Umudumuz Tükeniyor-Sabrımız Taşıyor...

tek sorun koç sorunu degil belki ama devre arasında yapılması gereken sey simdi yapılmalı bence. Bu kocla bu takımın aldıgı her galibiyet basarıdır. Sabır gosterilmesi gereken zamanlar vardır evet buna katılıyorum. Ancak bazı durumlar sabrı degil hareketi gerektirir.

Herkes takımın setinden bahsetmis. Setleri oynayanlar da oyunculardır ve hicbir set sonucu sayıyı garanti etmez. Seti oynarsınız bitirirsiniz, bakmissiniz zaman dolmus, top elinizde patlamis. Sayi icin birden fazla oyuncunun hucumda ekstra yaraticiligi lazimdir. Bir crossover ve bir pas smacla bitebilir herkesin bildigi gibi. Takimin sorunu setin olmamasi degil, oyuncularin ortaya basketbol adina hicbir sey koymamalari. Eger Cihad faul line da bombos kaldigi zaman aklina potaya bakmak bile gelmiyorsa bunu sorgulamak gerekir. Bunu lise takimlarinda bile tuhaf karsilarlar. Bazen bir tane pick and roll e bile hasret kaliyo gozler galatasaray hucumunda.

Ben yabancilarin da yeterli olmadigini dusunuyorum. Mutlaka bir tane tecrubeli oyuncu alinmaliydi. Ikisi zaten yeni mezun olmus, obursunu konusmayalim zaten. Biraz ron var o kadar. winnerlık diye birsey yok hicbir oyuncu da. Jacobsonu hic begenmiyorum. Basketbol 4/12 ucluk, 3 ribaund (savunma)la mac bitirmek degildir. Skorer adam mac kazandirir. Jacobson'in bizim takimin sayi yukunu cekmesi bile takimin aslinda ne kadar zayif oldugunun baslica gostergesi.

Destek mi? Destek her zaman verilir, her zaman sabredilir. Ama haketmeyenlerin haketmedikleri pozisyonlarda olmasi kaldirilmaz. Ben kaldiramiyorum. 100. yil da mesele degil. Ama ben ulkerle oynanan cekismeli playoff maclarini bile ozledim, gectim sampiyonlugu.

Gerci hicbir yerde gosteremedikleri basireti basketbolda gostermesini de beklemiyorum bu yonetimin. Sadece uzuluyorum. Yapilmasi gereken basit seyler bile yapilmamis, gun gectikce goruyoruz. Ornegin benchte oturan bi Haluk Yildirim bile ne kadar etki ediyor bi takima, bi omer onan bile nası atesliyo takimi. Bunlar birkac basit ornek.

Sonuc olarak Halil unere de sasiriyorum. Bu kadar basarisiz olunup da hala nasil istifa edilmez anlayabilmis degilim. Ona da sabir versin allah. Bize de...
 
Halil Üner'in istifa etmemek için hep bir bahanesi oldu. Bu sezon kovulsaydı ve ondan sonra takım başarılı olsaydı (ki büyük ihtimalle olurdu) da "Takım düzeldikten sonra beni kovdular" diyebilecek bir durumdaydı. Yönetimde basketboldan anlayan biri olsaydı bu zamana takımın başında tutmazdı herhalde.
 
Bizimle 15 yıl daha çalışacaksınız değil mi hocam ?

bizi asla bırakmayacaksınız değil mi hocam?

biz sissiz ne yaparız hocam ?

Siz giderseniz (allah muhafaza) yeni gelen coach da bizimle kanka olur değil mi hocam?

sorularını coaches corner bölümünde sorabilir miyim acaba? bir topicimin daha silinmemesi için önce izin alayım dedim. malum

Bir takımın çalıştırıcısının istifa etmesi için Galatasarayın 2 senedir düştüğü durumdan daha beter ne olması gerekmektedir?

sorusunu adam gibi bulmayan ve mantıksız olarak kabul eden zihniyet bu sorulara izin verebilir ancak.
 
roberto baggio' Alıntı:
Bizimle 15 yıl daha çalışacaksınız değil mi hocam ?

bizi asla bırakmayacaksınız değil mi hocam?

biz sissiz ne yaparız hocam ?

Siz giderseniz (allah muhafaza) yeni gelen coach da bizimle kanka olur değil mi hocam?

sorularını coaches corner bölümünde sorabilir miyim acaba? bir topicimin daha silinmemesi için önce izin alayım dedim. malum

Bir takımın çalıştırıcısının istifa etmesi için Galatasarayın 2 senedir düştüğü durumdan daha beter ne olması gerekmektedir?

sorusunu adam gibi bulmayan ve mantıksız olarak kabul eden zihniyet bu sorulara izin verebilir ancak.

Attığın postlara baktımda % 90 olumsuz.İgneyi önce kendine batır.
 
