Tufan Ersöz

• Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Re: Tufan Ersöz Sorularınızı Cevaplıyor !!

sakatligi basketbol hayatinin kalan kismini nasil etkiler? eski Tufan'i görebilecekmiyiz parkelerde?

iki sezondur oynamıyo..ki bir basketbolcu ıcın dayanılması zor bır durum.kendını nasıl hazırlıyo..dondugunde eskı tufanı gorebılecekmıyız

tufan acaba sakat degılken bıle mıllı takıma cagrılmamasını neye baglıyor antronore mı yoksa kendı mevkısındekı oyuncularamı..

Bana kalırsa gereksiz bir tepki yok...
Yapılır yapılmaz-yayına hazırsa tabii- röportaj buraya da ulaşmalı idi... Nacizane...

Ne zaman gelecek peki röportaj Barış kardeş?

Alperen Kaplan' Alıntı:
Bana kalırsa gereksiz bir tepki yok...
Yapılır yapılmaz-yayına hazırsa tabii- röportaj buraya da ulaşmalı idi... Nacizane...

Bugün yarın tamamlanır Alperen..
Çünkü tek Tufan Ersöz röportajı yok başka röportajlarda var.
Ayrıca kişisel işlerimde vardı.
Tatil geldide rahatladım.
Dediğim gibi bugün yarın tamamlanır.

Barış Çamur' Alıntı:
[quote="Alperen Kaplan":2858tbg7]Bana kalırsa gereksiz bir tepki yok...

Bugün yarın tamamlanır Alperen..
Çünkü tek Tufan Ersöz röportajı yok başka röportajlarda var.
Ayrıca kişisel işlerimde vardı.
Tatil geldide rahatladım.
Dediğim gibi bugün yarın tamamlanır.[/quote:2858tbg7]
Zaten röportajları yayına hazırlamak zor... Yayına hazırlanmamışsa da mesele yok... :)

Dün Tufanla konuştum. 2-3 gün önce dönmüş İngiltereden. Sakatlığı iyileşmiş büyük ölçüde ama garanti olması için 3-4 hafta sonra oynayacakmış maçlarda. Playofflara kadar eski formuna kavuşur umarım.

Hoşgeldin Tufan!

Tufan Ersozun oynamasi iyi mi olur kotu mu bilemiyorum.Nedenine gelecek olursak su an da kimyasi oturmus,sistemi belli bir takım mevcut.Acaba Tufan bu takıma girerekten kimyayi bozabilir mi?Tufan'in maclarin buyuk bolumunu kotu oynamasi su ana kadarki galibiyetler serisinin kacmasina ve kimyanın bozulmasına yol acabilir.Bana kalirsa Tufan Erdem Turetken kadar 5-10 dak max sure almali,test edilmeli.

Hoşgeldin ama bilki çok özlettin kendini. 3-4 hafta spordan ayrı geçen zamanla kıyaslanınca göz açıp kapayıncaya kadar geçer. Ee bu durumda en yeni transferimiz Tufan oluyor. Bu kadar beklemeye değdi bence.

İstanbuldaki ilk maçını dört gözle bekliyoruz. Bu taraftar senin oyun hırsını çok özledi.

Tufan maclarımıza AŞ a gelecek mi ozledik ?
Ayrıca sevgili Barıs bu Mihriban hocadan vetomu yedin ?Halen sorular cevaplanmadı bu Tufan konusu da boyle mi olacak ?Daha once de Murat hocadan bazı seyleri ogrendigini duyuyorduk.O da mıasparagastı?