aynen katılıyorum kardeşSonio2' Alıntı:Yahu neden hep bizim oyuncular sakatlaniyor hem basketbol da hem futbolda inanamiyorum yahu fenerbahce nin oyunculari neden sakatlanmiyo cok sinirleniyorum bu sakatliklara :shock:
aynen katılıyorum kardeşSonio2' Alıntı:Yahu neden hep bizim oyuncular sakatlaniyor hem basketbol da hem futbolda inanamiyorum yahu fenerbahce nin oyunculari neden sakatlanmiyo cok sinirleniyorum bu sakatliklara :shock:
1 saat önce salonun orada ol organizasyon olacak...dyslex' Alıntı:yine biletle ilgili bi soru arkadaslar.. ilk kez gidiyorum da ank.da maca kac saat oncesinden gitmek uygun olur bi fikriniz var mı acaba??
eyvallah biz 5 kisiyle ordayız yaw son bisi biletleri filan toptan mı alcaksınız nası bi plan var? bi de organizasyondan kasıt iceri toplu halde girilmesi mi sadece yoksa turlu etkinlikler var mı folklor vs.redsong' Alıntı:1 saat önce salonun orada ol organizasyon olacak...
yok orada topluca girilecek birlikte hareket edilecek...dyslex' Alıntı:eyvallah biz 5 kisiyle ordayız yaw son bisi biletleri filan toptan mı alcaksınız nası bi plan var? bi de organizasyondan kasıt iceri toplu halde girilmesi mi sadece yoksa turlu etkinlikler var mı folklor vs.
inşallah.Fatih-h' Alıntı:Fitch kesinlikle yok ...cok zor olacak. insallah murat patlama yapar.
chooper' Alıntı:Gerald Fitch;
Akşama sakatlığından dolayı oynamayacakmış.
Kaynak gs.org
Aglama Ralph;RalphGS' Alıntı:Galatasaray.Org Basketbola önem vermis..
Agl?cam,gözlerim ya?ardi..