ARdaQue' Alıntı:
Mitchell' ı neye dayanarak begendiniz ? Kısaca anlatırsanız sevinirim.
Ayakları üzerinde hızlı göründü haklısınız ama bana pek fazla özelliği olan bir oyun kurucu gibi gelmedi. Ilk üçlüklerini yüzdeli atması da benim açımdan çok önemli değil. 3 lük yüzdesine göre basketbolcu değerlendirmesi yapmıyoruz burada. ( Ali Emre alınma eheh )
Kısacası Malik DIXON sonrasında kendi şutunu yaratan, birebirde etkili bir isim bekleniyordu ama ben Mitchell' da bu özellikleri pek göremedim açıkçası. Göreceğiz artık ...
Bence bu sezonki en iyi transferlerimiz Murat KAYA ve Cemal NALGA . Cemal bu gidişte Fatih' i bench e hapseder. Bununla beraber gereksiz basit faullerden kaçınması da şart.
abi zaten murat ozyer in basında beri dedigi tip bir guard degilmiydi takımı oynatıyor daha dogrusu top cevirtiyor ve gerektiginde fazla zorlama olmadıgında sutunu gonderiyor yanı malik le kıyaz yaparsak adamı batırmıs oluruz ama katılırmısın bilmem ayaklarının biraz daha hızlı olmasından dolayı malık ten daha iyi savunma yapıyor zaten iyide top kapıyor.onun dısında sutu ve ilk adımı dısında simdilik fazla bir hucum yonunu goremedık burası dogru
mc gowan a gelırsek bnce kesinlikle faydalı olacak ribaundlarda agresif oyunu cok ıyı oluyor hucumda ise ilk yarı cıddı agırlıgını koydu ve gercekten beni cok umıtlendı gerci 2.yarı hucumdan biraz dustu ama takıma yenı katılmıs antremenlara 1 haftadır cıkan bir oyuncu olarak bunu normal karsılıyorum.ama tuhafıma giden bu adam orta mesafe atıyor 3luk atıyor ama serbest atıs atamıyor bu cok ilginc ama bununda ilerde duzelıcenı dusunuyorum.
cemal dun takımda en cok goze batan en yararlı oyuncuydu aldeıgı hucum rıbaundlarını sayıya cevirmede biraz daha basarılı olsa cok daha iyi olacaktı ama takım oturdugunda cemal i izlemek zevk verecekmis gibi hissediyorum ozellikle hucum rıbaundlarındakı yer kapma zekası ve ıyı yuzdelı serbest atısları beni cok mutlu ettı
murat kaya ozellikle yıe ilk yarı bızı oyunda tutan 2. yarıdada radosevic agırlıgını koyana kadar takımı surukleyen adamdı sutları ıcerı drıve larıguard sıkıstıgında top tasıması hersey cok ıyıydı boyle bır murat 2010da milli takımda olur olmalı bu sene isallah gereken patlamayı bizde yapacak murat kaya
tufan ilk macına cıkmanın tutuklugu nun yanı sıra ustune fazla gıtmememiz gerekir cunku hucumde ve defansta radosevic gercekten cok yıprattı tufan ı oyuzden aksamkı performansı gercegi yansıtmıyordu bu cocuk hakkında yorum yapmak ıcın bikac mac daha bekliyelim arkadaslar.
tolga tekinalp dun gecekı en verimsiz transfer olarakta neden alındıgı bellı olmayan tek oyuncu bnce tolgaydı.hucumda ve defansta hıcbır hareketi yoktu zaten farkı ve yuksek skorda sayıları genelde tolga sahadayken yedik ama bunda hem kendi mevkisinde oynamamasının hemde murat ozyerin mac oncesı roportajından anladıgım kadarıyla idareten yeni yabancı gelene kadar orda oynamasının etkisi vardır
mithat demirel dun takımda murat ıle birlikte en iyi oyuncuydu cok yerinde sutlar kullandı paslar verdı ama takım olarak defansta istenilen butunlukte olmadıgımızdan dolayı bunlar biraz saklı kaldı ben mitat tan gercekten cok memnun kaldım.
neyse arkadaslar sonuc olarak kotu sayılabilecek bi yenilgi alık ki bukadar revizyon yapılan bi kadroda bunu normal karsılıyorum ama takımın gelecek icin umit verdigide bir gercek.ilerleyen periyotlarda takımı daha iyi gorur son oyuncunun takıma katılmasıylada nasıl bır rotaya dondugumuzu daha ıyı anlarız