Türkiye Kupası Yarı Finali | Galatasaray MP 69 - 76 Beşiktaş Milangaz

Aşırı doluyum bu maç için. Onları darmadağın etmeliyiz..

Oyuncularımıza güvenim tam. Yenilgiyi asla ve asla kabul etmiyorum şahsım adına..

en son macta da cok eksikleri vardı ama yendiler bizi... dikkatli olmamız lazım... hawkins e care bulursak iş biter bence... tabi kemp ve erceg in durumlarını bilmiyoruz suan...

Herkesin taktığı ilk maçtaki mola olayını ben nasıl koyduk olarak yorumlamıyorum. Lig sonunda bir üst sırada yer almak için ikili averaja kalırsa iş birkaç sayının bile önemi olacaktır.
Beşiktaş bana göre kaos basketbolu oynuyor, oyuncuların kişisel performansları iyi olursa güzel sonuçlar alıyorlar. Bizim gibi bir sistem takımını bir kere yenebilirsiniz bu şekilde.

Morrison ve Pops takıma çok iyi katkı veriyor. Fiziksel açıdan Morrison'ın savunmasında zorlanabiliriz, açıkçası onu kim tutar bilmiyorum ama muhtemelen Shipp tutacaktır. Bu maçtaki kilit oyuncumuz da böylece Shipp olur. Ne Hawkins'ten de ne de Arroyo'dan korkmuyorum. Tek endişem Morrison ve Pops.

Bu arada ligde yenildiğimiz maçın istatistikleri;

http://www.tbl.org.tr/beko/mac.asp?mac=1EA602&sezon=2011-2012

Cska maçındaki savunma konsantrasyonunun yüzde 50 si sahada olsun,+10 olur.

BJK'ye karşı son yıllarda favori çıktığımız maçlarda sorun yaşayabiliyoruz bu yüzden biraz acaba var içimde.

Ayrıca Dünkü maçlarındaki gibi bir hakem üçlüsü denk gelmez umarım hem temasa faul çaldılar.

intikam değil kupa kazanma maçı...
sanki ilk kez yenildik Beşiktaş'a neden takıldınız bu kadar...
maçı kazanalım Galatasaray tarihine bir kupa daha eklemek için finale çıkalım...
yalnız bize çok ters gelen bir takım olduklarıda gerçek...

Asarız keseriz demek doğru değil bence. Konsantre olur ve rehavete kapılmazsak galibiyeti alabiliriz.

Pota altı savunmasını iyi yapmamız gerekiyor. Ersin ile post oyunlarını, Arroyo - Bonsu ile pick roll ve ikili oyunları kullanıyorlar çünkü.

Ribaund konusuna da ayrı dikkat, Beşiktaş dün çok hücum ribaundu aldı. Maça tutunmalarını sağlar bu ribaundlar.

Potaaltıdan Pops etkili olmaya çalışacak tek alternatifleri bu diğer bölgelerde bizden daha iyi olmaları zor.Hucüm ribaunt vermeyelim yeter bence aksi taktirde potaaltı etkileriyle oyuna tutunurlar.