Transfer Dosyası 2006-2007

Keşke acele etmeseydik Mithat konusunda Ender Efes'ten ayrılmak istiyomuş çok süre alacağı bir takımda oynamak istiyomuş.

Bizim için ideal bir oyuncu olabilirdi.Ama yine ne olur bilinmez belki bir sürpriz olur...

Efes Pilsen'de Ender yolcu!
Türkiye Basketbol Ligi'nin güçlü takımlarından Efes Pilsen'de, altyapıdan yetişen oyun kurucu Ender Arslan'ın, takım bulması halinde kulübünden ayrılacağı açıklandı.

Efes Pilsen Kulübü Genel Menajeri Engin Özerhun yaptığı açıklamada, Ender'in, sözleşmesi olmasına rağmen, yaptıkları oyun kurucu transferlerinden dolayı takımdan ayrılmak istediğini söyledi.

Özerhun, oyun kurucu pozisyonuna Jenkins ve Cüneyt'i transfer ettiklerini hatırlatarak, ''Ender de yabancı oyun kurucu transferi halinde takımdan ayrılmak istediğini söyledi. Menajeri takım arayışı içinde. Sanıyorum bu konuda somut bir gelişme yaşanacak. Sloven Olimpija takımı bu oyuncumuzu istedi, ama istediğimiz şartlarda bir teklif yapmadılar. Biz de beklemedeyiz'' dedi.

(A) Milli Takım kadrosunda bulunan Ender ise daha fazla süre alabileceği bir takıma gitmek istediğini, bu konuda menajerinin arayışlarının sürdürdüğünü dile getirdi.

EFES PİLSEN, 21 AĞUSTOSTA BAŞLIYOR

Efes Pilsen, yeni sezon hazırlıklarına 21 Ağustos Pazartesi günü başlayacak.

Genel menajer Özerhun, takımın 21 Ağustosta sezonu açacağını belirterek, ''Cüneyt ve Mustafa ile genç oyuncular çalışmalara başlayacak. Yeni transferler Jenkins ve Nicholas da çalışmalara başlayacak. Prkacin milli takım kampında. Milli takımda bulunan Türk oyuncularımız da şampiyona sonrası hazırlıklara katılacaklar. Geçen sezon dizinden ameliyat olan Granger hafif koşularla antrenmanlara başlayacak. Dizinde henüz şiş var, ama ameliyatı iyi geçti'' diye konuştu.

10.08.2006

Kaynak : AA

Serhat zaren Efes in oyuncusuydu bizde kiralıktı söz hakkı bizde değildi, ayrıca şutu çok kötü bir adam arıcağımız bir oyuncu olmaz 3 e bir yabancı alınacak herhalde yedekte Tolga idare eder. Pivota yabancı alınmayacak Özyer geldiği zaman NTV deki programda pivatta türk oynatacağını Fatih yada Oğuz dan birini alacaklarını söyledi.2 numara içinde Murat ve Tufan alındığına göre 1-3-4 yabancı olacak.

Bence ; Arda Vekiloğlu transferi şimdi önemli oldu...
Eğer Arda takımımıza gelirse sorun olmaz...
Ancak aksi bir durum olursa işte o zaman uzun problemi yaşayabiliriz.
Eğer 2 tane yabancı uzunumuz olmazsa Elimizdekilerle ancak yarım dönem idare edebiliriz...
Uzun rotasyonunda Arda gibi hem uzun hem de dış atışı olan bir oyuncumuz olursa tahminimizden fazla rahatlarız...

yıldızlıaslan' Alıntı:
Serhat zaren Efes in oyuncusuydu bizde kiralıktı söz hakkı bizde değildi, ayrıca şutu çok kötü bir adam arıcağımız bir oyuncu olmaz 3 e bir yabancı alınacak herhalde yedekte Tolga idare eder. Pivota yabancı alınmayacak Özyer geldiği zaman NTV deki programda pivatta türk oynatacağını Fatih yada Oğuz dan birini alacaklarını söyledi.2 numara içinde Murat ve Tufan alındığına göre 1-3-4 yabancı olacak.
yabanci oyuncu 5 e çikti mutlaka yabanci pivot alinacaktir ben fatihin yetmeyecegini düsünüyorum murat özyer yabanci pivot aldirmazsa takimda çitasi en düsük oyuncu fatih olacak o da stratejik hatadir problem yaratir

