Tutku Açık

Tutku Andric'i çok iyi besledi ama biraz daha skor üretse çok daha iyi olacaktı bizim için. İyi oynadı ama ben ondan daha fazlasını bekliyordum. En azından bizim Ülker'i yenmemiz için onun daha fazlasını yapması gerekiyor. Gerçi diğer oyuncular çok az skor katkısı verdi ama yine de Tutku'dan fazlasını bekliyorum.

Melih buna sözlükte "Yüzsüzlük" diyorlar kısaca :)
 
Ben Tutku kötü oynadı demedim yalnız. Ya da Tutku yetersiz oynadı ondan yenildik. Ben sadece Tutku'nun daha fazlasını da yapabileceğine inanıyorum dedim. Tabi ki ondan önce daha fazla katkı vermesi gereken oyuncular var. Tutku takımın Andric'ten sonra en iyisiydi. Ama Tutku bana daha önce bundan daha iyisini yapabileceğini gösterdiği için böyle düşünüyorum. Beni yüzsüzleştiren de kendisi. Bu adamlarla baş edebilmemiz için en önemli kozumuz o.
 
Başlığın adı Tutku Nash Açık olsa çok iyi olur gerçekten.Bu adam herşeyi hakedediyor.İnşallah uzun yıllar bu formayı giyer.Sağlam Tutku ligin en iyi oyun kurucusu tartışmasız.

Ömer Onanı hayattan bezdirdi resmen.:D
 
Madem bu kadar çok isteniyor, bana kalırsa Tutku Nash Açık diye bir pankart yaptırılsın. : )

Hak ediyor mu, kralını hak ediyor pankartın...
 
Tutku'yu kızdırmamak gerek, Jason Roll'a teşekkür edelim buradan :)

4/6 üçlük, takımın beyni, darısı Caserta maçına...

Edit: Tutku maç sonu taraftarlarımızı salı günü Ayhan Şahenk'e davet etti. Ne isterse yaparız diyorduk, bunu istedi, yapalım :)
 
Beko Basketbol Ligi'nde Medical Park Trabzonspor ile karşılaşacak Galatasaray Cafe Crown oyunculardından Tutku Açık, ligde kendilerini zorlu bir maçın beklediğini kaydederek, "Oyunumuzu sahaya yansıttığımız her maçı kazanabiliriz" dedi.

Tutku Açık, Galatasaray Kulübü'nün internet sitesine yaptığı açıklamada, Medical Park Trabzonspor'un güçlü bir ekip olduğunu kaydederek, şu görüşleri aktardı: "İyi bir kadroları vardı. Antrenör değişikliğinin ardından birkaç takviye yaparak daha da güçlendiler. Kısa rotasyonunda Aleksandar Rasic ve Igor Milosevic gibi iyi oyunculara sahipler. Sadece guard bölgesinde değil, forvet ve pivot pozisyonlarında da iyi oyuncuları var. Michael Wright (Ali Karadeniz), çok başarılı bir uzun. Bizim için kolay bir maç olmayacak. Sahamızda oynayacağız. Kendi oyunumuzu sahaya yansıttığımız her maçı kazanabiliriz."

Galatasaray taraftarlarının kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmadığını kaydeden Tutku Açık, "Sağduyulu bir şekilde yanımızda oluyorlar. Son maçta da bize hakikaten, 20 sayı gerideyken bile, ciddi bir katkı sağladılar. Onlara çok teşekkür ediyorum. Umarım Trabzonspor maçında da bizimle birlikte olurlar" dedi.

Başarılı oyuncu, artık tek hedefe konsantre olduklarını belirterek, play-off dönemi için sezonun geri kalan bölümünde, en üst sırada yer alabilmek için çalışacaklarını sözlerine ekledi.
 

Üst