TSB Şampiyonu Engelsiz Aslanlar

Engelsiz Aslanlar klasiği artık. Tebrikler..

Maçtan sonra bjk liler bahçelievler durağında bekliyolardı. Gelen geçen otobüslere bakıp gs li arıyolardı. Bir otobüs dolusu bizden insan geldi fakat şofor kapıyı açmadı. Ciddi şekilde hem içerden hemde dışardan camlara vuruldu. O metrobüs çok beklemeden gitti. Ben durakta beklemeye devam ettim ne olacak diye merak ettim. Sonra kalabalık bir gs li grup geldi ve o bjklilere fena saldırdı. Fena dagıttılar onları. Bayagı yaralanan vardı.
Bahçelievlerde başka bir taraftar gurubu barınamaz :D Hem efendiler hem apaçiler !
 
Ne desek boş. Ne kadar gurur duysak az.

Böyle bir başkaldırış az görülmüştür.

Tebrikler aslanlar, herkese teker teker tebrikler.
 
Bu arada şimdiden gelecek sezonun kadrosu kuruluyor.

Yine dünyaca ünlü bir kesinleşmiş transfer ve kısa süre içinde kesinleşecek üst düzey bir başka oyuncumuz var. Zamanı gelince açıklama yapılır zaten.

Şimdi tadını çıkarma zamanı :)
 
Bir insan üst üste 5. şampiyonluktan artı alınan 10 tane kupadan sonra hâlâ gözü yaşlı olarak kupa törenini izler mi? Sedat Hoca ve Engelsiz Aslanlara sonsuz teşekkür ve tebrikler. Gerçekten gurur duyuyoruz sizlerle.
 
Bu tarz şeyleri konuşmak çok hoşuma gitmiyor ama Bahçelievlerde bekleyen Beşiktaş'lı arkadaşlar dua etsin Metrobüs kaptanı kapıyı açmadı açsa çok daha ağır sopa yerlerdi, çünkü bi durak sonra otobüsün yarısı indi, eğer o durakta açılsa tamamı inecekti. Neyse dayak yiyenlere hiç üzülmüyorum biraz akıllansınlar tribün delikanlılığı bu değildir. resmen Metrobüsten inen 3 5 kişiye saldırmak için başka bi durağa gitmişler orada bekliyorlar o kadar erkektiniz madem Şirinevlerden hiç ayrılmasaydınız madem. Dediğim gibi yatsınlar kalksınlar Metrobüs kaptanına dua etsinler. Çok daha ağırlarını yaşayabilirlerdi.

Bu şampiyonluk çok değerliydi uzun bi yazı yazmayı düşünüyorum am şimdilik keyfini çıkaracağım müsadenizle.
 
Sürprize yer yok, tüm takımı can-ı gönülden kutluyorum. Gururumuzsunuz Engelsiz Aslanlar. Ayrıca buraya kadar gelen ve bu sezon bizi tek mağlup eden takım olan Engelsiz Kartallar'a da yürekten tebrikler
 
Sedat Hoca'nın Facebook'ta yazdığı iletisini paylaşmak istiyorum. Her şeyi özetliyor sanırım.

Gururumuzsunuz.

Takımım adına sizlere binlerce teşekkürler... Ekimde 3. Kıtalararası Kupayı da beraber yaşayacağımıza söz veriyoruz. Nükleer sızıntı bile bizi durduramaz. :)
 
Sadece rakibine karşı verdikleri insan üstü mücadele, hırs, azim ve taktik savaşındaki becerileri sebebiyle değil, saha dışı BEYİN ENGELLİ lere karşı verdikleri onurlu mücadele için de hepinize helal olsun! Başta Sedat hoca ve tüm sporcu kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Yüzümüzün Akı, engel tanımayan Aslanlar! Uzun zamandır Barış'ı Engelsiz Aslanlar'a götürme sözümü kupa ile taçlandırlar. Bu sebeple özel teşekkürümü de kabul etsinler!
 
Tebrikler Engelsiz Aslanlar.Şampiyonluğunuz hayırlı olsun.Daha nice nice şampiyonluklar yaşatırsınız umarım bizlere.

Dün ben de salondaydım.Salon dışı olanlara ,polislerin Galatasaray taraftarını yarım saatten fazlaca salondan çıkarmamasına ve bir o kadarda bahçede bekletmesine de diyecek bişey bulamıyorum.Yazılacak çok şey var ama Engelsiz Aslanlar dünki oyunuyla herekese gereken cevabı vermiştir.
 
Engelsiz aslanlarimizi tebrik ederim.
maçin 2. yarisini izleyebildim, besiktas farki bir ara 6 sayiya kadar indirsede son çeyrekte aslanlarimiz olumcul darbeyi vurup kupayi aldilar
 

Üst