Ünal Aysal Bunların Hesabını Soracak mı?

Maalesef maçta bulunamadım ama maç sonu polis-taraftar arasında inanılmaz olaylar çıkmış, küçücük çocuklara ve bayanlara bile saldırılmış polis tarafından. Havaya 1-2 el ateş edildiği bile söyleniyor.

TV'den takip edebildiğim kadarıyla ve çoğu insanın söylediğine göre ise Ünal Aysal taraftarın hakkını koruyamamış, polisin bu müdahalelerine sesini çıkarmamış.

Bu muamaleye yıl içinde de çok fazla rastlamıştık, önüne gelene vurabileceğini sanan amirler dolaşıyor etrafta ama bu kadarı da yeter.

Çoğu taraftarın aklındaki soruyu buraya taşırsak;

Sayın Ünal Aysal Emniyet Güçlerinden ve Spor Büro'dan bugünün hesabını soracak mı?

Maç başlığında yazdığım yazacağımı..
O kadar doluyum ki, bugün gördüklerimden sonra o kadar doluyum ki yazıyorum yazıyorum siliyorum her seferinde..

Benim Galatasaray başkanından beklentim transfer falan değil..
Benim Galatasaray başkanından beklentim o koltuğa giydiği kostümle yakışması falan değil..

Ünal Aysan benim çok umutlu olduğum biriyidi.. son 10 yıldır başkanlarımıza bakıp gelecekten heycanlanmayı unutmuşken hemde..

Bugün kucağında ufak kızı bir taraftarımız polisin jopunu 3 kez kafasına yedi.. ağzı burnu kanadı, herkesin ortasında elde kızı travma geçirdi.. o polis durmadı bağıra bağıra küfürler etti diğer taraftarlara saldırdı..

-siktir olun gidin tribünlerden- dediler..

ve sen aldın eline mikrafon çıkın arkadaşlar dedin.. bir değil iki kez..
Hayatımda bir Galatasaray başkanına 3 metre mesafeden bu koltuğa yakışmıyorsunuz sayın başkan diyeceğimi hayal etmezdim..

Bugün bunu benden duydun ya.. bugün sana bunları diyen taraftara yüzün tutmadı bıraktın gittin ya..
Yazıklar olsun..

Taraftar olarak da bunların hesabını sormazsak.. bugün dünyanın hiç bir yerinde olmayan biletli taraftarı seremoniden jopla şutlamak saçmalığının hesabını sormazsak bir o kadar da yazıklar olsun bize..

Taraftar bağrına basıp duruyor kendisini. O da umarım buna karşılık olarak taraftara hakettiği değeri verir ve gerekenleri yapar. Güveniyorum kendisine..

Tufan amirin öncülük ettiği spor büro ekibine Ünal Aysal'ın değil tüm taraftarların ortak tepki vermesi gerek.Bu adamlar çünkü fb taraftarınada aynısını yapıyor bjk taraftarınıda.

Biz takımımız salonu terk ettiği gibi ayrıldık ortamdan..Kalanlarında fb için kalmasını yadırgadım açıkçası..Kendi takımımızla bütünleştik..Sonrasında kalmanın amacı nedir..hea Ünal Aysal dan kimse sert açıklamalar beklemesin bu arada başkan olduğu süre boyunca..haklı olduğu konuda bile özür dileyecek bir karakteri olduğunu düşünüyorum..

Bir kulübün her işle ilgilenen personelleri olmalı,bizim bu konularda görevli bir yöneticiye ihtiyacımız var,herşeyden sorumlu yönetici oluyorda taraftardan sorumlu yönetici niye olmuyor ? Her işle başkan ilgilenemez,başkan gerekli yerlere personel,yönetici atar ve takibini yapar eğer bunu yapmıyorsa eleştirebiliriz.Bu bahsettiğim görevi Haldun Üstünel çok iyi yapabilirdi ama madem şuan yönetimde değil yönetim içinde genç birileri Ali Gürsoy ve Emir Sarıgül taraftardan sorumlu yönetici olabilir taraftarın tüm dertleriyle ve sorunlarıyla ilgilenen,onlara sahip çıkan bir yönetici şart.

Ayrıca üzüldüm bu olaylara umarım dediğim gibi bu konularla ilgilenecek bir yönetici olur bundan sonra.

hadi ya :S tvden takıp ettıgım ıcın o kargasaları gostermedıler ama mac sonu spıkerler kendı aralarında konusurken sureklı trıbunden gelen seslere bagırısmalara boyle sankı acıyarak bakıyorlardı . aysalda gıderken 3 4 taraftarla baya bı konustu orda . sılah sesıde duyuldu televızyondan artık her neyse bısey patladı yanı

Ünal Aysal bu akşamki olaylardan sonra benim için bitmiştir artık . Polisler çocukları döverken , tribünde terör estirirken kendisi sadece seyretmiştir Yanımda bir baba sinir krizleri geçirdi ve az kalsın çocuğunu polislerin üzerine atacaktı . Zor sakinleştirdik . Polis sürekli küfretmiştir , insanları darp etmiştir fakat büyük başkanımız (!!!) olayları sadece seyretmekle yetinip , ardından çıkın demekle kalmıştır . Yazık çok yazık , bu klüp kimlerin eline kalmıştır , çok yazık !!

anlayamadıgım olay 10 bın kısıyı joplaya joplayamı cıkardı bu polisler , gerçekten yaptılarmı bunu ? yoksa oradakı hıcbır taraftar kılını kıpırdatmazdı baskı olmadan

Ü.Aysal, ne sporu biliyor, nede nerde nasıl davranacağını biliyor, iyide yönlendirilmiyor malesef.

Ü.Aysal'ı, A.Dürüst ve A.Öztürk yönlendirmeli, bugün ne yapacağını bilmez tavırlarıyla sınıfta kaldı.