Transfer Dosyası 2006-2007

trepagnier hadleyden daha iyi bi adam üstelik murat özyer cimbomdayken gelmesi daha kolay olur keşke gelse adam euroligde 1maçta top çalma rekorunu kırmıştı

bu sene trapegnier ve boddicker ı alırsak harika bi kadro oluşur

ira clark ve jeff trepagnie i alabilirsek süper ikili olurlar bu sene smac yarısması bizim olurr efes macında bu ikili süper oynadılar hayran kaldım neredeyse adamlar afedersiniz potalara esiycekler

trapanier falan bizde oynamaz.euro league'de oynayan bi takıma giderler.benim önerim radosevic.bir takıma gitmediyse, alırsak faydalı olur.

desean hadley bence bu takımda kalmalı!!!
savunması istikrarlı ve sağlamdı yeni hocamızla hücumdada etkili olacaktır umarım takımda tutarlar!

Hadley in kalacağını sanmam.Geçen seneden bana göre sadece Kaptan Burak ve Fatih Solak ile sözleşme yapılacak gibi.Takım çok gençleştiriliyor.Hadley'i sanmam ama Dixon bir ihtimal kalabilir.Murat Özyer oyun stilime ters olsa da çok iyi oyuncu kalsa iyi olur, dedi.Bu sene Hoca'nın dediği gibi avrupaya gidersek çok iyi olur.İlerde bu çocuklar çok iyi iş yapıcak.Düşünün Kerem Gönlüm'ün yıldızı TED KoleJ'de parladı ve Kerem Gönlüm alt yapıda bile oynamadı.Bizim aldığımız Cemal gibi alacağımız(inşallah) Murat Kaya gibi oyuncular da kapasiteli çok büyük gelecek vaadeden adamlar...İlla iyi oyuncular,iyi gençler Pertevniyal ve Ülker'den çıkacak diye bişey yok.Bırakın Hadley gitsin çok daha tecrübeli gençlere yol gösterecek bi yabancı alınsın,bu adamın da eurolig de oynayıp oynamaması önemli değil.

bence hadley kesinlikle takımda kalmalıdır. hadley hücum yönü çok fazla olmasada savunma yönü çok çok iyi olan bi oyuncu. zaman zaman hücumda da etkili oluyor ve iyi skor üretebiliyor. murat hoca'nın gelişiyle hadley hücumda da daha iyi olacaktır ve daha çok skor bulacaktır diye ümit ediyorum. hadley kesinlikle kalmalıdır bu takımda. çok iyi bi savunması var ve rakipler onun üstüne gelmekten çok çekiniyorlar. tabi daha iyisi bulunursa hadley gönderilebilir ama bu şartlarda daha iyisini bulmak hakikaten çok zor. yani yapmamız gereken şey hadley'i takımda tutmak. ona bu sene çok fazla ihtiyacımız olacak..

Şimdi Barış'ın kuzeni ile konuştum.Murat hoca çok istiyormuş Barış'ı,Barış'da tuttuğu takımda oymayı çok istiyor ama Oktay Mahmudi istemiyormuş.O yüzden yaşmış...

Barış'ın 23 yaşına kadar Efesle sözleşmesi varmış ayrıca.

Ftw' Alıntı:
Şimdi Barış'ın kuzeni ile konuştum.Murat hoca çok istiyormuş Barış'ı,Barış'da tuttuğu takımda oymayı çok istiyor ama Oktay Mahmudi istemiyormuş.O yüzden yaşmış...

sımdı kotu konusmak ıstemıorum ama pekı oktay bey onu yedege mahkum bırakrak mı tutuacak neden umıt mıllı takım oyuncusunun onunu bu kadar kesıo ender,cuneyt,yenı aldıkları yabancı eee ne ıstıo bırak da bıraa da bız bırseyler yapalım oldum olası oktay mahmudının pıntılıklerınden nefret etmısımdır !!!1

