TSB Şampiyonu Engelsiz Aslanlar

Galatasaray-Beşiktaş(Play-off Finali
07.06 2011 /18:00 /Sinan Erdem Spor Salonu



Koskaca bir sezonu oynanmamış sayıp saçma sapan bir play-off organizasyonuyla ligin kaderini değiştirip öyle sonuçlandırmak isteyen federasyon niyetini açıkca belli etmiştir.

Takımımız tüm bunları görmezden gelerek bu finale konsantre olmaya çalışıyor.
Bize düşen ise tüm sene 50-60 taraftarla desteklediğimiz bu takımı sezonun saçma finalinde destekleyip onları sahip çıkmaktır.

Maçın saati ciddi anlamda sıkıntılıdır.Bunun bizde farkındayız ama elimizden birşey gelmiyor.İmkanı olan herkesi salona bekliyoruz.

Takımımız Play-Off İstanbul ayağında ilk gün Kıbrıs'ı farklı geçerken bugunde ligin köklü takımlarından İzmir'i rahat şekilde geçmeyi başardı.
Bu iki günde takımımızda Özgür'ün extra oyunu fark yarattı.
Rakibimiz Beşiktaş ise İlk gün İzmir'i son dakikada geçti.Beşiktaş 7 sayı ile kazandığı maçı hep geride götürdü.2 sayı ile ilk kez öne geçtiği an da oyunun bitmesine sadece 1.40 vardı.Bu maçta zorlanmaları kendi içlerinde de bir acaba yarattı açıkcası.Bugün Kıbrısı düne göre daha rahat geçmeyi başardılar.

Önemli bir nokta daha var elbet.

Kıbrıs'ta oynanan ilk etap play-off'ta bir çok istenmeyen olay yaşandı.Bu yaşanan olaylar Bu final maçında bizim duruşumuzu bozmamalı.Biz yine aynı tribün terbiyemizle engelsiz aslanlarımızı ve tekerlekli sandalye basketbolunu desteklemeliyiz.
 
Genel averajın lehimize olduğunu düşünerek 7 sayılık galibiyetin de bizi şampiyon yapacağını düşünüyorum.Doğru mudur?:)
 
Bu maçı unutmayalım. Yarın şampiyonluğa gideceğiz sezon başından beri takımı yalnız bırakmayan fedakar arkadaşlarımızla birlikte.
 
Bu takım, üzerine oynanan oyunlara en güzel cevabı bugün verecek.. Hiç şüphem yok, aksi bir durum olmayacak.. Bugün baştan sona önde götürüp rahat bir galibiyet alacağız.. İstanbulda olsam mutlaka giderdim ama malesef şartlar işte.. Ama imkanı olan herkesin gitmesi lazım.. Desteği en çok hak eden takımımızın, en çok ihtiyaç duyduğu günde yanında olmalıyız..
 
İstanbul'da olan renktaşlar salonda,bizler televizyon başında hep destek tam destek engelsiz aslanlara.Bu arada ntvspor maçı canlı yayınlıyor saat 18 de
 
Beşiktaş taraftarlarının yaptıkları haddini bilmezliktir. 2 sezon önce içeri de oynadığımız futbol maçında Ali Sami Yen'e küfür ettiler. Yetmedi bu sene yıldız yıldız kızlarımızın basketbol maçında ( ki bu kızlar daha 14-15 yaşlarında ) yine küfür ettiler ve en son Engelsiz Aslanlarımızın Kıbrıs macerası... Binbir zorlukla yapılan bu sporda, takımımı destekleyeceğim diye uyguladıkları davranış insanlığın önüne geçti. Yazıklar olsun hepsine...

En iyi cevabın sahada verileceğini düşünüyorum. Aslanlarımıza çok güveniyorum. Haydi yolunuz açık olsun!
 
Orda olacağız kısmetse.
Müsait olan herkes gelsin, hiç düşünmesin.

Beşiktaş'ın bir tek tekerlekli sandalye basketbol takımının bizimle oynayacağı maç kaldı, muhtemelen epeyi bir taraftarı odaklanmıştır bu maça.

Bizim ise dikkatimizi dağıtan bir Fenerbahçe serisi var. Tabiki çok önemli bir seri ama önce bi bu maçı atlatalım sonra sıra Fener maçına gelecek.

Engelsiz Aslanlarımıza sonuna kadar inanıyorum. Onların aşamayacağı engel yok. Bunu birçok kez ispatladılar bize..
 

Üst