Re: TK | Galatasaray - Antalya BŞB (20 Şubat, Saat 16:00)
guroviçin cezası bitti,milo iyileşti inşallah cünette iyileşirse final kesin diyorum.
guroviçin cezası bitti,milo iyileşti inşallah cünette iyileşirse final kesin diyorum.
Birde biz görebilsek şu açıklamayı .Mustafa Hasyiğit' Alıntı:Mert Uyguç'un deyişine göre Cüneyt kupa maçlarında oynayacakmış bir de bir iki gün içerisinde transfer yapabilirmişiz eğer transfer yaparsak yeni transferimizde kupa maçlarında oynayacak
Birde biz görebilsek şu açıklamayı .[/quote:bk5u3ab9]Emin Doğanca' Alıntı:[quote="Mustafa Hasyiğit":bk5u3ab9]Mert Uyguç'un deyişine göre Cüneyt kupa maçlarında oynayacakmış bir de bir iki gün içerisinde transfer yapabilirmişiz eğer transfer yaparsak yeni transferimizde kupa maçlarında oynayacak
Fırat tek maç bu.Programa bakmadın sanırım? Çift maç olsa neden Gs maçını İzmir'de yapsın?Fırat Ahır' Alıntı:eve sms olayı çok kötü onun dışında şahsen ben 3, te okuldan çıkıp yetişmeye çalışıcam herkesi bekleriz
maçdan elde ediceğimiz olası 10 sayı üzeri fark orda sıkıntıya girmemizi engeller antalyadan da futbolun rövanşını almış oluruz inşAllah
eleminasyon sistemi var çünkü yenersek bi maçta yenresek bi maç daha.. bence kaç okula gitme maçı kaçırma devamsızlığında azmış xzatenBurak Sözgen' Alıntı:Cuma günü okula gitmek istemiyorum ama 2 gün yok yazılıyoruz.Devamsızlığım 2 gün kaçsammı kaçmasammı diye düşünüyorum.Galatasaray'ımız neden tek maç oynuyor.
aykut horasan' Alıntı:Antalya yı Guroviç ve Graves ile yener,Erdemir e rakip oluruz,sonrada Ülker çıkar onlarıda darmadağan edip şampiyon oluruz.