Tufan Ersöz

• Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Re: Tufan Ersöz Röportajı

Kalbimizdeki kaptandan(en azından benim kalbimdeki kaptan :) )çok güzel açıklamalar.Röportajda emeği geçen herkese teşekkürler ve devamını dileriz..........

Arkadaşlık ve yabancı oyuncuların uyumu süper. Hiçbir problem yok. Yabancıların hepsi çok iyi oyuncular, takımı benimsediler.

Burada anlatılanlar herşeyi özetliyor.Uzun yıllardan sonra özlenen tablolar.Yabancıların takımı benimsemesi çok ama çok önemli bir durum.

Burdan Galatasaray taraftarına söyleyeceğim tek bir şey var. Hasret bir tek onlarla son bulabilir. Biraz taraftar kendini gösterdi ama bu onların gerçek gücü değil, ben bunu biliyorum. Gerçek güçlerini en yakın zamanda göstereceklerine inanıyorum.

efes maçında göstereceğiz umarım gerçek gücümüzü.

Güzel, keyifli bir röportaj olmuş. Hem Tufan'a hemde röportajı gerçekleştiren renktaşıma çok teşekkür ediyorum. Kendisi taraftarın sevgilisi durumunda ve inanıyorum ki her zaman böyle kalacaktır...

Re: Tufan Ersöz ne zaman dönecek?

Tufan'ı artık önümüzdeki hafta Antalya BŞB maçında sahada görürüz umarım...

Çok uzadı bu ayrılık..

Maçın gidişatına göre süre vericektir sanırım.Zamanlada rotasyona yeniden girecektir.En son perşembe günü gördüm iyi görünüyordu :)

tufan'ın sakatlığıyla ilgili hala genş bir bilgiyi çoğu gsbasket.org üyeleri bilmemekte.beni düşündüren buyduki en son banvit maçında eşofmanla görünce belki biraz oynar düşüncesine kapıldım ama daha tam hazır değil heralde.hüseyin sakatlandı 2 hafta oynamayacak dendi, ancak tufan 2 aydır sakat ancak kimse sakatlığıyla ilgili tam bir bilgi vermedi.

arkadaşlar gerçekten tufan takımına acayip bağlı vede çok fanatik işte bunuda sahaya yansıttığı için çok başarılı bir oyuncu yüzünden,hareketlerinden,çabasından takım için herşeyi vermeye hazır bir oyuncu olduğunu görüyoruz...eminimki o böyle devam ettiği sürece şuanda da olduğu gibi bir çok kişiye örnek gösterilecektirr.....

tufan da döndü umarım herşey eskisi gibi olur onun için
bütün gardrobunu görmüştük benchde,onu çok sevdiği formasıyla görmek beni mersin maçının o stresli uzatmasında çok mutlu etti keşke daha rahat bi anda girseydi de şöyle çılgınlarca alkışlasaydık cengaveri:)

Tufan Abiyi, Mersin maçında 4.periyotta bir mola öncesinde (4-5 saniye) çekmiştim.
Gerçekten hal ve hareketleri oldukça ilginçti.. Psikolojisi bozulmuş bunu kendiside belirtiyordu GSTV'de.. Uzun zamandır basket oynamamın verdiği rahatsızlık Tufan'ı çok etkilemiş.
Hakem kendisini bir kaç kez uyardı hatta benche oturması konusunda :) Murat Hoca gibi, Tufan Abi'de ayaktaydı bütün maç :)

Videoyu upload ediyorum birazdan koyarım :)

Tufan Ersöz,Ameliyat Oldu

Galatasaray Cafe Crown'da forma giyen Tufan Ersoz bugün Acıbadem Bakırköy Carousel'de dizinden operasyon geçirdi. Prof.Dr. Ömer Taşer'in verdiği bilgiye göre ameliyat başarılı geçti. Tufan'ın yaklaşık 1,5 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor. Bu sezon başında geçirdiği ağır bir sakatlığın ardından forma giyen başarılı oyuncu, ULEB Cup 8'li Finalleri öncesi tekrar sakatlanmıştı.

Geçmiş olsun,Tufan

En kısa sürede aramıza dönmen dileğiyle...........

Re: Tufan Ersöz,Ameliyat Oldu

tufan bize skor olarak savunma olarak katkı versede vermesede o bu kalplerde yerini sağlamlaştırdı.
onun kalbinden verdiği katkı bizi coşturmaya yeterde artar bile...

tufan bize borçlusun gelecek seni senin senen olsun coştur bizi senin için gelecek yılı bekliyorum.

Re: Tufan Ersöz,Ameliyat Oldu

Bu sene şampiyonluk yolunda büyük katkısını beklediğim isimdi ancak talihsiz sakatlıklar yaşadı. Umarım üzerindeki ölü toprağını biran önce atar ve parkelerde özlenen Tufan geri döner...