TTNet Asırlık Çınarlar Kupası

Asırlık Çınarlar Kupası başlıyor
"TTNet Asırlık Çınarlar Kupası", Beykoz Recep Şahin Köktürk Spor Kompleksi'nde 25 Eylül Salı günü TTNet Beykoz - Beşiktaş Cola Turka maçıyla başlayacak. Beko Basketbol Ligi'nde mücadele eden yüz yıllık kulüplerden TTNet Beykoz, Beşiktaş Cola Turka ve Galatasay'ın 3 günlük bir turnuvayla sezon öncesi son provasını yapmış olacak.

TTNet BEYKOZ'DAN ÇINARLARA VEFA
100. yılını kutlayan TTNet Beykoz'un resmi sezon açılışı olarak da gerçekleşecek organizasyonda Türk Basketbolu'na yıllardır önemli katkılar yapan, bugünlere gelinmesinde büyük pay sahibi olan efsane isimler, Ahmet Kurt, Ateş Çubukçu, Avni Küpeli, Battal Durusel, Bülent Karpat, Cem Atabeyoğlu, Erdal Poyrazoğlu, Güner Yalçıner, Halil Dağlı, İsmet Badem, Kemal Erdenay, Mehmet Baturalp, Nadir Vekiloğlu, Önder Seden, Özcan Aytekin, Sacit Seldüz, Şengün Kaplanoğlu, Ünal Büyükaycan, Yalçın Granit'e şükran plaketleri sunulacak.

MAÇLAR SKYTURK'TEN CANLI YAYINLANACA
SKYTURK'ten canlı yayınlanacak, Mustafa İyi'nin sunacağı "TTNet Asırlık Çınarlar Kupası"na Ahmet Kurt, Battal Durusel, İsmet Badem ve Mehmet Baturalp yorumlarıyla renk katacak.

Beykoz Recep Şahin Köktürk Spor Kompleksi'nde oynanacak "TTNet Asırlık Çınarlar Kupası" programı:

25 Eylül Salı 20:00 TTNet Beykoz - Beşiktaş Cola Turka
26 Eylül Çarşamba 20:00 TTNet Beykoz - Galatasaray
27 Eylül Perşembe 20:00 Beşiktaş Cola Turka - Galatasaray
 
Galatasaray'ımızın öncelikle böyle bir turnuvada olması gurur verici !! Ne mutlu ki böyle bir takıma sahibiz böyle bir takımın taraftarıyız !! Galatasaray'ımıza bu turnuvada başarılar !! ve aynı şekilde diğer takımlarada... :) [uA]
 
Bu Turnuvada Takımımızdan Çok Şeyler Bekliyoruz.Öyle ki Ne İtalya Hazırlık Kampındaki Maçlara Ne de Sırbistan Kampındaki Hazırlık Maçlarına Benzememeli.Öncelikle Artık İşin Ciddiyeti Yavaş Yavaş Ele Alınmalı.Murat Hoca Kendince Belirlediği İlk 5 'i Bu Turnuvada Daha Fazla Üzerine Düşerek Oynatmalı.Hayırlısı Olur İnşallah.Allah Bu Takıma Yardım Etsin...
 
evet tugay haklısın hazırlık maçları gibi olmamalı... işin ciddiyetinde olmamız lazım ve GALATASARAY olduğumuzu gösterme zamanı geldi diye düşünüyorum!
 
Re: TTNET ASIRLIK ÇINARLAR KUPASI

Takım bu turnuvada yavaş yavaş oturmaya başlayacaktır. Setler belirlenecektir. savunma da yine tavaş yavaş olacaktır. Ancak son transferimiz biran önce gelse iyi olur. Yoksa setlere alışmakta zorluk çekebilir...
 
hafta içi olmasa izmitten gelecektim ama haftasonu olsaydı keşke
 
Re: TTNET ASIRLIK ÇINARLAR KUPASI

Bize yer ayrılacak mı bilmiyorum ancak geçen sene beykoz taraftarı atakoye geldıgınde gayet iyi agırladık.Bir sorun olacagını tahmın etmıyorum.Genede gelecek arkadaslar dıkkatlı olsun , semt muhabbetleriyle gereksız hareketlere gırısebılırler..
 
