Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ah bu adam şu takıma dış şut tehdidi konusunda tamamlayıcı olacaktı bu sezon ama şanssızlıklar bir türlü yakasını bırakmadı gitti. Tufi'nin yeri ayrıdır bizde. O 34 sayı mı ne fark yediğimiz fülker maçından sonra terden cılkımız çıkmışken Ölüm Varmış'ı son yarım saat susmadan bağırdığımız dakikaların ardından Tufan'ın ağlayarak bize elini uzatması unutulmaz, anlatılmaz yaşanır bi' sahneydi. Tufan bu takımda yaşı elverdiğince oynaması ve oyununu da geliştirerek kaptanlığı eline alması gereken adamdır.
Allah acil şifalar versin.Bu sezon hiç katkı alamadık kendisinden umarım kendisini önümüzdeki yıla çok sağlam hazırlar.Zira bu seneki avrupa başarısından sonra önümüzdeki yıl hedeflerimiz dahada ciddi olacaktır.Ona ihtiyacımız var
Geçen sene takımın en önemli oyuncusuydu. Ortaya koyduğu oyun, mücadele onu özel kılıyordu. Hem savunma hem de şutörlük olarak çok geliştirdi kendini. Onun eksikliğini zaman zaman çok hissettik. Umarım sağlıklı olarak en kısa zamanda geri döner...
bu takimda hep birsey eksik diyorum. bir türlü isinamiyorum takima. nedeni de Tufani'nin eksikligi. ben Tufan'li o sempatik, yürekten Galatasaray icin oynayan takimi görmek istiyorum tekrar. bir an önce geri döner ve bir daha gitmeszin umarim.
Tufan Ersöz..
Erkek Basketbol Takımımızın yıldız oyuncusu sakatlığı sırasında taraftarlarımızın sorularını yanıtlıyor ve sizlerle beraber oluyor.
Yıldız oyuncumuz sizlerin yollayacağı sorulara tek tek cevap vermek için sizlerin sorularını bekliyor.
Sezon başında sakatlanan ve İngiltere?de şu anda rehabilitasyon tedavisine devam eden yıldız oyuncumuza soracaklarınızı, sormak istediklerinizi, merak ettiklerinizi bu başlık altından yazabilirsiniz..
Bizlerde Tufan?a bu sorularınızı iletelim.
Sorularınızı göndermek için fazla geç kalmayın.. Çünkü 31 Aralık 2008 tarihinden itibaren sorularınız kabul edilmeyecektir.
Sorularınızı ister bu başlık altından veya dilerseniz soru.tufan@yahoo.com adresine mail atarak bizlere iletebilirsiniz.