Offff oooffff... Şu kadro konusuna cevap vereyim kimse kusura bakmasın, oyuncu arkadaşlar da kusura bakmasınlar, benim kim olduğumu bilenler de... Bu kadro ligin en kötü takımıdır... Belki Tekel, belki Büyük Kolejle yarışır... Zaten yeride olması gereken yerdir.
Şimdi siz bu kadroyu kimle kıyaslayıp hangi internet sitesine bakmamızı istersiniz bilmem ama bir Fenerbahçe, bir Beşiktaş, hatta ve hatta bir Darüşşafaka maçlarına gidip bakıverin, ondan sonra da dönüp bizimkine bakın ve kıyaslayın.
Faul-line'dan potaya bakıp döndüğü zamanı, son İTÜ maçında her bulduğunu atan Cihat Şahin'e tercih ederim. Bomboş turnikeyi bile atamadı!..
Eğer bir takım kuracaksam, hele bu da şampiyonluğa oynayacak bir kadroysa sırf Galatasaraylı oldukları için Mert ve Burak'ı alırım, belki yabancı tercihlerimden biri Boddicker olur ama geri kalana teşekkür eder, arkalarından su dökerim... Bu kadar basit...
Kim sizin iyi coachunuz? Valla bilmek istiyorum. Bu takımı bu haliyle vereceksiniz ve şampiyon yapacak, hangi coach söyleyin öğrenelim.
 
Zuhaha...

Bu kadro ligin en kötüsü ha...

Halil Hoca'yı korumak için başka neler söylenecek artık merak ediyorum?

Her maç neredeyse triple-double'ı kıl payı kaçıran Johnson'la,belki de TR liglerinde gördüğüm en iyi şutörlerden biri Jacobson bir işe yaramaz ha?

Burak,Cihad,Gökhan,Mert,Umut,Arda bu ligde kaç senedir oynuyorlar?

Bırakınız efendim bu saçmalıkları.Tekrar giriniz o sitelere ve takım kadrolarına tekrar bakınız.İyi bakmamışsınız sanırım.

Banvit,Erdemir,Tekel,İTÜ,Kolej'in kadroları bizim kadromuzla karşılaştırılamaz bile...

Telekom,Karşıyaka ve DAÇKA ile de kafa kafayadır kadromuz.

Hatta yabancılarımız o örnek verilen FB'nin yabancılarından çok daha iyi ve verimlidir.
 
Güzel kardeşim kim bu arkadaşlarf yıllardır oynamak dışında neleri var... Şimdi konuşturma insanı...
Geçen sezon Gökhan Üçoklar ne oynadı Tekel'de?
Bize Ankara'dan geldiği sezon dışında hiçbir şey oynamadı Gökhan...
Arda Vekiloğlu ne yaptı gidip döndüğü Ülker'de kaç dakika kaç sayı ortalamasıyla oynadı?

Umut Tınay son İTÜ maçında 6'da 0 üçlük atan Umut Tınay geçen sezon Fener'de ne yaptı? Öncesinde Beşiktaş'taki sezonunda eh işte oynadı...
Cihat Şahin çok büyük yıldız adayı da Ülker salak değil mi verdi sana?
Bak Mert ile Burak'ı zaten ayrı tuttum ama Mert kardeşim de hiç olması gereken seviyede, kendi yetenekleri ölçüsünde bir oyuncu olmadı...

Eğer senin Türkiye Liglerinde gördüğün en iyi şutör seviyesi Jacobsen ise... zaten hakikaten basketbol adına bir halt tartışmayalım sen yazmaya devam et ama sakın ola herkesin yanında da benim gördüğüm en iyi şutörlerden biri Jacobson deme olur mu...

48/112 ikilik, 34/94 üçlük, 41/54 faul atmış senin harika şutör... 17 asist, 16 top çalma, 26 top kaybı da var...

Bir de her maç triple-double'ı kılpayı kaçıran ABD'li arkadaş bak bakalım federasyonun resmi istatistikleriyle yapılan MVP sıralamasında kaçıncı?

14 maçta 186 sayı atmış 13 küsur ortalama, 43/83 ikilik, 21/47 üçlük, 37/48 faul... 68 ribaunt böl 14'e 4.8 eder... 45 asist yapmış böl bakalım 14'e 3.2 eder 24 top çalma, 28 top kaybı...

Senin her maç triple double'ın böyle mi yapılıyor? Uçurum var arada, ne kılpayı?


Burada işkembe-i kübradan atış yapmak serbest... Ahkam kesersen istatistikleri söyleyeceksin benim gibi ok!

Bu arada az önce eksik söylemişim genç İsmet'i de tutarım takımda geleceği var, yetenekli çocuk...
 
Yabancıların daha verimli fener'den demek ya Damir Mrsic'i ne yapacaksın... Bak 3'e 1 oynarlar seninkiler Mrsic'in çok canını sıkarlarsa topu bile göremezler... Chris Booker ve Mrsic konusunda da MVP sıralaması ve sayı krallığına filan bir bak olur mu?
 