Beşiktaşlılar inanılmaz havalanmışlar ya anlamakta güçlük çekiyorum..Erkan-Sinan ikilisi iyi deyip Tufan-Murat ikilisi yetersiz diyenler bile var..Bence bu turnuvada gerçeği görecekler :)
 
Beşiktaşın forumuna girdim dün okudum yazılanları da güldüm ya :D Dee Brown ve Avery'i kendi adamları ile Dalmau ile karşılaştırıyorlar..Bir de işin kötüsü geçmişte kalan El-Amin konusunda takılıp kalmışlar..Dee Brown'ı El-Amin ile kıyaslamışlar hızlarını alamayıp...Geçen seneki play-off maçlarını unuttular sanırım :D
 
Re:

Tugay Aktepe' Alıntı:
Beşiktaşın forumuna girdim dün okudum yazılanları da güldüm ya :D Dee Brown ve Avery'i kendi adamları ile Dalmau ile karşılaştırıyorlar..Bir de işin kötüsü geçmişte kalan El-Amin konusunda takılıp kalmışlar..Dee Brown'ı El-Amin ile kıyaslamışlar hızlarını alamayıp...Geçen seneki play-off maçlarını unuttular sanırım :D

Bu sene yine hatırlatırırlar onlara ;)
 
Bu turnuvada yenilebiliriz.Şaşırmam da üzülmem de.Ama Türkiye kupası daha farklı olacaktır.
 
Salona gelmek isteyen arkadaşlar için bilgi vermek istedim

Mecidiyeköy den 121 A , Kadıköy den 15 F veya 15 BK, Üsküdar dan 15 ve Ümraniye den 11H numaralı otobüslere binip, halk arasında Sultaniye diye geçen Denizcilik Lisesi otobüs durağında inerseniz salona 5 dakika yürüyerek ulaşabilirsiniz.. Kime sorsanız gösterirler..

Ayrıca Kavacık köprüsünden geçen bir çok otobüs ve minibüs buralardan geçmekte.. Yeniköy den motorla Beykoz a geçerseniz de, bir otobüsle 10 dk dan önce salona ulaşabilirsiniz.

Salon çok kaliteli değil, doğru.. Çünkü o salon böyle müsabakalar için değil belediyenin yaz okulu kapsamında değerlendirilmek üzere inşa edildi.. Bu nedenle tribün yapımı, giriş çıkışlar, kamera ve basın bölümlerine gereken özen gösterilememiş.. Bundan 8-10 sene önce ben bile o sahada, o potalarda oynamışımdır.. Tabii sonra salon revize edildi, adı bile değişti, parke tamamen yenilendi..

Taraftar konusuna gelince.. Beykoz un her zaman delikanlı bir tarafı olmuştur.. Karşı taraf sorun çıkarmadıkça problem olmaz.. Onlar daha çok Sarıyer, Kasımpaşa, Karagümrük gibi semt takımları ile kavgalılar.. Kasımpaşa mesela yıllarca Beykoz a gelemedi..Takımları bile arka yollardan geliyordu ama artık eski gerginlik yok çok şükür.. Zaten bu da çok iddaalı olunmayacak, bir hazırlık turnuvası.. Herkes gönül rahatlığıyla iftar sonrası basketbol zevki yapabilir..
 
abiler ben ve bir kaç kişi izmitten trenle gelmeyi düşünüyoruz...fakat otobüs de olabilir yani hangii yakın olur nereden ineceğiz salona nasıl ulaşacağız...biri bize yardım ederse iyi olur.ayrıca bilet fiyatları tahminen ne kadar olur...maç saatinde bilet bulabilir miyizz...biri özelden ya da buradan yardımcı olursa sevinirim...ayrıca izmitten gelecek olan var mı bjk maçına?
 
bjk'ye bu sene de ders verme zamanı geldi hak ediyorlar.. zorla geçen yılki 3-0 'ı yaşamak istiyorlar eminim bu sene de güzel galibiyet alacağız ama hakkını yememek lazım bjk cola turkanın iyi transfer yaptı bu sene allah var :D :D :D ! Neyse hiç farketmez biz yine alırız maçı havada karadaa :D arkadaşlar aranızdan giden var mı grup halinde takımı yalnız bırakmamak lazım ??
 
Beşiktaşın bu sene normal sezonu lider bitirme şansı %55 miş. :shock: :shock:
Ben forumlarının yalancısıyım :D :D :D

Bencede artık bir tokadı daha hakettiler.Bu konuşmalardan sonra.Takımımız gereken dersi bir kez deha sahada vericektir.Bundan şüphemiz olmasın...
 

Üst