Transfer Dosyası 2006-2007

OSmania45' Alıntı:
emregs' Alıntı:
OSmania45' Alıntı:
Cüneyit Erden'in nereye transfer olduğunu bilen var mı?
efes'e gitti
Tşk ederim renkdaş...çok beendiğim bir oyuncuydu bize gelmesini çok isterdim...
bişiy diil kardeşim. evet bende çok beğeniyorum. çok kaliteli bi oyuncu cüneyt. bende çok isterdim bize gelmesini ama onun kalitesindeki bi oyuncunun bize gelmesi çok zordu. nitekim efes'e gitti zaten.

SEKO' Alıntı:
Sinan Güler abisi gibi İtü'de yetişti .A takımda oynadı oradan Beşiktaş'a teansfer olmuştu 01-02 yılında Beşiktaş'ta oynamıştı yanılmıyorsam.

peki ncaa beşiktaştanmı gitti yada bjk de izleyen birisi varsa oyuncunun özelliklerini stilini bi anlatsın adam tam muamma

"Beşiktaş ile anlaştım"
Japonya'da düzenlenecek Dünya Basketbol Şampiyonası'nda mücadele edecek (A) Milli Takım kadrosunda yer alan Oğuz Savaş, Beşiktaş ile prensipte anlaştığını ve Alpella'nın bonservisini bu kulübe vermesini beklediğini söyledi.

Oğuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Alpella'nın bonservisini vermemesi halinde bu takımda oynayacağını ifade ederek şunları söyledi: ''Tabii ki Beşiktaş'ta benim için daha fazla şans olduğunu düşünüyorum. Sonuçta Beşiktaş ULEP Kupası'nda mücadele edecek. Türkiye Ligi maçlarıyla haftada iki maç yapacak. Bunun benim için daha iyi olacağını düşünüyorum. Hem de siyah-beyazlı takımda daha fazla süre almam gelişimim açısından iyi olacak. Yani benim için daha iyi olacağını düşündüğüm için Beşiktaş'ı seçtim.''

''KENDİMİ NBA'DE DENEMEK İSTİYORUM''

Oğuz Savaş, Türkiye'de iyi bir performans sergilemesinin ardından gelecek yıllarda Avrupa'da başarılı olmak ve ardından da NBA'de kendisini denemek istediğini söyledi.

Milli forma altında Dünya Şampiyonası'nda boy gösterecek genç oyuncu, şampiyonayla ilgili olarak ise şunları söyledi:
''Çalışmalar iyi gidiyor. Takım olarak iyi çalışıyoruz. Tempomuz iyi seviyede. Şampiyonadaki kişisel beklentim, 12 kişilik kadroya girip az da olsa süre alabilmek. Takım olarak ise üst tura çıkmaktan ziyade iyi mücadele edip, Türkiye'ye bunu göstermek. Bence hedefimiz bu olmalı. Yavaş yavaş takım oluyoruz.''

14.08.2006

Kaynak : AA böylece oğuz savaş umudumuz bitti herhalde

taner_k' Alıntı:
SEKO' Alıntı:
Sinan Güler abisi gibi İtü'de yetişti .A takımda oynadı oradan Beşiktaş'a teansfer olmuştu 01-02 yılında Beşiktaş'ta oynamıştı yanılmıyorsam.

peki ncaa beşiktaştanmı gitti yada bjk de izleyen birisi varsa oyuncunun özelliklerini stilini bi anlatsın adam tam muamma
bjkde toplam 3 5 dk oynamis sayi atamamis tam muamma

Sinan, Amerika'da galiba bir maç yapmış. 27 sayı atmış. 6 asist yapmış.
oyun kurucuydu.

