Türkiye Kupası çeyrek finalinde rakibimiz Antalya BŞB.
Salon: İzmir Halkapınar Spor Salonu
Saat: 16:00
Yayın: NTV Spor
Bu sezon ligde iki kez karşılaştığımız Antalya BŞB.'yi Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda 92-68, Antalya Atatürk Spor Salonu'nda ise 77-85 mağlup etmeyi başardık. Antalya BŞB. bu sezon ligde 10 galibiyet, 9 mağlubiyetle yedinci sırada yer alıyor.
Antalya BŞB'nin mevcut kadrosu şöyle:
G- Can Akın
G- Michael Green
G- Cemal Bayraktar
G- Ralph Mims
G- Yunus Akçay
G/F- Ersin Görkem
F- Mustafa Kemal Bitim
F- Hadi Doğan
F- Ricardo Marsh
P- Marcus Douthit
P- Ümit Türkoğlu
Koç: Altar Tunçkol
Baş Antrenörümüz Koray Mincinozlu
"Benim açımdan rakibin önemi yok. Eleme sisteminde herkes elinden geleni yapmak isteyecektir. Bu nedenle çok heyecanlı. İzmirli basketbolseverlerin mutlaka bu organizasyonda yer almalarını diliyorum"
Takım Menajerimiz Mert Uyguç
?Çok kaliteli olan ligimizde çok önemli üç gün yaşanacak. Son olarak 1995 yılında kupayı kazanmıştık. Bunu tekrarlamak istiyoruz. Form grafiğimiz de çok yüksek. Kupayı kaldıran taraf olacağımıza inanıyorum?
Oyuncumuz Antonio Graves
"Turnuvada çok güçlü takımlar bulunuyor. Kazanmak istiyoruz. Eleme sisteminde her şey olabilir. İlk gün kazanmak için şansımız çok fazla. Bu fırsatı değerlendirmek ve kupayı almak istiyoruz"
Salon: İzmir Halkapınar Spor Salonu
Saat: 16:00
Yayın: NTV Spor
Bu sezon ligde iki kez karşılaştığımız Antalya BŞB.'yi Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda 92-68, Antalya Atatürk Spor Salonu'nda ise 77-85 mağlup etmeyi başardık. Antalya BŞB. bu sezon ligde 10 galibiyet, 9 mağlubiyetle yedinci sırada yer alıyor.
Antalya BŞB'nin mevcut kadrosu şöyle:
G- Can Akın
G- Michael Green
G- Cemal Bayraktar
G- Ralph Mims
G- Yunus Akçay
G/F- Ersin Görkem
F- Mustafa Kemal Bitim
F- Hadi Doğan
F- Ricardo Marsh
P- Marcus Douthit
P- Ümit Türkoğlu
Koç: Altar Tunçkol
Baş Antrenörümüz Koray Mincinozlu
"Benim açımdan rakibin önemi yok. Eleme sisteminde herkes elinden geleni yapmak isteyecektir. Bu nedenle çok heyecanlı. İzmirli basketbolseverlerin mutlaka bu organizasyonda yer almalarını diliyorum"
Takım Menajerimiz Mert Uyguç
?Çok kaliteli olan ligimizde çok önemli üç gün yaşanacak. Son olarak 1995 yılında kupayı kazanmıştık. Bunu tekrarlamak istiyoruz. Form grafiğimiz de çok yüksek. Kupayı kaldıran taraf olacağımıza inanıyorum?
Oyuncumuz Antonio Graves
"Turnuvada çok güçlü takımlar bulunuyor. Kazanmak istiyoruz. Eleme sisteminde her şey olabilir. İlk gün kazanmak için şansımız çok fazla. Bu fırsatı değerlendirmek ve kupayı almak istiyoruz"