• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Türkiye Kupası Yarı Finali | Galatasaray MP 69 - 76 Beşiktaş Milangaz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
efs maçını izliyordum ama şuan yayın yok gözüküyor bende.İzleyebilen var mıdır ?

efs maçını izliyordum ama şuan yayın yok gözüküyor bende.İzleyebilen var mıdır ?

Bende de aynı sorun var maç bitti sesini kıstım bir daha açılmaz diye sonra UEFA maçı izliyim 5 dk diye kapadım şimdide yayın yok.

Shumpert neyi atıcaksın bi kendine gel artık !

ah shumpert ah...

Ne istiyorlarsa fazlasını yapıyoruz.Bir ara kasarız alırız derken giderse çok ayıp olur.Sinir bozucu geçiyor maç.

İlk çeyrekteki Ender'in son saniye 3lüğü 2 sayıya mı indirildi yoksa skoru mu yanlış yazıyor ?

Shumpert'ın çıkmasıyla birlikte toparlandık...

çok saçma ve gereksiz işler yapıyoruz, yaptığımız fauller saçma zaten birde adamlara faul sonrası rebound alsınlar diye davetiye çıkardık resmen...

Yalnız ilk çeyrekte son saniye Ender'in 3lüğüne 2 sayı vermişler.

Lakovic çok istekli, Lucas çok konsantre. Şampi kötünün de ötesi son 1-2 aydır..

4 tane Shumpert 1 tane Caner 2 tane Cevher boş üçlük kaçırdık
bir iki tanede el üstü kaçtı...
tamam boş üçlük kaçsada savunmaya yerleşmek doğru atış olduğu için kolay ama rakip savunmayıda güçlendiriyoruz boş şutları kaçırarak...

rakip çok iyi savunma yapıyorken Lakovic'in bulduğu üçlüklerle zayıfladılar ve öne geçtik şimdi maçı koparmak için bunları sokmamız lazım...
15-3 üçlük atmışız

maça izledikçe şu takıma iki senedir iyi bir 5 numara alamamızın sıkıntısını yaşadığımızı görüyorum

Hücum ribaundu almaya tenezzül bile etmiyoruz şu sıralarda.

Yayın neden açılmıyor acaba bende.İlk yarıyı izledim şimdi açılmıyor.Acces denied diye uyarı veriyor :S

Eğer son saniyelere 7-8 sayı fark gibi girersek Oktay Mahmudi'nin mola alması tek dileğim.

Bizimkiler fazla kasmiyor gibi besiktas ama bizdende kötü. Insallah son anda bir kaza felan olmaz. Bu sene ikinci kupamiza dogru haydeeee :D

boş şutları kaçırmaya devam ettikçe koparamayız maçı...
bunları atmamız lazımki iyice çözülsünler savunmada...

min. 7 sayı lazım bana haydi aslanlar :)

fark kapandı 7 sayıya indi...
tamamen bire birlere kaldık hücumda

60'ta takılıp kaldık.

Geri