Transfer Dosyası 2006-2007

ya beyler niye karamsarız bu kadar beşiktaş kerem tunçeri, kimani, wright gibi oyuncularını kaybetmiş ve adam gibi bi tek reese i transfer etmişken biz neden lig düşmemeye oynayalım biraz onlar karamsar olsun 1 aydır 1oğuzu alamadılar dahada bişey yapamazlar forumlarına malik dixonu alalım fatih solakı alalm fln yazıyolar ezikler

onur.uA_KAPALI' Alıntı:
[quote="dirk nowitski":3f991]ya arkadaşlar şu anda selçuk üni,oyak reno,tofaş,alpella,tekel,karşıyaka,daçka,ted kolej bunların hiçbiri transferde somut bir adım atabilmiş takımlar değiller.banvit geçen seneki yabancıları takımda tuttu ve hakanı aldılar.geçen sene onları iki maçtada devirdik.bu sene daha da güçlenen kadromuzla onları yine yenebiliriz.telekom da takımı daha da güçlendirip iddalı kouma geldi.beşiktaş ise oğuzdan başka önemli transferi yok.kerem,mithat,kimani,tolga gibi önemli oyuncularını kaybettiler.ellis ve wrightıda takımda tutmayacaklar.biz ise murat kaya gibi,tufan gibi,cemal gibi daha yaşı çok genç olan önemli oyuncular aldık.bu durumun nesi karamsar.mitchell kariyeriyle iyi bir oyuncu olduğunu ispat ediyor.makul bir fiyata dixonıda tutarsak ve gelecek yabancılarla efesi bile yenebilecek güçteyiz.yeni sezonda zirveye oynamalıyız

her sölediğine sonuna kadar katılıyorum :eek:key[/quote:3f991]

Arkadaşlar DARÜŞŞAFAKA'yı ayrı tutalım ....
Çünkü 2006-2007 sezonunda ki kadroları ne yazık ki GALATASARAY'ımız dan daha güçlü !!!!!!

Saygın R.Lion' Alıntı:
[quote="onur.uA_KAPALI":9c350][quote="dirk nowitski":9c350]ya arkadaşlar şu anda selçuk üni,oyak reno,tofaş,alpella,tekel,karşıyaka,daçka,ted kolej bunların hiçbiri transferde somut bir adım atabilmiş takımlar değiller.banvit geçen seneki yabancıları takımda tuttu ve hakanı aldılar.geçen sene onları iki maçtada devirdik.bu sene daha da güçlenen kadromuzla onları yine yenebiliriz.telekom da takımı daha da güçlendirip iddalı kouma geldi.beşiktaş ise oğuzdan başka önemli transferi yok.kerem,mithat,kimani,tolga gibi önemli oyuncularını kaybettiler.ellis ve wrightıda takımda tutmayacaklar.biz ise murat kaya gibi,tufan gibi,cemal gibi daha yaşı çok genç olan önemli oyuncular aldık.bu durumun nesi karamsar.mitchell kariyeriyle iyi bir oyuncu olduğunu ispat ediyor.makul bir fiyata dixonıda tutarsak ve gelecek yabancılarla efesi bile yenebilecek güçteyiz.yeni sezonda zirveye oynamalıyız

her sölediğine sonuna kadar katılıyorum :eek:key[/quote:9c350]

Arkadaşlar DARÜŞŞAFAKA'yı ayrı tutalım ....
Çünkü 2006-2007 sezonunda ki kadroları ne yazık ki GALATASARAY'ımız dan daha güçlü !!!!!![/quote:9c350]abi ben daçkanın bizden güçlü olduğuna katılmıyorum.cevher ve gilbert dışında önemli oyuncuları yok.daha çok gençlere önem veren bir takım.geçen sene onları geçerek play-offa kaldık.(halil ünere rağmen)bu sene ise bir tek fıratla erdemi aldılar.bizden nasıl güçlü olabiliyorlar

ligimizin en skorer oyuncularından biri olan dobieyi transfer etti dacka,ayrıca eski oyuncuları erdemi geri aldılar beşiktasdan..ozellikle dobie cok onemli bi oyuncu,2.maçda soradan oyuna girip bizi nerdeyse tek başına yendigi maçı unutmadınız heralde.gilbertde takımda kaldıysa 2 tane onemli skorer ve onemli genclerle dackada iyi takım olur.

