TTNet Asırlık Çınarlar Kupası

Daha önceki maçlarda istatistiklere göre Avery hakkında kötü yorumlar yapmamaya karar vermiştim ama maçı izledikten sonra karar değiştirdim..Bu 2 maç da bizim için yeterli olmasa da ben bu Avery nasıl sayı atacak bulamadım daha..İçeri drive edemiyor,şutu neredeyse 0..Hız desen takımı yavaşlatıyor..Ben Avery'den çok umutsuzum..Hatamızı görüp Avery'yi göndermeliyiz bence..Ve bir 3 numara bir de 4 numara almalıyız..2 numarada Tufan ve Murat sezonu götürürler bence..
 
turkıye kupasında takımı gordukten sonrakı yorumları cok merak edıom arti(mert) bu butce ılede basarı salayamazsa murat ozyer bu takımın basında olmaması gerek bence tabıkıde senın yorumu cok merak etcem :) ve bu takımın acılen adam eksiltebılen biri gerek
 
Zaten bu sene Murat Hocanın kendisini göstermesi gerek. Hedefler doğrultusunda bakalım neler yapacak. Kurulan kadroyu nasıl yönetecek transferler konusunda doğru kararlar verebilmiş mi?
 
Re: Re:

Hmm.2 hafta önce filan sakatlanmıştı belinden.Geçen gün oynayınca düzeldi demiştim herhalde.Umarım ciddi birşeyi yoktur.

Emin Doğanca' Alıntı:
[quote="Murat İ.":4705c]Bu arada Fatihin hazır şekilde beklerken oynatılmamasıda kafa karıştırıcı.

FATİHİN BELİNDE Bİ YIRTIK VARMIS.dün spiker söledi[/quote:4705c]
 
Re:

hasan cıftlık' Alıntı:
turkıye kupasında takımı gordukten sonrakı yorumları cok merak edıom arti(mert) bu butce ılede basarı salayamazsa murat ozyer bu takımın basında olmaması gerek bence tabıkıde senın yorumu cok merak etcem :) ve bu takımın acılen adam eksiltebılen biri gerek

Pazartesiye kadar biraz daha aşama katediceğimizi düşünüyorum.O zamana kadar büyük ihtimal yeni transferde gelicek(3 numara)
Ama zaten takımın %50siyle bile oynayamadığında hepimiz hemfikiriz.
Skor gücü yüksek+Adam eksiltebilen+Dış Şutu olan bir 3 numara bu takım olur
 
Tufan kaptan olsun dedik,bu takımın en önemli isimlerinden biri dedik
Ama 2 maçtada bizim Tufandan eser yok
Eski Tufana biraz sabredicez.Şu 3-4 gün çok kritik.
Herşeyin yoluna girmesi ümidiyle...
 
83 - 72 macın skoru . iii mucadele ettik ama cok esksiklerimiz var . bugun takımda erdem , murat , hüseyin ve gaines dısında gayretli oyuncumuz yoktu hemen hemen
 
Ozgur Umut Vurgun' Alıntı:
erdem,hüseyin,gaines iyi durumda gözüküyorlar..umarım brown gelince avery daha iyi duruma gelir yoksa işimiz zor olur bu arada hüseyin 3lük attı:)

izlediysen hatırlarsın Hüseyin Beşok , Efes Prokom maçında kütür kütür üçlük atan bi adamdı :)
 
2 yeni oyuncu daha katılcakmıs spıker simdi söledi
 
Hüseyine helal olsun diyorum resmen tek başına mücadele etti aynı şekilde Erdemde bu maçta çok iyi bir görüntü çizdi

Ummuyorum yeni gelen isimler beklediğimiz katkıları yapar düne göre bu maçta daha iyi olduğumuzu söylemek mümkün
 
ben Gaines'i beğendim Hüseyin'i zaten baştan beri destekliyorum , Cüneyt'in kapasitesine güvenmiyorum , Tufan'ın şut tehdidine inanıyor ve güveniyorum , Erdem'i beğeniyorum güçlü bi oyuncu olduğu için tarzı hoşuma gidiyor , Avery için şu an yorum yapmama taraftarıyım.Murat Kaya iyi bi bench oyuncusu , Dee Brown gelince sorunların biteceği kanısındayım azcık mücadeleyle bu takım iyi yerlere gelecektir.
 
bu maçta mucadele umutlandırdı,benim zaten oyuncuların kalitesinden şüphem yok yani kalburüstü bi takımız,eksiklerimiz çok.İnşallah gideririz bu eksikleri en kısa zamanda..
Bugün dünden daha iyi yarından daha kötü olur inşallah
 
bir kere takimin kendini maca neredeyse hic vermedigi acikca belli 1-2 oyuncu disinda. bir kere Erdem, Cemal ve Murat gibi oyuncular 5-10 dakka dan fazla oynamamali. Dee Brown zaten 25-30 dakka sahada kalacaktir. gelecek olan 3 numara da keza öyle. 4 numara da bence Greene takimda tutulmali. su takimin 5 yabanciya ihtiyaci var. Hüseyin'i de Fatih yedeklemesi gerekiyor. bugün Dee, yeni transfer, Fatih, Cüneyt oynamadi ve diger oyuncular da pek perfomans göstermedi. yani ölcü olarak almiyorum ben bu maci ama gelecek haftaya kadar kadro oturmasi gerekiyor. elimizi cabuk tutmaliyiz. bir de Cüneyt'e gecmis olsun umarim ciddi bisey yoktur.
 
