• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Türkiye Kupası Yarı Finali | Galatasaray MP 69 - 76 Beşiktaş Milangaz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
bu kadar rezillik olmaz.o kadar son saniye yediniz hala mı akıllanmadınız adam bomboş üçlük atıyor.

maçı resmen kendimiz getirdik buraya...

kafayı yedim bu maç ya bu oyun hiç yakışmıyor rzalet 3lükler bizim takım iyi 3lük atan bir takım değil neden sürekli 3lük deniyoruz

Bu kaçıncı oldu? Oktay Mahmuti hocam neyi ispatlamaya çalışıyorsun :(

Yine foul yapmadık yine yine ve yine cezası kesildi.

göstere göstere maçı veriyorlar yaa

Maç öncesi ağrımakla ağrımamak arasında gidip gelen başım zonkluyor şu an.

bu maç buraya nasıl geliyor yaa.

hayret yaa vallaha hayret burdan maçı verirsek çok sinir olurum çok ama bjk çıakrsa bandırma ezer bunları

ikidir aynı son..Oktay Hoca vazgeçmeli şu son topu faulsuz savunmaktan

cevher 3lük idmanına mı gelmiş yeter ya

hep böyle oluyormahmutinin hiç yaptığı bi şey yok.fark 11ken kaç kere daha da farkı açma şansımız oldu.ama hep süreyi bitirene kadar top çevir son saniye birisi dalsın içeri yada zor bela üçlük atsın ya tutarsa.böyle oyun planı mı olur.

cevheri oyunda tutarak maçı veriyor hoca

offf offf içeri indiremioz topu 2 sayı geriye düştük

Adamların üçlük atacağı belliyken beceremediğimiz savunmayla dip çizgiden yedik üçlüğü.

Benim anlamadığım dış atışlarda bu kadar kötü olduğumuz bir günde neden bu kadar fazla üçlük denediğimiz. Diğer maçlarda da dikkat ettim potalar fazla sert gibi, deliksiz olmazsa girmiyor uzun mesafeli şutlar, Cevher in iki üçlüğü içerden çıktı resmen.

Çok erken faul hakkımızı doldurduk ve maç buraya geldi. Umalım da dar rotasyonla oynayan BJK maçtan düşsün, üzülerek yazıyorum ama maçı hakettiler bence.

bu takımı bu kadar berbat görmedim vallaha

Hakemlerde maçı mükemmel yönetiyor.Beşiktaşlı oyunculara üflesek faul verecek

maç gitti hücum faul

hakemler suanda şaka yapıyolar !!!

yeter yahu maçı verdik 28 de 5 üçlükle maçı verdik hayret yahu ne kadar dengesiz takımız yaa

Geri