Bu maçı da kendimce oyuncuları yorumlamak istiyorum.
4 Erdem Türetken= Sürekli ışık veren performansı bizi memnun ediyor fakat 3 lük yüzdesini geliştirmesi şart.Çok boş kalıyor ve ceza atışlarını yapmak gerekiyor.
5 William Avery=Neden böyledir anlamadım gitti.PAsı verip kayboluyor ve hucümda daha aktif rol almıyor.İçeri yapacağı drivelar takımın daha boş pozisyon bulmasını sağlayacaktır.Ayrıca boş şutları onunda değerlendirmesi şart.
7 Tufan Ersöz=Bizim arzuladığımız Tufi gitmiş başka biri gelmiş.SAVUNMA'da resmen yok gibi.Sürekli elleri işliyor çok gereksiz fauller alıyor.Şut ritmide kaybolmuş açıkcası en çok beni korkutan oyuncuların başında geliyor.Biraz daha gayret Tufi...
10 Murat Kaya=Övsem mi kötülesem mi anlamadım gitti.3/8 gibi anormal kötü üçlük yüzdesi ki bana göre bir çoğu rahat pozisyondaydı.Artık özgüvenini kazanmalı ve bu takımın benchten gelerek en skorer oyuncusu olmalı.
11 Fatih Solak=Hüseyin'in gelişinden sonra ona kulube çok yakışıyor .
12 Hüseyin BEŞOK=Sahanın tek kelimeyle yıldızıydı.20 sayı 7 Ribaund 6 Asist olağanüstü performans daha ne yapılabilirki.Takımda oyuncudan öte saha içinde lider gibi.Takımı yönelndiriyor aralarda oyuncularla konuşuyor.Kaptanlığı hakediyor
14 Charles Gaines=Takımın diğer yıldızıydı Bjk pota altı kararttı.Fakat piken rollde yardıma daha çabuk gelmesi gerekir.Ayrıca şut stiline falan hiç takılmadan onu zevkle seyretmeye devam edelim
15 Cemal Nalga=Dün ne dediğiysem bugun hepsi aynı şekilde geçerli.Kimliğini bulmalı.
20 Cüneyt Erdem=Gerçekten çok yazık oldu vakitsiz sakatlık.Bana gelen diz dize çarpışma gibi geldi başta fakat sanırım yan bağlarda ezilme olmuştur.Malesef 2-3 hafta aramızda olmaz gibi görünüyor.
Coach=Murat Özyer=Bugün takımına ruhu ve mücadeleyi basbasa öğretmiş.Bizim ondan istediğimiz kısmen bu 2 büyük starın katılımıyla çok farklı Gs izleteceğine eminim.Ona gereken oyuncuya göre sistem değil.Sisteme göre oyuncuları yerleştirmek
Taraftar=İnancı yitirmek yok
Diğerleri=Mehmet Baturalp Beyi görmemek çok hoş oldu.Ayrıca Ahmet Kurt'un Fb'ye soktuğu laflar çok hoş oldu
2007-2008 ŞAMPİYONU GALATASARAY ! ! !