Kim ne derse desin,bence Tuğba bizim Sinan Güler'imizdir..Motivasyonunu bu kadar artıran Tuğba'dan çok iyi yararlanmalıyız..
Gönderelim diyenler lütfen alternatifini de yazsınlar. Sonuçta bu sene aldıklarımız belli , kalanlar belli. Elimizde bi 9-10 oyuncu zaten var. Işıl - Gülşah - Şaziye - Bahar - Melisa - Tina - Fowles - Alba - Diana - Prince . Etti zaten 10 ve 5 yabancı da doldu. Şimdi Tuğbe gitsin diyenlerden 2 adet Türk oyuncu ismi bekliyorum öyleyse. Ben alınacak iyi Türk göremiyorum. Gören varsa söylesin gidelim alalım
S:5.00
R:1.1
A:1.9
B:0
TÇ:0.9
Böyle bir bakış açısı yok..Yerine basketbolcumu var? Ergun Gürsoyun Hakan Şükür giderken söylediği bir söz vardı Mezarların yeri bile doldurulur ..Yukardaki istatistiği sağlayacak yada aşağısında fazla kalmayacak Türkiyede bir tane yerli oyuncu yoksa bir kişi bile bunu başaramaz deniliyorsa ozaman yapacak bişey yok bu ülkede Kadın basketbolu yokmuş ki...
Vasat bir şutör..berbat bir penetreci iyi bir savumacı top dolaştırmada yönlü ama nokta paslarda kötü...Hırslı azimli mücadeleci olması evet gzel.ama basketbolda hırs azimde bir yere kadar..