Türk Telekom: 85 - Galatasaray CC : 59

Bizden iyi demesekte bizden çok daha oturmuş bir takım Telekom.Savunmada ve hücumda ne yapacağını bilen mücadeleyi bırakmayan tabiri yerindeyse "taş" gibi bir takım.
Ama ben güveniyorum takımımıza ve Murat hocaya.
 
bu arada resmi internet sitemizde gerald fitch baldırından sakatlanmış bu akşam ağrısı geçmezse malesef yarın oynamayacakmış wallaha o oynamazsa hiç umudum kalmaz çünkü daha tam takım değiliz malesef işallah oynar işallah
 
mac oynanmadan 6 sayfa olmus yazılanlar.
bence zor bir mac olacak ancak belirtilenler gibi fitche baskı kurucaklar.
ancak takım oyunu oldugu için geriye kalan 4 hatta 6 7 oyuncuya cok iş düşecek.
yinede alırız macı gibime geliyor.
zaten bunu aldıktan sonra butun bakıs acısı degısecektir.
telekoma gelınce tutku acık alper yılmaz hendrik erwin
3 maclık ortalamalara baktıgımızda erwın hendriktutuku çift basamaklı sayılara ulasmıslar .
ozelikle pota altında erwin ve bece derrick hırpalarak gibi gozukor.

ancak istatislikler her sey değildir.
 
Evet Fitchte bir adele sakatlığı bulunuyor ama ilk 5 başlamasada oynar.
Fitch yokmuş gibi hazırlanırsak çok daha iyi olur bence bu arada.
 
Fitch sakatlandı !ABD'li yıldızın baldırındaki sertleşme teknik heyeti sıkınıya soktu.26 Ekim 2006 17:17Beko Basketbol Ligi'nde aldığı galibiyetlerle dikkat çeken Galatasaray Cafe Crown'da, ABD'li oyuncu Gerald Fitch'in sakatlığı teknik heyeti düşündürüyor.

Sezonun ilk maçlarında ortaya koyduğu skorer oyunla takımının galibiyetlerinde büyük pay sahibi olan ABD'li oyuncunun sol baldır adalesinde sertleşme bulunduğu ve Türk Telekomspor karşısında oynayıp oynamayacağının yarınki maç öncesi belli olacağı açıklandı.

Kulüp doktoru Adnan Bağrıaçık, Fitch'in bugünkü antrenmana katılmadığını belirterek, "Ancak bu oyuncunun durumu düne göre daha iyi. Yarınki karşılaşmada oynayabilecek gibi gözüküyor. Yarın sabah yapılacak idmanda deneyeceğiz. Fitch ağrı hissetmezse akşam da maça çıkacak. Bu oyuncu dışında Tufan, Mithat ve Burak'ın sakatlıkları var, ancak bu oyuncular Türk Telekomspor maçında oynayabilecek durumda" diye konuştu.

Bu arada, takımın genel menajeri Recep Şen de Türk Telekomspor karşılaşmasının takımın ciddi takımlara karşı neler yapabileceğini görmek açısından önemli olduğunu dile getirdi.
 
bu maçta fatih in göstereceği performans çok önemli çünkü dudley ve jagla yı blok tehdidiyle oyundan düşürebilir tabi mcgowen ve hollman ınında fatihe yardımcı olması gerekiyor ben bu maçtan çok ümitliyim eğer içeriyi iyi kapatırsak sorun kalmaz çünkü bizim dış oyuncularımız çok daha iyi.
 
gskemal1905' Alıntı:
beyler konumuzla ilgisi olmasada http://www.tbl.org.tr ye üye olan arkadaslarımız bu siteye girip gerald FİTCH e oy verip haftanın yıldızı secebiliriz gecen hafta kıl payı kacırmıstı
O siteyle uğraşmaya gerek yok.Anca zaman kaybı.Bundan önceki forum,kullanıcılar birbirlerine ana avrat düz gittiği için kapatılmıştı.
 
beyler fitch'in oynaması zor diolar oynasa bile ilk 5 zormuş..bence mitchell'in nasıl oynayacak o onemli...mitchell de skorer bi oyuncu istatisliklere bakıldıgında umarım uzunlarda iyi iş yapar da alırız bu maçı..Fatih'in içeriyi iyi karartması gerekir umarım faul problemıne gırmez....biz salonda olacaz umarım salonda ustunluk bızde olur mac cok onemlı sıralamada nereye oynayacagımızı belırler bu mac kafaya mı yoksa yıne sadece play off için mi belli olur bu macta...
 
evet kocha katılıyorum bu konuda onun ne kadar iyi olduğunu başkalarına kanıtlamaya gerek yok.basketbolu takip eden bilir zaten ne olduğunu nek adar oynadığını
ayrıca ficht bu sakatlıkla oynasa bile yüksek performans göstermesi zor yarına kadar iyileşmezse sakatlığı
 
telekomun 3 maçını izledm,son derece organize,düzenli ve disiplinli bi takım artı bence ligin en güçlü potaaltına sahipler.alper çok formda ve bütün kısaları müthiş savunmacı oyuncular.maçın kilit noktası boyalı alan olacaktır.belli zamanlarda g-mac ve burak ı aynı anda kullanıp onların ağır uzunlarını dışarı çekebilirz..savunmada ise zone deneyebilirz,çok keskin şutörleri yok çünkü.yani bizim uzunlar dudley ve alston la başa çıkabilirse şansımız olur aksi halde kazanmamız sürprizdir..sonçta takımımızın gerçek gücünü görebileceğimiz bi maç.yenersek inanılmaz bi doping olur takıma ve bu gazla zirveye demir atabilirz,yenemezsekde canımız saolsun..bence takımın hala brz daha zamana ihtyacımız var
 
fitch büyük bir ihtimalle oynar çünkü çok ciddi bir maç telekom maçı murat özyer ne pahasına olursa olsun fitch'i bu maç oynatacaktır
 
insallah oynar Fitch. Bu karsilasma da ona cok is düsecek. Su an Fitch disinda formda olan bir skorer yok. Bence kazanmak icin 70 sayi dan fazla atmamiz lazim. Telekom u 60 ta tutamayiz.
 
Yahu neden hep bizim oyuncular sakatlaniyor hem basketbol da hem futbolda inanamiyorum yahu fenerbahce nin oyunculari neden sakatlanmiyo cok sinirleniyorum bu sakatliklara :( :shock:
 
herkes oynamasını istiyor ama bu maç oynar ve sakatlığı ciddileşirse ozaman daha kötü olabilir onun için ben fitche kaybetmeye karşı maçı kaybetmeye göze alabilirim :?
 

Üst