TÜBAD Basketbol Turnuvası

valla takım hiç hazır gözükmüyo..fizik olarakda sistem olarakda..savunmamız felaketti..tepeden basit bi pick and roll ile bütün defans dağılıyo..ben bunu takımın yeni olmasına ve sezona geç başlamasna yoruyorum..biraz zaman tanımak lazım..hollmanı oynatmadı?ama mithat,cemal,murat ve mitchell ışık verdi.mcgowan ı tam çözemedim.yanlız tolga hakkaten çok gerksiz bi transfr olmuş..ikinci maçta daha ii bi fikir ediniriz..bakalım..

arkadaslar ben internet ten seyredemiyorum sayfa gozukmuyo bir bilgisi olan var mı yoksa mac hakkında biraz bilgi verin

Bu anonsu yapan şerefsiz bugünde Fb Ülker Mersin karşısında basket attıkça anırıyor. Bu bir turnuva ise salon şartları herkes için eşit olmalı. Hadi Banviti geçtim kendi salonları ama Fb Ülker için neden eşşek gibi anırıyor da diger takımlar es geçiliyor?

Banvit adam olmaz !

Önder' Alıntı:
Bu anonsu yapan şerefsiz bugünde Fb Ülker Mersin karşısında basket attıkça anırıyor. Bu bir turnuva ise salon şartları herkes için eşit olmalı. Hadi Banviti geçtim kendi salonları ama Fb Ülker için neden eşşek gibi anırıyor da diger takımlar es geçiliyor?

Banvit adam olmaz !

o arkadaşın hafif biraz fb sempatisi vardır o yüzden öyle yapıyor normaldir. idare edin durumu ... :muhaha :muhaha

Önder' Alıntı:
Bu anonsu yapan şerefsiz bugünde Fb Ülker Mersin karşısında basket attıkça anırıyor. Fb Ülker için neden eşşek gibi anırıyor da diger takımlar es geçiliyor?

Sadeece basketbolda değil her alanda medya fenerin arkasındadır, zaten orda çalışanların çoğu fenerlidir.

İlk maçın ardından gözüktü ki ön alanda Mitchell ve Murat skor yükünü sırtlayacaklar ama ön alan savunması için muahkkak iyi bir SF almamız lazım Hadley veya Trapegnier tipinde, özellikle savunma yapabilmesi çok kilit nokta olacak.

İlk maç gösterdi ki Malik'in o müthiş hücym gücünü, güzel asistlerini ve oyun görüşünü daha çok özleyeceğiz. Umarım takım oyunuyla bunu aşabiliriz. Halbuki bugünkü elemanlar Malik'in yanında olsaydı eminim Malik tek başına oynuyor diyenlere çok güzel cevap verirdi.

Mitchell, Mithat ve Murat 3M olarak iyi gözüktüler, Cemal de fena değildi, Burak'ın zamanla bildiğimiz formuna ulaşacağına inanıyorum. McGowan ise sert, ribautlarda savaşçı ancak hücum gücü olarak fundamentali zayıf gibi, şutu konusunda da net bir fikir edinemedim. Fatih'i kullanmadık gerçekten, yüksek postta perdeleme ile geçirdi 3-5 dakikasını. Umarım Holman lige sakat başlamaz.

sportturk' Alıntı:
Sadeece basketbolda değil her alanda medya fenerin arkasındadır, zaten orda çalışanların çoğu fenerlidir.

benim bildiğim kadarıyla çoğu fenerli değil sadece o anonsu yapan arkadaşın öyle bir olayı vardı diye hatırlıyorum.... yoksa bandırmada
fb liler çokda etkin değildir

bence bize de bu maçta bağıracaklar geçen maçta bağırmamalarının sebebi banvite karşı olmamızdı tarafsız iki takım olunca da bağırmazlarsa bende banvit marka ürünleri boykot ederim :)

evet eğer yenersek diğer grupta 1 galibiyetli takımla 3.lük maçı oynayacağız 2 galibiyetli takımlar final, 0 galibiyetliler ise 5.lik maçı oynayacaklar. bence 3. mersin-gs 5.lik için yabancı takımlar ve 1.lik için banvit ile ülker oynar.

tmm sğl bilgi için
d12' Alıntı:
evet eğer yenersek diğer grupta 1 galibiyetli takımla 3.lük maçı oynayacağız 2 galibiyetli takımlar final, 0 galibiyetliler ise 5.lik maçı oynayacaklar. bence 3. mersin-gs 5.lik için yabancı takımlar ve 1.lik için banvit ile ülker oynar.

sportturk' Alıntı:
İlk maçın ardından gözüktü ki ön alanda Mitchell ve Murat skor yükünü sırtlayacaklar ama ön alan savunması için muahkkak iyi bir SF almamız lazım Hadley veya Trapegnier tipinde, özellikle savunma yapabilmesi çok kilit nokta olacak.

İlk maç gösterdi ki Malik'in o müthiş hücym gücünü, güzel asistlerini ve oyun görüşünü daha çok özleyeceğiz. Umarım takım oyunuyla bunu aşabiliriz. Halbuki bugünkü elemanlar Malik'in yanında olsaydı eminim Malik tek başına oynuyor diyenlere çok güzel cevap verirdi.

Mitchell, Mithat ve Murat 3M olarak iyi gözüktüler, Cemal de fena değildi, Burak'ın zamanla bildiğimiz formuna ulaşacağına inanıyorum. McGowan ise sert, ribautlarda savaşçı ancak hücum gücü olarak fundamentali zayıf gibi, şutu konusunda da net bir fikir edinemedim. Fatih'i kullanmadık gerçekten, yüksek postta perdeleme ile geçirdi 3-5 dakikasını. Umarım Holman lige sakat başlamaz.

gördüğüm kadarıyla maçı ii etüd etmişsin sana birşey sorucam fatih in bu maçtaki istatistikleri çok düşüktü az mı süre aldı yoksa takım uyumundamı bi sorun var yanlış anlama maçı izleyemediğim için soruyorum :atki

abicim bizden darrel murat cemal mcgowen ve mithat iyi oynadılar fatih hiç pota altında topla buluşmadı hep dışardan perdeleme yaptı holmanı hiç izleyemedik ama onu murat hoca kalitesini bildiğimden oynatmadım diğerlerini denedim demiş tufan kötüydü ama bu takım bana lig için acayip umut verdi işallah olur

ultrAslan onur

Banvit ev sahibi ve bizden çok daha önce kurdular kadrolarını.O sonuç anlaşılabilir.Maçın en güzel detayı Ftw'nin belirttiği üzere takımın başında Halil Üner'in olmamasıydı. :) Bugün oynayacağımız Hasharon dün Banvit'ten 30 yedi.Kaybedersek normal değil.

bence bu takım bu sene ilk 4 e rahat girer,önceki yıllara göre kadro çok daha zengin hepsi kendisini ispatlamış oyuncular.eğer bizde destek verirsek galatasarayımız istenilen yerlere gelcektir...
bugün işallah holmanıda görücez onun hakkında bilgi sahibi olcaz...