İsmet varken ve mitchell ve mithat varken nesini denerler anlamadım. 3 numara sıkıntısı gün gibi ortadayken serhat'ı elinden kaçır takımda 3 oyun kurucu varken dördüncüyü dene.

yabancı oyun kurucfuyu aldıktan sonra M. Özyer "efendim ben iki oyun kurucuyla oynayacaktım ama dixon iki kat ücret istediği için onu takımda tutamadık" anlamında birşeyler söylemiş. Ben buna inanmıyorum. iki oyun kurucuyla oynamak istiyor. bir tanesi piyasanın en kısa yabancısı. diğeri ise en az savunma yapanı. bu ikisini bir arada oynatmak arzusundaymış. Buna ancak kargalar güler. gelecekteki kötü günleri düşünerek taraftarın kötü dönemde Dixon diye bagirmasin ve takım huzursuz olmasın diye yapılan bir beyanat. Geldiği gün Dixon benim oyun felsefeme uymuyor diyerek zaten Dixon'la anlaşılmayacağının ön önemli sinyalini vermişti.

Ben bir galatasaray taraftarı olarak mücadele eden, hırslı bir takım seyretmek istiyorum. bu anlamda dixon gitmiş, beriki gelmiş çok önemli degil. Ama şu ana kadar yapılan transferler beni açıkçası tatmin etmedi.
Hangi mevkiye yabancı oyuncu alacaklarını bile anlamış degilim. en azından bir üç numara bir de dörtbuçuk numara lazım. ve bu gelen oyuncular çok iyi olsa bile yine de çok güçlü bir takım olmayacağız. yerli oyuncularından hiç birisi türkiye'de ilk dörte oynayan takımlardan herhangi birisinde ilk beşte oynama şansını bulamaz. hepsi iyi görev adamlarıdır ama 30-35 dakika sahada kalacak bir yerli oyuncumuz bile yok.

içlerinde bu göreve bence tek aday var o da murat kaya. ama o da çok istikrarsız. ankara'da olduğumdan onun çok maçını seyrettim. bişr güğnü bir gününe uymuyor. bir gün dünyanın sayılı yıldızlarında birisi gibi ooynarken diğer gün adamın basketbolcu olduğundan şüphe ediyorsun.
Fatih zaten alacağı fauller sayesinde maksimum 20 dakika oynar.

yazacağım çok şey var ama ne bu başlık buna uygun ne de fazla zamanınızı almak istemiyorum. Ama şu bir gerçek; çok iyi kalitede yaqbancılar alınmak zorunda yoksa yine hayal kırıklıkları ile dolu bir sezon geçireceğiz. Bu sezon için değil ama gelecek sezonlar için daha umutluyum.

Arkadaslar biraz sabır.Hersey sıfırdan inşaa ediliyor.Buda öle hemen olacak bişi diil sizde takdir edersinizki.

Sube yeniden yapılanıyor.5 Yıllık bir proje ile baslandı sözleşmeler uzun vadeli bunlar bizim özlemini duyduğumuz olaylar.

Coach,Yeni Menajer ve en önemlisi Sponsor sorunlarını çözdük.

Şimdide temeller atılmaya baslandı.Biraz sabır.Hergün bir transfer haberi duymak istiyorsunuz bende dahil ama suan eleme asamasının sonuna gelinmiştir kadro 2 hafta içinde belli olur....

Bu yıl emekleme önümüzdeki yıl Yürüme daha sonraki yıllar ise Koşmaya basladığımız rakiplerimize fark attığımız yıllar olacaktır......

Biraz da iyimser bakalım.Bu takım başarı potansiyeli çok çok yüksek bir takım.Her an patlayabilecek olan birçok oyuncu var.Özellikle artık kendisini göstermek isteyen Murat Kaya, geçen yıl doğru düzgün oynayamayan, Dünya Şampiyonası'nın en büyük favorilerinden olan bir takımın oyun kurucusu Mithat Demirel, ribaundlarda her zaman etkili olacağını ümit milli takımda gösteren Cemal Nalga ve eline ilk 5'te oynama fırsatı geçen, bunu da Avrupa veya çok zor da olsa NBA'e gitmek için kullanacak olan milli pivot Fatih Solak bu oyunculardan birkaçı.Biraz sabredelim.İnanıyorum ki çok iyi yabancı transferlerle beklediğimizden daha iyi yerlere geleceğiz.

hakanbaran' Alıntı:
Düşmemeye oynayacak bir takım planlanıyor gibi bir his var içinmde..

