TSB Şampiyonu Engelsiz Aslanlar

Son çeyreğe kadar zorlansak da bir yerde kadro farkının devreye gireceği belliydi. Beşiktaş'ı tüm kalbimle kutluyorum onlarda büyük yürek koydular ortaya ama olmadı.

Ama alkışların en büyüğü, ülke tarihinin en başarılı spor takımı olan Galatasaray Tekerlekli Sandalye Takımı'na gelsin.
 
Engelsiz Aslanlarımızı bu şampiyonluk için canıgönülden kutluyoruz, Beşiktaşıda (taraftarı hariç) verdiği mücadeleden ötürü tebrik etmek lazım..
 
Şampiyon olmamamız için ellerinden geleni yaptılar, yok play-off'tu yok carttı yok curttu. Ama her şeye rağmen şampiyon olmamız engellenemedi. Oraya giden binlerce Galatasaray'lı da can-ı gönülden tebrik etmek gerek, kupa törenindeki federasyon istifa seslerinden de gereken kişiler gerekli mesajları almışlardır. Federasyon başkanının donup kalması da bunu gösterdi.


Helal olsun Sedat Hocam, helal olsun Engelsiz Aslanlar.. We Are The Best GALATASARAY!
 
Kendilerine ve armalarına yakışan mücadeleyi vererek şampiyon olan takımımıza sonsuz teşekkürler...

Bu arada Beşiktaş klübünüde gösterdikleri dirençten dolayı tebrik ediyorum...
 
Aynı saate denk gelen sınavım yüzünden gidemedim maça. Okuldan dönüşte Şirinevler durağına geldiğimde hayretler içinde kaldım.Beşiktaşlılar hert metrobüse bakıp Galatasaraylı kontrolü yapıyorlardı.Eve gelene kadar umarım kimseyle karşılaşmamışlardır diye ümit ettim ama sanırım kötü olaylar olmuş. Gerçekten çok yazık.

Engelsiz Aslanlarımız da bizi şaşırtmadı. Helal Olsun hepsine.
 
FEDERASYONUDA HAKEMLERİDE BEŞİKTAŞIDA KIBRISIDA İZMİRİDE EZEREK ŞAMPİYON olduk.Tebrikler Engelsiz Aslanlar,ne desek hakkınızı veremeyiz sizin için.Ama maç sonunda yaşanan olaylar bu sporun içinde hoş değil bence.
 
Aslansınız hepiniz,aldığınız paralar helal hoş olsun vallahi..
 
Engelsiz Aslanlar klasiği artık. Tebrikler..

Maçtan sonra bjk liler bahçelievler durağında bekliyolardı. Gelen geçen otobüslere bakıp gs li arıyolardı. Bir otobüs dolusu bizden insan geldi fakat şofor kapıyı açmadı. Ciddi şekilde hem içerden hemde dışardan camlara vuruldu. O metrobüs çok beklemeden gitti. Ben durakta beklemeye devam ettim ne olacak diye merak ettim. Sonra kalabalık bir gs li grup geldi ve o bjklilere fena saldırdı. Fena dagıttılar onları. Bayagı yaralanan vardı.
 
Son periyot farkımız ortaya çıkarıp sonuca gittik.

Maçtan sonra herkes Beşiktaşlı oyuncuları alkışlarken onlar bizim kupayı almamızı beklemeden salondan çıktılar. AYIP!

Metro durağında bekleyip gelen geçen münferit gslilere sataşırsan öyle ağzını burnunu yerlerden toplamak zorunda kalırsın!
 
Muazzam oynadık gerçekten özellikle de son periyotta. Oynanan oyunlar şampiyonluğumuzu almaya yetmedi. Helal olsun size Engelsiz Aslanlar ! Gururumuzsunuz !
 
Helal olsun aslanlarımıza.
Yıllardır kayıpsız yüzümüzü güldüren tek şubemiz zaten bu aslardan oluşuyor işte.
İlk maçta yapılanlara en güzel cevabı verdiler, ellerine sağlık.
 
Aslanlarımızı canı gönülden kutluyorum bu kazanılan şampiyonluktan öte bir şeydi, federasyona da gereken ders verildi federasyon ıslıklandı Bjk alkışlandı umarım biraz anlamışlardır bizimle uğraşmamaları gerektiğini.

Bu sporada çirkinliklerini getirenlerinde Allah belasını versin.
 
B_b5d6cbead06cd0028f1143cdfa659afc.jpg
 

Üst