Uzulurek soylemek ıstıyorum kı fıtch yoksa pek bı umıdım artık kalmadı. :?
MalibudA' Alıntı:Arldşlar.. Fitch durumu nedir bu akşam kesein oynayıp oynamadığını bilen var mı ..?* haberlerden hiç bahsetmiyolar...haberi olan varsa lütfen beni haberdar etsin pls...
resmi siteye göre oynamayacak.MalibudA' Alıntı:Arldşlar.. Fitch durumu nedir bu akşam kesein oynayıp oynamadığını bilen var mı ..?* haberlerden hiç bahsetmiyolar...haberi olan varsa lütfen beni haberdar etsin pls...
nasıl iyi oyanaycak arkadaşım mersinin o savunmasına karşı fitchten başka skorer çıkaramasık telekoma karşı mı çıkarıcaz?ümit ali yılmaz' Alıntı:arkadaşlar beni eleştirenler olabilir ama fitch siz bugün daha iyi oynayacağız çünkü topu sürekli elinde tutan bir oyuncu olmayacak daha çok takım oyunu oynayacağız ki bence bu maçı rahat kazanacağız.
konyalıaslanlar42' Alıntı:ARKADAŞLAR FİTCH OYNAYACAK İSTİHBARAT SAĞLAM HERKES RAHAT OLSUN... :atki
ya taner abi 2.fuchs vakası işte boşver sen abi bunlar böyle işte naparsın. 45 dakika kalmış maça iyi bir oyun oynayıp işallah maçı kazanırıztaner84' Alıntı:abi istihbarat neresi.sorması ayıp
dirk nowitski' Alıntı:ya taner abi 2.fuchs vakası işte boşver sen abi bunlar böyle işte naparsın. 45 dakika kalmış maça iyi bir oyun oynayıp işallah maçı kazanırız
bu arada utku(galat-asır-ay)söylediklerine kesinlikle katılıyorum rakipte psikolojik bir baskı oluştırabilirdi
zoban' Alıntı:Aglama Ralph;
"Birseyler degisirse birseyler degisir" diyeyim.
akıl yaşta değil baştadır koçumFuchs' Alıntı:Dirk, Yaşına Veriyorum Evlat...