bu kadar karamasr olma bu sene geçen seneye nazaran daha iyi olacak merak etme 3-5 numarayada kaliteli transferler yaptıkmı kafaya oynarız kimse merak etmesin.bir çok arkadaşımın değindiği gibi başarıya aç oyuncular kadromuzda mevcut bunlar kariyerleri için mutlaka kendini göstermek zorundalar sen içini ferah tut

arkadaşlar gs bu sene ya vezir olur yada rezil olur
(vezirliğimizde en fazla 3-4.sıra,rezilliğimizi zaten hepimiz biliyoruz)yeni bi takımız ve oyuncuların birbirine ne kadar sürede ısınacak muamma ama tüm bu olaylar artık basketede el atıldığının bi göstergesi die düşünüyorum yinede umutlu olmakta fayda var son olarak serhat bize faydalı olabilecek bi oyuncuydu gitmesine çok üzüldüm

Bence de fazla karamsar olmamak gerekir.En azından Türk oyuncu bazında...Yabancılar da geldikten sonra bu takım baya iş yapar.3 numaraya bir yabancı ile 4-5 oynayabileb bir yabancı bizim takımın önemli derecede eksiklerini kapatır.Bana göre iki numarada sorun olmaz.Tufan ve Murat kapatır orayı.3 numaraya gelecek olan yabancının arkasında Tolga ve Arda olur.Darrel Mitchell ın arkasında Mithat.Pivot ta Fatih ve Cemal.4 numarada bir yabancı.Bana göre durum o kadar karamsar değil.Tabi ki yabancı transferler yapılırsa.Ancak alınan yabancılardan biri skorer gücü biraz ön planda olmalıdır.Aksi takdirde maçlarda son darbeyi indirmekte zorluk çekebiliriz.4 numarada biraz atletik olmalı...

ya arkadaşlar şu anda selçuk üni,oyak reno,tofaş,alpella,tekel,karşıyaka,daçka,ted kolej bunların hiçbiri transferde somut bir adım atabilmiş takımlar değiller.banvit geçen seneki yabancıları takımda tuttu ve hakanı aldılar.geçen sene onları iki maçtada devirdik.bu sene daha da güçlenen kadromuzla onları yine yenebiliriz.telekom da takımı daha da güçlendirip iddalı kouma geldi.beşiktaş ise oğuzdan başka önemli transferi yok.kerem,mithat,kimani,tolga gibi önemli oyuncularını kaybettiler.ellis ve wrightıda takımda tutmayacaklar.biz ise murat kaya gibi,tufan gibi,cemal gibi daha yaşı çok genç olan önemli oyuncular aldık.bu durumun nesi karamsar.mitchell kariyeriyle iyi bir oyuncu olduğunu ispat ediyor.makul bir fiyata dixonıda tutarsak ve gelecek yabancılarla efesi bile yenebilecek güçteyiz.yeni sezonda zirveye oynamalıyız

dirk nowitski' Alıntı:
ya arkadaşlar şu anda selçuk üni,oyak reno,tofaş,alpella,tekel,karşıyaka,daçka,ted kolej bunların hiçbiri transferde somut bir adım atabilmiş takımlar değiller.banvit geçen seneki yabancıları takımda tuttu ve hakanı aldılar.geçen sene onları iki maçtada devirdik.bu sene daha da güçlenen kadromuzla onları yine yenebiliriz.telekom da takımı daha da güçlendirip iddalı kouma geldi.beşiktaş ise oğuzdan başka önemli transferi yok.kerem,mithat,kimani,tolga gibi önemli oyuncularını kaybettiler.ellis ve wrightıda takımda tutmayacaklar.biz ise murat kaya gibi,tufan gibi,cemal gibi daha yaşı çok genç olan önemli oyuncular aldık.bu durumun nesi karamsar.mitchell kariyeriyle iyi bir oyuncu olduğunu ispat ediyor.makul bir fiyata dixonıda tutarsak ve gelecek yabancılarla efesi bile yenebilecek güçteyiz.yeni sezonda zirveye oynamalıyız

her sölediğine sonuna kadar katılıyorum :eek:key