Türkiye Kupası 1. Maç | Galatasaray 89 - 67 Antalya BŞB

Maç: Galatasaray – Antalya BŞB
Salon: Yaşar Doğu Spor Salonu, Samsun
Tarih: 06.10.2011 Saat: 18:00
Yayın: Sports TV (Canlı)
Canlı Skor Takibi: http://live.tbf.org.tr/TBF/netcasting/

Antalya BŞB Kadrosu

Aa6_vsSCMAAu_Eb.jpg

Globalizmin yayıldığı dünyada hazırlık maçlarını bile "Şifreli kanal"da izliyorduk. Bunun her ne kadar geçerli bir açıklaması olsa da seyirci/izleyici için bence kabul edilemez bir durum.

Doğal olarak bu maçı izleyemeyeceğim. Fakat sezon açısından önemli bir turnuva. İşi savsaklamayıp oyun karekterimizi çeşitlendirirsek ufukta "Final" yolu gözükebilir bize. "Artık yapamazlar!" lügatını eksilttik hanemizden. "Artık Sıra Bizde!" mehteranları çalıyor! 'Olduramazlar' değil, 'oldururuz' beylikleri çıkıyor Mahmuti'nin aslanlarından.

Yüksel Ta Arşa Kadar Şanlı Galatasaray!

3-4 oyuncuyu kenara atarsak oldukça genç bir kadroyla sezona başlıyor Antalya.. Kolay bir galibiyet alacağımızı düşünüyorum, bakalım bu maçta tribünde kimler olacak..

Maça gidecek olan var mı? Ben gitmeyi düşünüyorum eğer gidecek olan varsa beraber takılabiliriz. Bu arada 3 günde 3 maç oynayacağız değil mi?

Artık maçı bekliyoruz :D sports tv geçen sene uydudan yayında maçlara şifre koymamıştı bence digiturkte de şifre
koymazlar diye düşünüyorum ama olurdu böyle bir girişim olursa digiturk bu kanalı hangi düşünceyle eklemiştir artık bilemiyorum basket maçları dışında ilgi çeken fazla birşeyleri olduklarını düşünmüyorum.

Melih'in transfer durumu hakkında bir bilgisi olan var mı? ABB'nin sitesi de net bir açıklama yapmamış, Salsa'da ise "öğrenebildiğim kadarı ile kiralık" demişler. Umarım kiralıktır...ve umarım savunma şevki artmıştır.