Bu adamların oynadığı oyun mu yoksa onları oynatamayan adam mı suçludur?

Kadro karşılaştırması yaptığın takımların kadrolarını da bir irdele istersen.Bakalım oralarda hangi "üst düzey" oyuncular varmış?

Federasyonun nasıl istatistik tuttuğunu da bilmiyorsun sanırım.Ağzınla kuş tutsan asist yazılmaz,topa çift elle hakim olunmayınca ribaund olmaz.(Diersen bu forumda tutulan maç istatistikleri mevcut.Girer bakarsın.Misal son İTÜ maçında 22 sayı,11 ribaund ve 5 asisti var.Avrupa'da triple-doble yapmak dveye hendek atlatmaktan daha zordur bu arada...:))Hadi bunları geçtim 1.80 boyundaki bir adam 13 sayı,4,5 ribaund,3.2 asist ortalamasıyla oynuyor ve berbat bir yabancı oluyor öyle mi?Bir de bu istatistikleri vermeden keşke bu adamın maçta yaptığı savunmayı,hızını ve süratini izleyip yazsaydın.Şu anda emin ol ki burdaki herkes bu yoruma gülüyordur.İstersen bir anket aç bu konuda da cevabını alalım.Ne dersin?

Jacobson iyi şutör değilse kim iyi şutördür bu ligde arkadaşım?Bu adam olmasa bu takım sayı atamaz.Bu kadar mı gözleriniz köreldi birilerini korumak uğruna?En iyi şutör denmemiş en iyi şutörlerden biridir denmiştir ayrıca.

Geçin bu işleri.Yüreğiniz varsa saydığım takımların kadrosuyla bir karşılaştırma yapın da görelim...
 
Alo yürek filan katma araya güzel kardeşim...

Federasyon istatistiği tutmasını bilmiyorsa git sen nasıl tutacaklarını öğret e mi?

Ya 1.80 boy bilmem ne, hakikaten muhteşem kriterlerin var senin... Adamı geldiğinden beri seyrediyorum ama sen yazmaya devam et valla, bu arkadaşa bi lisans daha çıkartalım çok süratli ya, atlet filan koştururuz arada orada madalya alır belki... kabahat ben de... Kusura bakma, tamam...

Ya bu arad unttum tabe, cahiiliğime ver bu başarılı abadli arkadaşlar hangi nba takımından gelmişlerdi de saygısızlık ettim kendilerine...

neyse bu son yazdığım kötü bir espriysi, tanıyan arkadaşlar hafıza kayıtlarından çıkartsınlar...
 
itslike, hoca bölümü açıldı hocalar gelecek yazacak diye. Gelen giden olmadı. Halil abin seni gönderdi herhalde buraya saçmala diye. Böyle iş görülmüş şey değil, hakkaten komedi... Nedir akrabalık, iş-güç, yakınlık derecesi ? Var bir alış-veriş arada ama hadi hayırlısı...

Neyse, bu da böyle olsun ne yapalım.. :lol: Bu yorumlara karşılık konulacak animasyon bu sitede yok.
 
Sen alo,işkembe-i kübra katarsan ben de yürek katarım dostum...

Yapabilirsen bu takım karşılaştırmaları bekliyorum...

14 maçtır seyrettiğim Johnson'a sen "iyi oyuncu değil" diyebiliyorsan zaten tartışmaya da gerek yok.Dediğim gibi açarsın bu konuda bir anket burdaki genel fikri de alırsın.O vakit kimin neden anladığı da anlaşılır.

Hade eywallah sana...
 
Ya senle hakikaten oturup bunları tartışamam bak chris booker MVP'de 10. sırada ok
tabii ki Salyers'ı katmadım bile araya, ya bana benim yabancılarım Salyers'tan daha iyi filan deme, adamı kaç kez seyrettin bilmem ama bu sezon biraz kötü filan ama mukayese de yapmayalım artık, hayır böyle bir yere falan varılmaz.
Biraz anlayan herkese göre Fener'in yabancıları, senden daha iyi, bu kadar basittir... sen kabul et etme, hatta istersen git bi aydın örs'e sor deki ya bize seninkileri ver, bizimkileri al, sadece boddi'yi alır diğer ikiyi almaz... mrsic ile bizim abd'li vay be...
 
ya basketboldan anlamak anket sonucuyla mı oluyor... o zaman sen ve birkaç anlayan arkadaş buyrun gidip anket neticelerinize göre takımı yönetin
bak sana ilk anket: 2-1-2 zone mu yapalım yoksa one&box mı... olmazsa adam adama mı?
 
alvin hoşgeldin... anti-halilciler derneği toplantısı birazdan başlar...
tabe tanımadığın için akrabalık, iş güç bağlantısı filan yok arkadaşım...
animasyon için birşey söylemeyeceğim sen bulursun yaratacak birşey sizinle aşık, kaşık filan atamam, vaktim sınırlı...
ama eğlenceli oluyor arada sizin dernek...
 

Üst