TSB Şampiyonu Engelsiz Aslanlar

Cok bos sutlar kacti, savunmada buyuk hatalar yaptik ama uc uzunla oynadigimizdan beri cok iyiyiz. 31-24 onde kapatiyoruz devreyi.
 
İkinci periyodun ortasından itibaren denediğimiz beş işe yaradı. İpleri biraz daha Filipski'ye bırakınca takım ritmini buldu.
 
Besiktas'ta Kaan, Bulent ve Ferit sirtliyor. Ozellikle Bulent'in orta mesafeleri ve Murat Arslanoglu'nun benchten katkisi ile ayakta kaldilar. Ama Ferit'ten cok Kaan'in sayilari canimizi yakti. Ikinci yari Ismail'in ona karsi biraz daha aktif olmasi lazim.

Uc uzunlu sistemde Matt disarda kalsa da ikinci yari yeniden girecektir, girdiginde de savunmaya hareketlilik katmasi lazim. Cok fazla penetreye izin verdik.

Bizde ise Ozgur, Fifi ve Tucek cok etkin. Matt bir kac bos sut kacirdi, ayni sekilde Tucek de. Ama geliyoruz merak etmeyin, bir terslik olmazsa farka gider mac.
 
35-28

Lig maçlarında da böyle heyecan yaşamak farklı oluyor. Gerçi bir spor kanalı olarak olması gereken bir durum ama Ntvspor'un maçı yayınlaması ve yorumcunun ayaklı ansiklopedi Caner Eler olması güzel olmuş.
 

Üst