Transfer Dosyası 2006-2007

serhat kesinlikle takımda kalmalıdır. aksi alde savunmamızda çok büyük zaafiyetler ortaya çıkar. serhat takım savunmasını çok iyi yapıyor. üstelik yaşıda çok çok genç. ileride eminim kendini daha da geliştirecektir (özellikle hücum yönünden) napıp edip serhat'ı takımda tutmalıyız. önümüzdeki sezon bize çok fazla katkı yapacağından eminim. zaten ümit milli takımda da kaliteli bi kumaş olduğunu herkese gösterdi. serhat Galatasarayımızda kalmalıdır.

ya mithat demirelin serhat çetinle ne alakası var.bi point guard alındı diye takıma dinamizm katan 2ve3 numaralı pozisyonlarda oynayabilen savunma gücü yüksek bi adam asist yönü kuvetli çabuk bi guard alındı diye serbest bırakılmaz.
şu durumda sadece tolga tekinalp var 3 numaralı pozisyonda oynayabilecek.gelicek yabancıyla beraber serhat tolga dan da fazla süre alabilirdi bu sene zaten tolga transferini de hiç anlamış deilim.neyse çok sinirlendim şimdi daldan dala atlıyorum.çok ümitlenmiştim yazık ki hevesim kursaımda kalıcak sanırım yine

serhat keşke gitmeseydi ama gitti şimdi o bölgeye çok sert savunma yapıp boş kaldığındada iyi 3 atabilen kaliteli bi yabancı lazım not : tolga tekinalp 3 değil 4 numaralı pozisyonda oynuyor boyu 2.04

Eğer Serhat'ın yerine her yılın altı ayını sakat geçiren Vekiloğlu alınırsa Murat Özyer çok yanlış bir karar almış olur.Serhat gibi iyi savunmacı kenardan dinamizm getiren bir genç oyuncuyla neden sözleşme imzalanmaz anlamak mümkün değil.Ayrıca bu oyununun hücumda da busezondan itibaren daha etkili olacağını düşünüyorum.Sabah sabah moralimi bozdu bu olay.

kamil' Alıntı:
serhat keşke gitmeseydi ama gitti şimdi o bölgeye çok sert savunma yapıp boş kaldığındada iyi 3 atabilen kaliteli bi yabancı lazım not : tolga tekinalp 3 değil 4 numaralı pozisyonda oynuyor boyu 2.04

Yalın: Öncelile boyun artık günümüzde pozisyonları belirlemediğini hatırlatmak isterim...
Tolga Tekinalp'in 3 Numara oynadığını Efes'te de Beşiktaş'da bu pozisyonu benimsediğini hatırlatmak isterim ...

Sanırım Serhat'ın bırakılmasının ne Tolga ile ne de Mithat'la alakası var.

Daha çok Tufan ve Murat Kaya transferleri ile alakalı olduğunu düşünüyorum...

fmk27' Alıntı:
Haber ajanslara geçti Fatih Solak'la 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzalandı.

Buna göre şu an kadromuzda

1 Numara : Dennis Mitchell,Mithat Demirel,İsmet Hacıoğlu

2 Numara : Tufan,Serhat Çetin

3 Numara : Murat Kaya,Tolga Tekinalp

4 Numara : Hüseyin Demiral,Burak Sezgin

5 Numara : Fatih Solak,Cemal Nalga

Tam 11 oyuncu var.Artık yerli transferi kapadığımızı düşünüyorum.Bence 2 yabancı daha alınıp transfer kapanacak.Burada en önemli nokta 2-3 oynayabilecek ve 4-5 oynayabilecek 2 tane iyi yabancı oyuncu alabilmek.Bunu başarabilirsek şampiyonluğa oynayabiliriz.Hele bir de Malik takımda kalırsa çok güzel olur...

Serhat Karşıyaka'ya gitti kaldı 10 kişi...

sovereign' Alıntı:
İçi geçmiş Tolga'yı al,ümit milli Serhat'ı bırak...

Ne güzel...

bunda haklısınız ama soyle degerlnedırmek lazım takım yeterınce genclerle doldu tecrubelı oyuculara ıhtıacımız vardı serhat ııydı fakat sampıonluk ıcın yeterlı bı hucum gucu var mıydı bunu tartısırız

asıl benım anlamadıgım nokta su = avrupa umıtler sampıonasında murat ozyer ne yaptı sadece cemalı mı ızledı :?

Kaf Kaf'ın Gözdesi Serhat Çetin

Karşıyaka, Efes Pilsen'den yetişen, bu sezon Galatasaray'da oynayan Serhat Çetin'le anlaşma zemini arıyor. Galatasaray CC'un Beşiktaş CT'dan Mithat Demirel'İ almasıyla boşta kalan oyuncu için Karşıyaka Menajeri Nihat Mala "işimize yarar" dedi.

Ümit Milli Takım kadrosunda da yer alan oyuncu, bu sezon Galatasaray'da 25 maçta 257.2 dakika görev aldı. 2 sayı ortalamasıyla oynadı. İstatistiklerine göre, ribaund ortalaması 1.7, üç sayılık atışlarda %13 isabet tutturan, asist ortalaması binde 40 olan genç oyuncu 23.2.1987 doğumlu, 1.97 boyunda...

http://www.basketbolhaber.com/index.php?option=com_content&task=view&id=8235&Itemid=45

Transfer Listemiz şöyle son bulmalı ...
3-Numara : ABD
4-Numara : ABD
5-Numara : ABD
Oyuncular veya Bosman'dan bir avrupalı özellikle Litvanya olabilir...
Sıçrayan Ribaund + Blok bir 4 numara bu takımı tamamlar
...

benimde moralim acayip bozuldu. serhat çok önemli bi genç yetenekti. onun takımdan ayrılması bizim açımızdan çok kötü oldu diye düşünüyorum. serhat'ın hücum yönü çok iyi olmasada savunma yönü harikaydı. keşke gitmeseydi. umarım onun yerine savunmacı iyi bi 3 numara alınır.

fmk27' Alıntı:

İlgisi olduğu için değil,zihniyeti görmek için önemli bu durum...

Yetenekli,genç bir oyuncu mu Galatasaray'da olmalı,yoksa basketbolu bırakma aşamasına gelmiş biri mi?

sovereign' Alıntı:
fmk27' Alıntı:

İlgisi olduğu için değil,zihniyeti görmek için önemli bu durum...

Yetenekli,genç bir oyuncu mu Galatasaray'da olmalı,yoksa basketbolu bırakma aşamasına gelmiş biri mi?
hangisi en werimli dönemindeyse o olmali

Umarım sezon boyunca Fatih'i hep böyle pota altının tek hakimi olarak görürüz ...

ulk-gs18.jpg