Tribüne gelmeyen taraftar, taraftar değildir...
tribünlere boş dersen gelen arkadaşlarımıza haksızlık etmiş olursun.Maça gelenler ellerinden geldiğince takımımızı destekledilerkaan çağdur' Alıntı:arkadaslar gsli olarak 45 sayı fark attığımız maçta tirubunlerın bos olmasında U-T-A-N-I-Y-O-R-U-M
Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:Maça gelipte içeri giremeyenler muaf mı bu konuda
!!!kaan çağdur' Alıntı:Tribüne gelmeyen taraftar, taraftar değildir...
Aykun Alan' Alıntı:Once baslikta yazdigin kelimeleri turkceye cevir,sonra baslik acma kurallarini ogren sonrada baskalarinin taraftarligini sorgulamamayi ogren....
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Arkadaşın amacı belli, başlıkta hata yapmışta olabilir ama tek kelime ile doğru bir eleştri getirmiş, bence bu başlıkla bir sinerji yaratabiliriz!
Eskiden ben açardım böyle topicleri çok alay etti bazılarımız, bende yazmıyorum, gençlerin önü açılsın!
Tribüne gelmeyen fenerli olsun!
Kardeşimiz çorluda oturuyor ve 6 gün çalışıyor.Buna rağmen gel demek düşüncesizlik değil mi adaşım?erenbekdemir' Alıntı:abi sen o digitürk ü iade et zaten hiç iş yok maç anlatanlarda...........
gel maçlara zaten maçlarımız sudan ucuz...
Eren Aydın' Alıntı:Kardeşimiz çorluda oturuyor ve 6 gün çalışıyor.Buna rağmen gel demek düşüncesizlik değil mi adaşım?erenbekdemir' Alıntı:abi sen o digitürk ü iade et zaten hiç iş yok maç anlatanlarda...........
gel maçlara zaten maçlarımız sudan ucuz...