ziya37' Alıntı:
ligimizin en skorer oyuncularından biri olan dobieyi transfer etti dacka,ayrıca eski oyuncuları erdemi geri aldılar beşiktasdan..ozellikle dobie cok onemli bi oyuncu,2.maçda soradan oyuna girip bizi nerdeyse tek başına yendigi maçı unutmadınız heralde.gilbertde takımda kaldıysa 2 tane onemli skorer ve onemli genclerle dackada iyi takım olur.
hatırlatırım bizim yabancılarımız daha gelmedi.onlar ise yabancı transferlerini tamamladılar.ya bişey söylicem o dobieyi bizim maçta yıldızlaşmasının nedeni dixonun kötü savunmasıdır.diğer maçları niye alamadı peki.tamam gilbert çok iyi bir oyuncu ama dobie için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.erdem ise beşiktaşta bütün sezon benchte oturdu

arkadşlar eurobasket.com un haberine göre arda vekiloğlu beşiktaş ile anlaşmak üzereymiş

^cold_fire^' Alıntı:
[quote="dirk nowitski":6a234]arkadşlar eurobasket.com un haberine göre arda vekiloğlu beşiktaş ile anlaşmak üzereymiş
ben bjk tv yi izledim arda vekiloglu antrenmanlara cıkmaya başlamıştı bile..sadece imza atılmadı heralde[/quote:6a234]ardayı biz alsak iyi olurdu

Arda çok sevdiğim bir oyuncu ama biz takımımıza 3-4 yedeklik görevini yapacak tolga'yı aldık..

pivot mutlaka alınmalı yabancı..
artı bir de 3 ve 4 numara alınmalı..
5 yabancı hakkı var diye dolduracaz diye birşey yok. geçen sene gördük daha kötü oluyor.. birsürü adam oluyor..

mitchell-mithat
tufan-murat
yabancı-tolga
yabancı-burak
yabancı-fatih şeklinde bir kadro mantıklı..

ismet ile cemal de kadroyu 12 ye tamamlar.. artık bu saatten sonra gereksiz türk tavsiyeler dışında 3-4-5 e yabancı önermeliyiz..

zaten teknik heyet de şu an onu düşünüyordur tahminim. fakat biz ünlü tanıdık birilerin bekliyoruz ama tahmin ediyorum gene cba'den ncaa'den tanımadığımız adamlar gelecek, çok iyi oynayıp bizim sevgilimiz olacak ve sonra parasızlıktan gidecek..

tekrar tekrar söylüyorum... artık her sene burak ve ismet dışında 10 oyuncumuzun değişmesi çok canımı sıkıyor.. en kötüyü kadroyu kursun murat hoca ama bir istikarı yakalasın.. bizde üstüste iki sene oynayan yabancı yok yaaa... son on yılda bi tek hatırladığım koch olacaktı o da sakatlandı ne yazık ki, olmadı..

arda benimde sempatiyle baktıgım,bize hizmet verdigi yıllardaki basarısı ortada,takımın ahengini bozmayan,uyumlu ve cogu taraftarında sevgisini kazanmış bir oyuncudur..Ancak şu varki 3 numaraya buyük ihtimalle bir yabancı alınacak ve alınacak oyuncunun alternatifide tolga tekinalp.. bu durumda ardanın transfer edilmemesinin bizim için cok büyük bi kayıp olmayacagı düşüncesindeyim..ancak bu alınacak 3 numara bizim yıllardır ozlemini cektigmiz,ozellikle dışarıdan cok iyi bi yuzdeye sahip olan,kritik anlarda sorumluluk alan skorer oyuncu olmalıdır..çünkü bakıldıgı zaman son yıllarda taraftarın unutamadıgı ve ayrı seyirci toplayan tüm yabancılar (tolbert,herren,malik,koch,lollis,boddicker) 1 ve 4 numaralardır.. benim en son hatırladıgım tatmin edici 3 numara mamicdir, ki mamicde saydıgım oyuncular kadar skorer yonü olan bi oyuncu degildi ama cok iyi bir takım oyuncusuydu..