en büyük rakipleri ülker'le anlaşma yaptık diye oktay mahmuti'nin sinirleri bozuldu tabi ve gıcıklık yapmaya başladı. bunun ilk göstergeside barış'ı bize vermemesi olucak. ya peki bu adam barış'ı bize vermeyipte napıcak? gencecik çocuğu kenarda çürütücek tabiki ama barış'la ilgili bi soru sorulduğunda da ben barış'ın geleceğini çok düşünüyorum diycek. o zaman demezmiyiz biz sana madem barış'ın geleceğini çok düşünüyorsun o zaman onu 1 yıllığına bize kiralasaydın. bu hem efes için iyi olurdu hem Galatasaray için iyi olurdu hemde barış için iyi olurdu. zaten barış'ta Galatasaray'da oynamak istiyormuş. geriye ne güzel hiç bi sorun kalmamıştı ama bu seferde sorunu çıkaran oktay mahmuti oldu. ya bu adamı anlamak çok güç gerçekten. inşallah bu senede geçen seneki gibi efes'e çok ağır bi darbe vururuz. o da alır boyunun ölçüsünü..

Ftw' Alıntı:

vala yazik ediyor cocuga hem baris icin hem bizim icin cok iyi olabilecek bir trasferdi ama artik hayirlisi diyelim isallah onun kadar kaliteli ismler buluruz

Efes,Barış konusunda haklı.

Ender veya Cüneyt'ten birinin eksikliğini-sakatlık,ceza,faul problemi vs.-Barış ile doldurmak istiyorlar.

Sonuçta onlar da kendi takımlarının kadro derinliğini düşünüyorlar.Babalarının hayrına niye versinler ki oyuncularını bize?

öncelkle bu koç olayı beni bayaa bi rahatsız etti..erman kunter gibi değerli bi adama yapılan muamele hiç hoş değildi..bizzat başkanla anlaşıp yurtdışında transfer çalşmalarına başlamışken,sponsorun isteğiyle kunterin safdışı edilip özyerin getirilmesi benim pek içime sinmedi..ha özyer kötü bi koçmu değil..yıllardır her kademede her platformda çalışmış ve sonundada kısada olsa parlak bir baş koçluk dönemi..inşallah başarılı olur ama sponsorun kulübün içişlerine bu kadar müdahil olması pek şık olmuyor..transferlere gelincee;murat,arda ve tufan ii transferler ancak bence bizim için en önemli konu malikin kalmasıdır..bu ligde tepeye oynamak istiyosak malik gibi kazanan ve kazandıran yıldız niteliğinde oyunculara ihtyacımız var..kısıtlı bütçeylede bu tür oyncuları bulmak zor oluyor,dolayısıylada buldğumuz bu cevheri riberyde oldğu gibi 100-150 bin dolar için kaçırmayalım zira malik ayarında bi yıldız zor bulunur,bulunsada bize gelmez..sonuç olarak benim aklım fikrim malik de..inşallah kalır

sovereign' Alıntı:

Ender veya Cüneyt'ten birinin eksikliğini-sakatlık,ceza,faul problemi vs.-Barış ile doldurmak istiyorlar.

Sonuçta onlar da kendi takımlarının kadro derinliğini düşünüyorlar.Babalarının hayrına niye versinler ki oyuncularını bize?
oyuncunun Galatasaray'ı onlara tercih ettiği ve yedekte kalınca da aşırı derecede mutsuz olacağı için... Babasının hayrına değil.Barış bu sene Efes'e hiç birşey veremez...

sovereign' Alıntı:

nıchlos nıe aldılar pekı babalarının hayrına onu da zaman zamn kullanabılırler...bence murat ozyer onu sılıp supurunce bıze vermek ıstemıo cunku bılıo kıu seneye ıkı mactada efesı cok fena yenecez :)
neyse klasık efes seneryoları ..

Anlatamıyorum herhalde;burda oyuncunun ne düşündüğü önemsiz.Ona bakarsak Ender de ayrılmak istiyordu Efes'ten.Efes Kulübü takımdaki üç PG'ını da bırakmak istemiyor.

Nicholas'ın bu durumla ilgisi yok,2 numara için alındı kendileri.

Dolayısıyla Galatasaray veya başka bir takım olması önemsiz bu noktada.

Kapish?

nicholas 1 numaraya alındı bence,popoviçin yerine yani.zaten benettondada ööle oynuyodu genelde..aslında efesin bööle bi kötü yanı var,koca sezonda sadece 1-2 maçta lazım olabilir diyerek tam gelişme çağındaki ve oynama ihtyacındaki gençleri yedek bankında adeta paslandırıyor..barış bunun son örneği..kendi iiliği için takımdan ayrılmalı bence