alsak nolr ya
çok iyi 1 transfer olur mithat ta çok iyi transfer bu sene son yillarin ne iyi gs basketbol takimi olacak

turk statüsünde oynayacak olması,benchde oturdugu zaman sorun cıkarmayan uyumlu bir karaktere sahip olması,ve kendi milli takımıyla elde ettigi kariyerin yanı sıra kazandıgı tecrübeyle mithadın gayet yerinde bir transfer oldugunu düşünüyorum.ancak bu transferin üzücü olan tek yanı dixonun takımdan ayrıldıgının hemen hemen kesinleşmesidir..şu anki yapılan transferler ve burakla serhatı düşündügümüzde gecen seneden kesinlikle daha kaliteli,daha savunmacı bir kadroya sahip oldugumuzu düşünüyorum..ancak buna ragmen oyun sıkışdıgı anda el yakan topları kullancak bir lider oyuncumuz yok..(tabii mitcelli tam anlamıyla tanımıyoruz) geriye kalan yabancı kontenjanımızda umarım skorer yonü yüksek oyuncular alırız..eger alınacak yabancılar(ozellikle 5 numara cok onemli) isabetli olursa bu sene ligde keyifle izlenen bir takım oluruz.

Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Galatasaray Cafe Crown, Fatih Solak ve Mithat Demirel ile 2 yıllık sözleşme imzaladı..
Sarı-kırmızılı kulüp, geçen sezon Beşiktaş Cola Turka forması giyen Mithat Demirel ile 2 yıllık, geçen sezon kiralık olarak forma giyen eski Ülkersporlu Fatih Solak ile de 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme yaptı.

Kaynak : http://www.ajansspor.com

sivasliaslan' Alıntı:
Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Galatasaray Cafe Crown, Fatih Solak ve Mithat Demirel ile 2 yıllık sözleşme imzaladı..
Sarı-kırmızılı kulüp, geçen sezon Beşiktaş Cola Turka forması giyen Mithat Demirel ile 2 yıllık, geçen sezon kiralık olarak forma giyen eski Ülkersporlu Fatih Solak ile de 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme yaptı.

Kaynak : http://www.ajansspor.com
dogruysa güzel ama bakin buda star in haberi
Sarı Lacivertliler'in geçen sezon Galatasaray'da kiralık oynayan Milli pivot Fatih Solak'la da anlaştıkları söyleniyor. Coach Aydın Örs'ün özel olarak görüştüğü Ülkerli oyuncu, ikna edildi ve sürpriz bir karar verdi...

Böylece, Ömer Onan, İbrahim Kutluay ve Mirsad Türkcan'dan sonra Fatih Solak da imza atacak. Kanarya guard Willie Solomon ve power-forvet İra Clark'ı almıştı.

Bu arada Fenerbahçe'nin israrla istediği genç pivot Oğuz Savaş'ın ya Alpella forması giyeceği ya da Beşiktaş'a gideceği konuşuluyor. Genç yıldız, Ümitler Avrupa Şampiyonası sırasında Beşiktaş'la elsıkışmıştı.

ajanssporda yalan haber pek çıkmaz,kaldıki bu haber az once son dakika haberi olarak gecdi,hayırlı olsun..hem bizim açımızdan hemde fatih açısından en guzeli oldu..fatihin fenerde alcagı süre cok kısıtlı olcakdı.

Haber ajanslara geçti Fatih Solak'la 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzalandı.

Buna göre şu an kadromuzda

1 Numara : Dennis Mitchell,Mithat Demirel,İsmet Hacıoğlu

2 Numara : Tufan,Serhat Çetin

3 Numara : Murat Kaya,Tolga Tekinalp

4 Numara : Hüseyin Demiral,Burak Sezgin

5 Numara : Fatih Solak,Cemal Nalga

Tam 11 oyuncu var.Artık yerli transferi kapadığımızı düşünüyorum.Bence 2 yabancı daha alınıp transfer kapanacak.Burada en önemli nokta 2-3 oynayabilecek ve 4-5 oynayabilecek 2 tane iyi yabancı oyuncu alabilmek.Bunu başarabilirsek şampiyonluğa oynayabiliriz.Hele bir de Malik takımda kalırsa çok güzel olur...