• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Türkiye Kupası Yarı Finali | Galatasaray MP 69 - 76 Beşiktaş Milangaz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
verdik maçı resmen

çenber dövüyoruz .

tam heyecanlı kısmında yayın gitti.

Hakemler Beşiktaş için herşeyi yapıyor.

andric yeter ama hucüm foullerin bir öğrenemedin şunları arkadaş bir de nedir sürekli 3lük atışlar saçma sapan

maçı vermeye çalışıoruz itinayla

1 sayı öndeyiz hücum ribaundu aldık faul yaptılar bugün resmen çember dövdük hayret yahu off off !!!

mac nerden nereye geldi o deminki hücum ribaundu almasak isler cok kötüye gidecekti iyice.

5/27 üçlük.. Bu yüzden BJK maçında bile zorlanıyoruz.. Banvit maçında elimize gelen topla böyle çember döversek işimiz zor..

fark 3 11 saniye kaldı !!! birisi takımı alıp sağlam üçlüğk çalıştırmalı ayrıca shumpert yok maçta 27 de 5 üçlük ağlayacam yaa vallaha :=)

neden bu kadar 3lük denedik bugün anlamsız furkan oyunda olduğu dönem pota altına oynadık farkı açtık sonra yine unuttuk pota altı oynamayı

İstatistikleri bilmiyorum ama galiba %10 civarı 3'lük attık. Özellikle Cevher çok kötü attı.

şaka gibi ya .

Cevher'in kaçırdığı 3lük sonrası top bizimkilerin önüne düşmese..Lako 2/2 Bi iyi savunma derken uzadı maç yedik 3lüğü

faul neden yapmıyorlar......anlamadım gitti

bu ne savunma arkadaş adamı bomboş bırakıyorsun rezalet ya madem savunma yapamıyorsun foul yap adama

Yine faul yapmadık. İnanamıyorum ya

su mac uzatmaya gitti ya saka gibi ya

Gerçekten Şaka gibi..11 saniye ve bir faul yapamadık

Son topa kadar derken mücadele anlamında demiştik. Her maç böyle olmuyor ama. Ders almamız lazım artık.

Geri