Yahoo Nba Fantasy Game ( Gsbasket ligi )

İki günde kalan oyuncularım;

D.Williams
Arenas
Gibson
Jefferson
Hibbert
Holiday
Richardson
Smith
Horford
Green (oynaması zor ama bir umut işte.)

Canberk'in kalan oyuncuları;

Mayo
A.Miller
Salmons
Ariza
R.Allen
G.Hill
Gallinari
P.Gasol

FG (45,0)-(46,1)
FT (73,0-91,5)
3PTM (22)-(27)
PTS (372)-(395)
REB (148)-(137)
AST (156)-(73)
STL (22)-(24)
BLK (18)-(17)
TO (65)-(53)

FT ve TO kesin kayıp.
Asist bende. Ribaundda da uzunlarım fazla, alırım sanırım.
3PTM zor.
FG ve PTS avantaj Canberk'te.
STL ve BLK ortada.

Düşüncem 5-4 birinin kazanması ama Canberk avantajlı.

Haftaya mı Kerem?

Sizin oyunda epey başabaş. Serbest atış fazla kulanmamış sanırım Canberk'in oyuncuları. Asist'ide sen almışsın 2 gün var gerçi daha. Yalnız bugün Gasol'dan ziyade Kobe'den extra performans bbekliyorum. Gasol'a sahip Canberk bu anlamda beklediği katkıyı tam alamayabilir.

kerem o 156 asistin bütün liglere bakıldığında ilk 3'te olabilir.. bnm 128 bile gayet yüksek bi rakamken 156 inanılmaz.. geçen olmaz diyodum bu hafta beni orda bi sen geçebilmişsin.. sayı da geçen yok ama..

Pazartesi başlıyoruz Sühan abi. :)

Guardlarım çok ondan oldu Levent. Kidd, Deron, Holiday iyi asist yapıyorlar. Gibson da fena değil. Artı Josh Smith, Hibbert ve Horford'ın asistleri de iyi.

Bu arada önceden takip edemiyordum ama Horford'a bayıldım gerçekten. Çok iyi oyuncu ya. Nash'i savunur, ribaund alır, skor yapar, asist yapar. :)

Levent Abiye karşı büyük ihtimal 6-3 yenildim.. Aldıklarım blok-top kaybı ve saha yüzdesi..

Hamilton-Garcia-Ginobili üçlüsünün Feltondan 16 fazla ribaunt alma ihtimali var mı? :)

Ama Levent Abi çok iyi bir hafta geçirdi.. Andrew Bogut 17 Ribaunt 7 blok taptı dün buna rağmen blokda geçemedi ama o 17 ribaunt ve Griffinin dünkü 18 ribauntu sayesinde ribauntu alacak gibi tabi bunda benim oyuncuları mesela MUrphy 3 rib. Mcgee 6 ribaunt Gay 6 rib. gibi ribaunt almalarıda etken oldu..

Bu Murphy form tutamadı bir türlü..

R.Allen 3 üçlük
Salmons 4 üçlük

Arenas 7 üçlük

Arenas'ın bitmediğini biliyordum, bana çok zararı oldu ama dün geceki 30 sayısı süperdi.

Bu gece her şey belli olacak;

FG,FT,TO Canberk'te. Ufak da olsa FG şansım var ama zor gibi görünüyor.
REB,AST,BLK bende.

3PTM, PTS, STL ortada.

Canberk'te G.Hill, Gallinari, Gasol.
Bende Richardson, Smith, Horford. Oynarsa Green.

Çekişme had safhada, şu anda 5-4 gerideyim.

Ya 9 oyuncum oynuyor bir bakıyorum 60 sayı atmışım ki bunalrın yarısı skorer adam:) Önümüzdeki haftaki rkaibime patlarım bende o zaman (Kerem'e) :p

Ben hazırım abi, bekliyorum. Kadrolarda değişiklik olmazsa 41'er maç yapacağız. Eşit şartlara sahibiz. :)

Oynarsa Jeff Green ve J.Richardson kaldı. Canberk'te Gallinari, G.Hill ve Gasol kaldı.

Yüzdede farkı indirdim, ortak oldum. Top çalma ve üçlük başa baş. :) Şu anda 5-3 öndeyim.

Canberk az maç oynamana rağmen iyi rakamlar yakaladın, bende de J.Green oynamadı ama yine de fazla maç yaptım senden. Ama seriyi getiren Jason Richardson oldu, 35 sayı, 7 üçlük, 3 top çalma.

Bu hafta Sühan Lakers ile karşılaşıyoruz.

M.Furkan Şenbabaoğlu' Alıntı:
[quote="Canberk Işcan":3h0p6ayl]Liderle maçım var.(Furkan abiyle).Zirveden kopmamak için bu maçı mutlaka almalıyım.
Şöyle bir baktım,sakat Varejao oynarsa 40,oynamazsa 37 maçım var,senin 45 maçın var.Gayet de iyi takımın var,5-4,belki 6-3 mağlubiyet falan alsak kardır gözüyle akıyorum.[/quote:3h0p6ayl]

Abi maçlara nerden bakılıyor ?