yabancı oyuncu transferı sımdı cok oneme bındı
ozellıkle 4 numara ıcın kılıt bır yabncı alınmalı cunku huseyın ve burak bu mevkıyı halledemez buragın zamn zamn 3 num oynadıgını dusunursek 4 numara cok havada kalıyor ve burayı lıgımızde suanda bosta olupta doldurabılecek oyuncu yok
ayrıca bı arkadasın degındıgı ender konusu var o transfer bızı asar arkadasım efes ender ıcın bonservıs ıstıyor hemde Turk mıllı takımının guard lıgını yapan ender kucun paralara oynamaz bundan sonra
serhat ın bırakılması konusuna gelıncede bızde curucene gıtsın orda aslanlar gıbı oynasın derım ben lıgımızı hepımız bılıyoruz serhatta 2sene sonra bosta oldugu bı zamnda nasılsa klubumuze gerı doner tabı hem bız hem o ısterse sımdı o yastakı bır oyuncu ıcın oynamak herseyden once gelır cok soledıgımız hucum gucu ancak bole gelısır

efes menejerinin yaptığı açıklamada enderein olimpija takımıyla görüştüğü belirtilior ama ender in sloven ya ya gideceini sanmıorm

bu takımın kesinlikle bir 5 numaraya ihtiyacı yoktur fatih ve cemal ne kadar süre alırsa o kadar kendini geliştirir bu arada fatihle konuştuğunu iddia eden arkadaşımız kesinlikle yalan söylüyor fatih gibi bi galatasaraylı kesinlikle böyle bişey yapmaz

Bak terbiyesizlik yapmayın bi konu hakkında bilgi sahibi olmadan;ya sen kimsin beni yalancılıkla suçluyosun?Ben herşeyi ispatlamaya hazırım sen yalan sölediğimi ispatlayabilecek misin?İnsanın sinirlerinin sınırlarını zorlamayın.Ben de babamı çok seviyorum ama bazen akıl almaz şeyler yapıyo anlatabiliyo muyum?Birazcık akıllı olun,laflarınızı seçerek kullanın.

mithat demirel' Alıntı:
efes menejerinin yaptığı açıklamada enderein olimpija takımıyla görüştüğü belirtilior ama ender in sloven ya ya gideceini sanmıorm

olimpija takımının teklifi efes pilseni tatmin edecek düzeyde değilmiş ve bu klube transferi çok zormuş.

not: 5 numaraya yabancı oyuncu alındığı zaman ilk 5 te oynayacak düzeyde olacak.bu da fatih in ve cemal in form düzeyini düşürür.fatih bildiğimiz gibi oynadıkça moral kazanan ve aynı doğrultuda iyi oynayan bir oyuncumuz.yabancı geldiği zaman her iki oyuncumuzun da alacağı süreler azalacağı için bence 5 numara yabancı oyuncu almayalım.alternatif olarak hüseyin gönderilip, yerine 2 power forward alınmalı.ligimizde de yabancı 4numarlı oyuncular pivot mevkinde de oynayabiliyorlar.alınacak bu iki yabancı 4 numaradan biri skorer gücü çok yüksek, diğeri ise pota altını karartacak ve ağır işleri yapabilicek tarzda bir oyuncu olursa; bu takımın durdurulması çok zor...

Şimdi forum adminlerine özellikle de bu konuda banden açıklama isteyen sayın Önder Abi'ye sesleniyorum.Bu Fatih Solak konusu çok uzadı.Ben size açıklamamamı yaptım Önder Abi.Genel olarak sitede de bi iki suçlama geldi onlara da terbiye sınırları içinde cevap vermeye çalıştım.
Ama bakıyorum ki forumda saygı diye bişiy kalmamış.Ben yine diyorum ki bu Fatih Solak olayını gerekirse Fatih Abiyle yüzyüze gelip tasdik etmeye hazırım diyorum.Kim isterse onunla da yüzleşmeye hazırım diyorum.Daha ne demem ne yapma gerekiyo bana biri bunu açıklayabilir mi?Beni suçlayanlar dinlemeden yüreği varsa karşıma çıkar.
Eğer bu forum böle küçüklerin büyüklerini dinlemeden terbiyesizce yorumlar yapmasına izin verilen bi forumsa ben bu forumda bu saatten sonra yokum.Bundan böyle gereken cezalandırmalar yapılmazsa ben takımımızı dışardan izlemeye desteklemey devam edicem hepinize saygılar sunuyorum.