hüseyin gerçekten çok faydalı olucak gibi gaines de gayet iyi cüneytin ve tufanın formunu bulması lazım gelecek yabancının 3 numara olması lazım arvey in katkı sağlaması lazım dee gelicek ve inşallah beklediğimz başarıları alıcaz
 
Re:

Fırat Aydın' Alıntı:
ben Gaines'i beğendim Hüseyin'i zaten baştan beri destekliyorum , Cüneyt'in kapasitesine güvenmiyorum , Tufan'ın şut tehdidine inanıyor ve güveniyorum , Erdem'i beğeniyorum güçlü bi oyuncu olduğu için tarzı hoşuma gidiyor , Avery için şu an yorum yapmama taraftarıyım.Murat Kaya iyi bi bench oyuncusu , Dee Brown gelince sorunların biteceği kanısındayım azcık mücadeleyle bu takım iyi yerlere gelecektir.

Hemen hemen dediklerinin hepsi doğru ve katılıyorum.Yabancının gelişiyle max seviyelere çıkıcağımız düşüncesindeym bnde
 
fatih nerde yaw dünkü maçta bile çok az süre almamıştı bunda alsın bari didim nalgadan sonra rotasyonda hiç yok acep bişi mi hafif sakatlık gibi?
 
Dünden pek farkı yoktu adıma maçın . Yalnız dikkatimi çeken şey Alba Berlin'den gelen bir adam daha -Glen - gibi , aynı pozisyonda oynuyorlar : Charles Gaines ! Bir 4 numara ribaund kovalayacağı anda nasıl ağzını 35 cm . açabilir . İstatistiklere bakmadan konuşuyorum bu maç için , belki sayısal olarak fazla ribaund almış olabilir ama bilinçli ribaundlar olduğunu sanmıyorum . Ciddi söylüyorum karakterini ve insanlığını hiç sevmediğim Mirsad gibi(ritmi bozan bencilce davranışları olmayan bi amerikalı Mirsad bulunursa ) bir 4 olsa bu takımda çok çok acaip işler yaparız . Sadece 2 özelliği olması yeter : ribaund ve dış şut . Bence 3 numaradan önce en acil ihtiyaç 4 numara. Ha bu dmek değildir ki Gaines çok kötü bir oyuncu , sadece sezona iyi hazırlanamamış ve tek 4 numara takımda . Cemal , Dee ile 4 numara oynayacak çabukluğa sahip değil bence.
 
gaines ve hüseyin çok iyi...gerçekten birbirlerini tamamlıyorlar.ayrıca gaines hüseyin'e çok iyi alan açıyor bu çok önemli bir ayrıntı bu ikilinin anlaşması açısından...
cemal berbat,fatih biran önce iyileşmesse işimiz zor...zekasını kullanamayan bir cemal ,değil bir yaz bir asır idman yapsa birşey yapamaz...fizikselden çok taktiksel antremana ihtiyacı var.aldığı zor ribaundlardan sonra kaçırdığı komik atışlar kötü duruyor.kendi emeğine yazık oluyor işin en kötüsü
tufan kötüydü ama o düzelir.murat istikrarsız ama rolünü bu sene iyi kavrayacak gibi gözüktü.erdem çok iyiydi bence.mücadele etti atladı sıçradı.takımda yerim var mesajını verdi.
cüneyt in sakatlığı umarım ciddi değildir.yoksa çok kötü olur bizim için.varlık içinde yokluk yaşayabiliriz.avery ise asla bir pg değil.fakat şutu yok diye eleştirenleri ise 2 maçla yorum yapmamalarını öneririm.şut tamamen güven işidir bana göre.avery nin pg özellikleri var fakat hızlı bir guard la daha yararlı olur gibi geldi bana.avery de pasörlük var fakat top getirmeyi sevmiyor bu çok açık...2 numarada rahat rahat oynar,fiziği kuvetli.Bir ara Cevher'i savunduğu oldu ve match up olarak kullandırmadı bu eşleşmeyi...brown-avery ikilisi uyumlu olabilir.gaines ve hüseyin müthiş bence şu an.hüseyin'e top inen her hücumda boş şutu bulduk.bence değinilmesi gereken bir ayrıntı.3 numara için ise keşke gregory zamanında alınsaymış diyorum.bu takıma ilaç gibi gelirdi...beşiktaş ta ise nicevic çok iyi bir uzun fakat beşiktaş bu sizedeki uzunlarıyla ileriye gidemez avrupada...hüseyine doğru düzgün top inmezken bile hüseyin'in neler yaptığını gördük bjk potaaltına...
 

Üst