Yahoo Nba Fantasy Game ( Gsbasket ligi )

Kaman`ın sol ayak bileği burkulmuş 3-4 hafta yokmuş :(

Neyse 2.gün sonunda 6-3 ile yolumuza devam ediyoruz.Carmelo 2 maçta 11 top kaybı yaptı.Ama ekstradan 31 ribaunt aldı.Şut yüzdem kötü.

Şut yüzdesi benden kötü olan olacağını sanmıyorum. 2 gündür oyuncularım %30 ları zor görüyor. Seyretmeme kararı aldım maçlarımı:) Keremin youncualrdanda %50'nin altına inen yok bu gidişle 2-7 yenilme ihtimalim yüksek.

Karşı rakipte Brandon Roy sakatlanmış zaten 2 maç tek oynayacaktı bir maçını kaçırdı bile bu iyi haber.. JR Smith ise sakatlığı olmamasına rağmen oynamıyor buda güzel haber :)

Bende Andre İguadala yine oynamamış takas olcak galiba gideceği takıma göre bir takas hazırlığı yapabilirim.. Troy Murphy sakatlığı olmamasına rağmen süre almamış neden bilmiyorum.. Boozer zaten sakat ama az kaldı döncek..

Mcgeeyi neden tuttuğumu bugün yine anladım 4 blok koymuş koçum biraz daha ribauntlara yüklensen +10 yeter sayı istemiyom :) Cambyde 17 ribaunt almış eyvallah :)

Millsap beni şaşırtmaya devam ediyor önceki günde 1 üçlük atmış hayatında 2 üçlük atam adam 4 üçlük attı son 3 maçta :)

Şu an 6-3 öndeyim şut yüzdesi üçlük ve top kaybında gerideyim..

Üçlükte daha ginobili ve Wade hiç oynamadı bende onlar oynarsa geçebilirim.. Ama top kaybı gider büyük ihtimal Wadele birlikte.. Şut yüzdesi ise ligin en yüksek atıcısı olarak umutluyum ilk gün faciasını kapatacağız..

Richard Hamiltonu isteyen varsa verebilirim :)

Veysel Ben Hamilton'u ilk başta draft etmiştim 12. sıradan:) Gönderidm arkadaşlara armağanımdır:)

Kerem bugün delambert oynuyor blokda belki biraz arayı açabilirim onun dışında ışık yok vallah.İşin garip yani12 takım 12şer oyuncudan 144 eder oyunda. NBA'de 30 takım var ilk 5 lerdne hesaplasak 150 eder ama o kalan 6 oyunculardan (ki arada ilk beşde oynamayıpda listede olanlar var) Ama o kalanalrdan bir yararlı adam bulamadık:) Baron davis oynamıyor Zach ile Elton 2 haftadır kök söktürüyor. Hadi bakalım sayıyı verdiğim eksinde ribaunttan bişiler koparabilirmiyiz acaba diyorum. Asist için, kadrosunda Deron ve Jason ile yarışmak haddime değil. Serbest atışalrının düşmesini bekliyorum. Ne koparsam kar:)

Bu Troy Murphy niye oynamıyor yaa?? Iguadala niye oynamıyor?

5-4 öndeyim ama bütün önde olduklarım 2 3 farkla.. 9-0 kaybedebilirim 7-2 kazanabilirim..

Phoneix Suns .434 .846 7 183 100 47 18 12 27 5
Sixers.......... ...545 .740 14 233 85 45 14 10 24 4

Veysel Kaya' Alıntı:
Bu Troy Murphy niye oynamıyor yaa?? Iguadala niye oynamıyor?

5-4 öndeyim ama bütün önde olduklarım 2 3 farkla.. 9-0 kaybedebilirim 7-2 kazanabilirim..

Phoneix Suns .434 .846 7 183 100 47 18 12 27 5
Sixers.......... ...545 .740 14 233 85 45 14 10 24 4

Abi büyük ihtimal sakattır.Kaman`da da aynısı oldu sonra sakat işareti çıktı.

Bende de takımımın en önemli oyuncularından Baron Davis oynamıyor bu gidişle onayacağı da yok:( Ama dün benim açımdan verimli geçti. Kerem'e biraz yaklaştım. Maçlar çekişmeli geçseydi dün bir çok oyuncumdan daha fazla verim alabiliridm. Mesela Kobe maç kopmasa bir 20 sayı daha atabilirdi. Geçi Kobe!nin böyle oynayıp maçın kopmaması imkansız. Yüzdelerde yaklaştım. Bari serbest atışı alayım :)

Keşke Beasley`i göndermeseydim :( Sakatlığı uzun sanmıştım biraz sabretseydim keşke :( Dün gece 33 sayı 1 asist 7 ribaunt ile oynamış.

Asist ve top çalmada takımı sırtlayan Wall 2 maçtır oynamıyor,inşallah yakında döner,bu hafta şut yüzdeleriyle top kaybını,bir de diğer istatistiklerden birini alıp 5-4 kaybetmeye razıyım,ama zor.

5-3 Öndeyim Umut'a karşı.Bugün onda sadece Nene Hilario'nun maçı var.Bende bir tek Matthews'in maçı var.Berabere olduğum üçlükde öne geçip, sayı farkının açıp, asistte Umut'la arayı kapatırım artık.

Erdal Avcı' Alıntı:
5-3 Öndeyim Umut'a karşı.Bugün onda sadece Nene Hilario'nun maçı var.Bende bir tek Matthews'in maçı var.Berabere olduğum üçlükde öne geçip, sayı farkının açıp, asistte Umut'la arayı kapatırım artık.

tabi tabi çekinme...
arabaya benzinde koyarım ben artık...

Richardson yine %43 ile atmış, Hedo 0 :)

Bu arada Afflalo'nun 11 ribaundu gerçekten efsane oldu bu hafta için.