Yahoo Nba Fantasy Game ( Gsbasket ligi )

GAME DELAY ALERT: The game between the Orlando Magic VS N.Y. Knicks, scheduled for 11/2 @ 7:30 PM EST has been postponed, please edit your lineups as necessary.

ABD'DE önce ay mı yazılıyor?

Evet Furkan. Verilen haberde işte 2 kasımdaki NY-ORL maçı ertelendiğini söylüyor. Dediğim gibi sebebp bu. ama nasıl bir durum bilmiyorum. Çatıda acaba büyük bir sorunmu oluştu su sızması gibi bişi yada böyle bir risk var diyemi ertelendi bilemiyorum.

Sağolun bir cahilliğimi daha gidermiş oldum. :)

Beni göndermek için maç satan Holiday bugün iyi oynuyor. :) Ama tokat gibi cevap Josh Smith'ten geldi. İlk yarı her şey yaptı, maşallahı var;

6 sayı 5 ribaund 3 asist 2 top çalma 2 blok 0 top kaybı

Algridge daha ilk yarıda 3 top çalma 4 blok yaptı , Hinrich ise 8 asisti çaktı nihayet. Skor olarak gecemiz kötü geçiyor ama Evans ve Durant toparlar gibi bizi önemli olan ribaund ve top çalmayı alabilmek. Blokta zaten lig sonuncusuyuz heralde

Akşam 1 oyuncum açıkta kalacak. L.Williams ve Afflalo arasında benchte kalacak oyuncu olarak L.Williams'ı seçtim.

Bu hafta takımdan pek bir şey beklemiyorum.. Ekstra katkı lazım..

Bu arada bence oyunun kesin favorisi Furkandır.. Varejao yerinede bir oyuncu bulsa inanılmaz kadrosu var bence..

oyuna olan ilgimi, zaman ayıramama nedeniyle kaybediyorum maalesef..
takip edemiyorum hepsini birden..
ama biedrins'in hala bir şey oynamadığını biliyorum..
bu hafta da geçsin bakalım, haftaya kimlerin kellesi uçacak..

sakatlıklardan kurtulamadım bir türlü...
birde kafa oyuncularım sakatlanıyor değiştirmede değiştiremiyorum...
Mo Williams iyileşti derken Nene sakatlandı bu sefer...

Jennings ve Durant yüzdenin canını okumuş durumdalar. Çok şut atıp düşük yüzdeyle oynuyorlar. Bir de üstüne düşük skorda kalıyorlar . Daha bitmedi top kaybı konusunda da şov yapıyorlar. Basının önünde eleştiriyorum szi duyun da utanıp adam gibi oynayın. Hatta gidin bi yıkanın iyi gelir :p

Dün Orlando 3 periyotta 102 sayı buldu ve maçı kopardı gitti. Atan soktu atışları. Orlando da sadece iki oyuncu düşük yüzde ile oynadı Jameer ve Rashard ikisi toplamda 23 te 4 ile oynadıla.r Sağolsunlar ikiside benim takımımda.

Takımımın kilit adamalrı Baron Davis ve Zach hala sakat. Üstüne R. Hamilton da sakatlanmış. Richard'ı satmak zorunda kaldım. Evvelsi günde Orlando'nun maçı ertelenmişti. Anladığım kadarı ile NBA yönetimi üzerime oynuyor:)

Beasley Miami maçında sakatlandı. Sakatlanana kadar çok iyiydi

Bu hafta az maç oynamanın zararlarını yaşadım.. Fazla maç oynayacaklar diye Clevenddan Jamison ve Session u aldım ama Jamison sakatlandı diğeri de bir maçta inanılmaz kötü şut atınca ikisinide tekrar değiştirdim 4 oyuncu değişikliğimi kullandım.. Şu an 7-2 gerideyim ve kalan maç sayısı 21-20 benim fazla.. Troy Murphynin son maçta azda olsa süre alması çok iyi artık ondan yavaş yavaş yararlanacam galiba.. Birde Boozer gelse hem sayıda hem ribauntta elim daha güçlü olur..

Haftanın oyuncusu benim için kesinlikle Rudy GAY.. 2 maçta 65 sayı attı hemde bayağı yüzdeli.. Sadece geçen hafta verdiği ribaunt katkısını veremedi toplam 11 ribauntta.. Iguadalayı takasta düşünüyorum tekliflere açığım..

Deniz'e karşı ben de az oynuyorum ama oyuncularının iyi grafik çizememesi nedeniyle avantajını kaybetti biraz.

Bu arada bu hafta ilgilenemiyorum, haftaya oynayacağım takım şanslı. :)

Bu arada Igoudala'ya karşılık ne isteniyor acaba ?

Kim ne veriyor bilelim de ona göre teklif sunalım. Veysel aradığın oyuncunun hangi özelliği iyi olsun istersin?

Veysel akıllı ol piyasayı test et Erdal'ın oyunlarına gelme :)

miami heat, furkan dimi, yanlış bilmiyorum..
furkan'ı ben de ayrıca tebrik ediyorum.
benim gibi duygusallık yapmamış, oyun ruhuna uygun adamları almış hep..
önemli olan istatistik kağıdını doldurmaksa andre miller gibi adamlar lazım..
adam dün istatistik kağıdını doldurmuş, bir de yeni kağıt istemiş..
bravo..