bence 3 ve 4 e yabancı 5e de ii bir türk alınabilir (oğuz ii olabilirdi) outlawa katılıyorum devamlılk çok önemli gs henüz böyle bir devamlılığı yakalayamadı ama umarım bundan sonra bunun üzerinde durulur :eek:key

4 numara pozisyona çok önem verip,bu pozisyona çok önemli bir oyuncu almalıyız.3 numaraya gelince boddicker aslında small forvetti ama biz onu uzun yokluğundan 4 hatta 5 oynatıyoduk.aslında eğer boddicker nba e gitmediyse 3 numraya onu getirebiliriz.yoksa euroligden adam almamız lazım

arkadaşlar eurobasket.com da dixon için şöyle bişey yazıo.pek açıklayıcı değil ama*****************************************************
*And a few words about Malik Dixon (187-G-75, college: UALR)? Fans love him and wonder if he will stay or go.*birkaç kelimede dixon için,dixon taraftarlarına;dixon ya kalacak ya gidecek****yani hala dixonın takımda kalması sözkonusu.bu eurobasket.comun murat özyerle röportajında murat özyerin söylediği sözlerdir.yazıdsa ayrıca marcus brownla ilgili bişeyler yazıyo.tavsiyem bu röportajı okuyun ayrıca yazıda hüseyin ve burakla tekrar anlaşıldığı yazıyor

dirk nowitski' Alıntı:
*And a few words about Malik Dixon (187-G-75, college: UALR)? Fans love him and wonder if he will stay or go.*birkaç kelimede dixon için,dixon taraftarlarına;dixon ya kalacak ya gidecek****

Gitmesi ile kalması dışında başka bir seçenek yok zaten.

"Bir kaç kelime de Malik Dixon için. Taraftarlar onu seviyor ve gidecekmi yoksa kalacak mı merak içindeler."

Devamında ise geçen seneki finallerde olduğu gibi çift guardla oynamak istendiği için Malik'i kadroda tutumak istediklerini ancak istediği ücrette indirim yapmasının şart olduğunu belirtiyor. zira istediği ücret kendisine ödendiği takdirde alınması düşünülen diğer bir oyuncudan vazgeçmek zorunda kalacaklarını, bu durumda da Malik'in hem skor ve ribaund yapmanın yanısıra boyalı alanda Kambala'yı da savunmak zorunda olacağını belirtmiş M. Özyer.

Parça parça oluyor ama alınacak yabancı oyuncular için 2-3 ya da 1-2 oynayan ve kritik anlarda sorumluluk üstlenebilen bir skorer ile power foevet pozisyonu için gerek fatih ve cemal ile gerekse onlarsız ribaunt alan ve skor üreten bir oyuncuya ihtiyaç duyulduğunu söylemiş.

Florya’nın suyu mu çıktı?Murat Özyer’i takımın başına getiren Galatasaray Basketbol Takımı’nda Ülker firmasıyla yapılan sponsorluk anlaşmasınnın ardından büyük değişimler yaşandı. Geçen sezon takımda forma giyen bütün oyuncularıyla, telefonla ‘kendinize kulüp bulun’ diyerek ilişkisini kesen Sarı-Kırmızılılar, ayrıca idmanlarını da Florya yerine Ülker’in Topkapı’daki salonunda yapmaya başladı. Bu değişim kulüp üyeleri arasında, “Ülker’den sponsorluk mu aldık, yoksa Ülker’in takımı mı olduk” sorusunu gündeme getirdi. Kulübün ayrıca gönderdiği oyunculara geçen yıldan 4’er maaş borcu olduğu öğrenildi.
kaynak:Fanatik

Kadroları sayarken Hüseyin ve Burak ı kadroda düşünüyoruz anlaşılan kadroda yoklar hem anlaşmaları 1'er yıllıktı henüz anlaşma heberi duymadık.

Burak ve Hüseyin üç numara gibi oynuyorlar ve bence uzun rotasyonunu boştan yere dolduruyorlar.Geçen yıl bu ikili neredeyse hiç pota altına girmediler.Tamam Burak bu takımın kaptanı kalırsa yararlı olabilir ama Hüseyin'in bu takımda kalmasının bir anlamı yok.Bir tane 4 numara bir de 4-5 oynayan bir yabancı ile uzun rotasyonu tamamlanmış olur.