Transfer Dosyası 2006-2007

GALATASARAY MALİK DİXON'I GÖZDEN ÇIKARDI

geçen sezon gs cafe crown'ın play-off lara kalmasında çok büyük pay sahibi olan ve ligi sayı kralı olarak bitiren ABDli guard malik dixon galatasaraydan kopuyor.

malik dixon'ı kadroda tutmak için büyük çaba sarf eden galatasaray, fiyatta anlaşmazlık olunca alternatif isimler aramaya başladı. yeni coach murat özyer'in kadroda kalmasını istediği malik dixon'ın geçen yıl 240bin dolara oynarken bu yıl 500bin dolar para istediği için görüşmelerin kilitlendiği ve anlaşma sağlanamadığı öğrenildi.

kamil' Alıntı:
öncelikle yaptığım sert eleştiriden dolayı virginhardly ve bütün forum üyelerinden özür diliyorum virgin abi kusura bakma ben bazen kendimi kaybediyorum tekrardan özür diliyorum

Birisine kişliksiz demek eleştiri değil hakarettir !!!

d12' Alıntı:
GALATASARAY MALİK DİXON'I GÖZDEN ÇIKARDI

geçen sezon gs cafe crown'ın play-off lara kalmasında çok büyük pay sahibi olan ve ligi sayı kralı olarak bitiren ABDli guard malik dixon galatasaraydan kopuyor.

malik dixon'ı kadroda tutmak için büyük çaba sarf eden galatasaray, fiyatta anlaşmazlık olunca alternatif isimler aramaya başladı. yeni coach murat özyer'in kadroda kalmasını istediği malik dixon'ın geçen yıl 240bin dolara oynarken bu yıl 500bin dolar para istediği için görüşmelerin kilitlendiği ve anlaşma sağlanamadığı öğrenildi.

400 bın dolra anlassınlar :D olmadı bız aramızda toplar acıgı kaptaırz :p

Geçen yıl Fatih Solak bile 350 bin dolar alıyordu.500 bin dolar için Dixon'la anlaşmamak olmaz.Neymiş savunma yapmıyormuş.Herkesin bir eksiği var.Burak bir 4 numara ama içeri girmiyor, Fatih'in hücumu kötü, Serhat şut atmıyor... Sonuçta bu bir takım ve herkes birbirlerinin eksiklerini kapatır.Ama Malik Dixon kalmalıdır

40 yılda bir tribünleri ayaklandırcak adam bulmuşuz onuda kaçırıoz 400bin dolara anlaşsak nolur sanki bnce murat özyer maliki istemio bundn bizimkiler isteksiz davranıyo

Hep İbrahim Kutluay Galatasaray'da haberini bir sene okuyacağım gibi gelir.Böyle bir şey bu senede olmadı umarım ondan kurtuldum.NEFRET EDİYORUM.Bence FB maçında sahadan çıkartılmamız kesin oldugu için bu oyuncuya yabancı madde,olmazsa beni bir mancınıkla atın :)) Şakası bi yana bu sene Ülker basket liginde iddialı hale geldik.İş 2 yabancıya kaldık

Muratcan'ın kardeşi, 3 yaş küçük. Kısa bir oyuncu, 1-2 oynuyor olmalı. 3 senedir sanırım ABD'de, NCAA'den daha az çekişmeli bir ligde oynadı. 2-3 yıldır pek canlı izleyen olduğunu sanmıoyrum o yüzden biraz kapalı kutu denebilir.

slam dergisini geçen ayki sayısında kendisiyle ilgili bir yazı vardı ama kadroyu böle oyuncularla doldrmak yanlış olabili(nasıl bi oyuncu olduğu hakknda en ufak bi bilgim yok)

Guest
Posted: Thu Dec 15, 2005 9:20 pm Post subject: Best Player in the Frontier

--------------------------------------------------------------------------------

Who is the best player in the Frontier Conf.?????

DawgFan
Bench Warmer

Posted: Thu Dec 15, 2005 10:58 pm Post subject:

--------------------------------------------------------------------------------

Obviously I'm a Western Fan so I hate to leave a Bulldog out but I gotta say right now the best player in the conference is a toss up between Jared Ruiz from Westminster and Sinan Guler from Carroll. Pre-Conference so hard to pin-point the best player anyway. It all comes down to conference play so I guess we will have to wait and see.

Guest
Posted: Sun Dec 25, 2005 9:35 am Post subject:

Hey DawgFan,
What about Jeff Graham? Just kidding, he's a buddy of mine. I think Sinan Gular is probably the best player in the league, but Jeff Hays from Carroll is a close second.

arkadaşlar eurobasket.com daki haberde sinan güler için şöyle diyor : Galatasaray is also testing Sinan Guler (192-G-83, college: Salt Lake CC) out of Carroll College (NAIA). He's an all around guard who was named to Frontier Conference First Team and grabbed the defensive player of the year award.
ingilizcem berbattır ama anladığım kadarıyla en iyi savunma takıma seçilmiş

çok iyi bir araştırma başkana teşekkür etmek lazım.sinan için yapılan yorumlar aslında hiç fena değil ama beni tatmin etmedi.izleyip görmek lazım.türk olmasına rağmen kimsenin tanımadığı bir oyuncuyu amerikadan getirip denemeleri bile yönetimimizin gerçekten bu sene basketbola yatırım yaptığını gösteriyor.teknik heyetin ne kadar önemli olduğunu umarım yöneticilerimiz de geçte olsa anlamıştır.