Bjk'yi begendim cok iyi paslasıyorlar, ikili oyunları basarılı, savunmasını pota altı dısında oturtmus gibiler. Apadoca ve Nicevic cok iyiydi shumpert de iyiydi.İlerleyen gunlerde Jaacks'ı gondereceklerini dusunuyorum.Sinan Guler delicigi hızı ve atletik avantajlarının yanına mucadelesini de ekleyebiliyor bu sezon patlama yapabilir.Murat Kaya'nın yerine keske Sinan'ı alsaymısız.Murat'tan cok daha calıskan agresif, hızlı, kuvvetli, savunma becerisi ve gayreti cok daha iyi bir oyuncu.Sutor olarak Murat ustundur fakat potayı gorebilirse.. bu oyun tarzıyla sut pozisyonu bulmakta gucluk ceker.Sinan kendi pozisyonu yoktan cıkarabiliyor..
Beykoz oyun olarak cok geride kadroları bir yana ne seti becerebiliyorlar ne hızlı hucumu organize olamamıslar daha.Grays'ın savruk oyunu sasırtmasın Çetin yılmaz da Okan cevik de buna izin vermez C.Gilbert Grays'ten oturu yeterince insiyatif alamadı.Ligdeki diger takımlara bakarsak 1 numarada sorun oldugunu dusunmuyorum.C.Burgess dısa yonelerek oynamayı seviyor iceride sorunları var fakat 3 yabancıyla oynadıklarını unutmamak lazım.İceriye bir yabancı alırlar umarım.Umut Gorur'u begendim verilen rolu yeterince yerine getirdi.Caner Oner Graysle birlikte kendini gosterme cabasına girmese takımları icin daha iyi olacak.