B
Black_
Misafir
trepagnier gibi bi oyuncu takımımız için muhteşem olur .. bu tarz oyuncu bulabilirsek ilk 4 hayalini gerçeğe çevirebiliriz
arkadasa katiliyorum yabancilarimiz vasatin üstü iyi oyuncular ama hiç biri malik dixon kalitesinde degil takimi tasiyacak oyuncu deil tam 1 5 numara miz yok holman içerde top alamiyor jason keep i izleyenler top nasil alinir hatirlasinlar içeriye top indirilmiyor deniyor içerdeki adam top almak için kendini gösteriyormu hayir pivotlarimizin post up oyunu yok geçen sene ligin en kaliteli oyuncusu bizdeydi ama bu sene maalesef öle diil daçkada tofasta karsiyakada çok kaliteli oyuncular war marco killingsworth süper bir oyuncu onun gibi 1 oyuncu bizde yokSnndrn' Alıntı:Turnuvadakı sonuctan cok ben oyuncu kalıtesıne baktım bu sene gecen seneden artı ne vardı onu goremedım.İsın tuhafı alınan 3 yabancıda bence beykozun, tofasın veya herhangı bır turk takımında oynayan yabancılardan bır artısı olmamasıydı.Umıt sonkolu pota alyında tutamayan 2 pota altı adamı alınmıs. Gorunen okı gecen seneyı ararız. Erman kunter varken murat ozyerı alırsan .almak zorunda bırakılırsan (ulker tarafından )ne beklenebılırkı zaten.
1905' Alıntı:arkadasa katiliyorum yabancilarimiz vasatin üstü iyi oyuncular ama hiç biri malik dixon kalitesinde degil takimi tasiyacak oyuncu deil tam 1 5 numara miz yok holman içerde top alamiyor jason keep i izleyenler top nasil alinir hatirlasinlar içeriye top indirilmiyor deniyor içerdeki adam top almak için kendini gösteriyormu hayir pivotlarimizin post up oyunu yok geçen sene ligin en kaliteli oyuncusu bizdeydi ama bu sene maalesef öle diil daçkada tofasta karsiyakada çok kaliteli oyuncular war marco killingsworth süper bir oyuncu onun gibi 1 oyuncu bizde yok
Geçen sene başımızda coch yoktu,Malik ne yapsın.redsong' Alıntı:malik dixon çok büyük bir oyuncu ama geçen sene takımı nereye taşıdı?
bu sene elimizde malik kalitesinde oyuncu yok ama çok mücadele eden bir takımımız var ve iyi oyunculardan kurulu.
bu sene başarılı geçecek efesi bilmem ama Fenerbahçeşülkeri geçebiliriz!