Virginandhardly' Alıntı:
Şimdi forum adminlerine özellikle de bu konuda banden açıklama isteyen sayın Önder Abi'ye sesleniyorum.Bu Fatih Solak konusu çok uzadı.Ben size açıklamamamı yaptım Önder Abi.Genel olarak sitede de bi iki suçlama geldi onlara da terbiye sınırları içinde cevap vermeye çalıştım.
Ama bakıyorum ki forumda saygı diye bişiy kalmamış.Ben yine diyorum ki bu Fatih Solak olayını gerekirse Fatih Abiyle yüzyüze gelip tasdik etmeye hazırım diyorum.Kim isterse onunla da yüzleşmeye hazırım diyorum.Daha ne demem ne yapma gerekiyo bana biri bunu açıklayabilir mi?Beni suçlayanlar dinlemeden yüreği varsa karşıma çıkar.
Eğer bu forum böle küçüklerin büyüklerini dinlemeden terbiyesizce yorumlar yapmasına izin verilen bi forumsa ben bu forumda bu saatten sonra yokum.Bundan böyle gereken cezalandırmalar yapılmazsa ben takımımızı dışardan izlemeye desteklemey devam edicem hepinize saygılar sunuyorum.

adamın üzerine boşuna gidiyorsunuz.ya hangi galatasaraylı kendi oyuncusunu kötülemek ister veya kötülemek için yalan söyler.adam her şekilde yüzleşmeye hazırım diyor.forum da böyle gereksiz tartışma çıkartacak sözler kullanmayın.ayrıca beni en çok rahatsız eden ve bu konu hakkında yorum yapmamın sebebi de fatih gs yi mahkemeye verdi diye bir söz yazılmadı. fatih gs yi mahkemeye wermeyi düşünüyor diye yazıldı.laflar çarptırılmasın.adminlerimiz zaten gerekeni yapar

Virginandhardly' Alıntı:

sonuna kadar haklısn abı :eek:key kucukler kucuklugunu bılıp saygı gostermelı buyukler buyulkuk yapıp sevgı gostermelı ama burda kımse kımseye hakaret eteme hakkı yok !

onun dısnda fatıh yuvada kaldı bu gs okanı bıle afetttı onu da affeder o yuzden kımsenın derdı olmasın

Virginandhardly' Alıntı:

ewet terbiyesizce yapılan yorumlar bizide üzmüştür onlarda gereken dersleri çıkartmıştır die düşünüyorum forumu terketmene gerek yok herkes fikirlerini saygı çerçevesinde beyan edecek düzeydedir bir iki çatlak ses dışında ki senin gibi araştırmacı kişilere forumun ihtiyacı war

Zaten ortada birşey yok ki! Fatih Solak'ın sözleşmesi bitmişti, adam profesyonel basketbolcu, gelen teklifleri düşündü, taşındı en sonunda Galatasaray'da kalmaya karar verdi.Her sözleşmesi bitince başka takımlardan teklif alan oyuncuya böyle yapacaksak olmaz.Virginandhardly de gitmiş, adamla karşılaşmış, böyle böyle duyduk abi gidecekmisin demiş, adam da haklı olarak parasını alamayınca bu lafları etmiştir.Sadece Galatasaraylılık karın doyurmuyor ki.Sanıyorum bir yöneticimiz Fatih'e para konusunda güvence vermiştir.Çünkü Fatih bizim için çok önemli bir oyuncu.Son yıllarda hiç böyle bir oyuncu ile karşılaşmamıştık.Neyse sonuçta Fenerbahçe'ye falan gitmedi ve 1 yıl daha bizim oyuncumuz.İnşallah virginandhardly'den özür dilenir ve umuyorum ki gelecek yaz Fatih'in opsiyonunu kullanıp kullanmayacağını burada bu kadar uzun topiclerle tartışmayız.

öncelikle yaptığım sert eleştiriden dolayı virginhardly ve bütün forum üyelerinden özür diliyorum virgin abi kusura bakma ben bazen kendimi kaybediyorum tekrardan özür diliyorum

Türkiye Basketbol Ligi takımlarından İstanbul Tekelspor, Gökhan Üçoklar, Mehmet Kahyaoğlu ve Emre Ekin ile anlaştı.

İstanbul Tekelspor Kulübü Basketbol Şube Sorumlusu Ahmet Uzunyaşa, geçtiğimiz sezon Galatasaray Cafe Crown'da oynayan Gökhan Üçoklar, Darüşşafaka kaptanı Mehmet Kahyaoğlu'nun yanı sıra, Mersin Büyükşehir Belediyespor'dan Emre Ekin ile her konuda anlaştıklarını belirterek, 1-2 gün içinde sözleşme imzalayacaklarını söyledi.