Yahoo Nba Fantasy Game ( Gsbasket ligi )

Levent Abiye 6-3 yenilmeme rağmen bir sıra yükselerek 4. lüğe yerleştim..

Takımım 11 kişiyle mücadele ediyor ama bayağı iyi galibiyet alyoruz.. Asist sıkıntım hat safhada beki de ligin en az asist yapan takımıyım.. Ama şut yüzdesi olarak ilk 3 teyimdir diye düşünüyorum..

Takımda müthiş skorerler var ama yan oyuncularım sayı katkısı vermiyor.. Troy Murphy çok düşük yüzdeyle 5 sayı ortalamsıyla oynuyor ama iyi olacağına eminim.. Mcgee 6 7 sayı civarı atıyor ama blokları ile takımda tutulmayı hakediyor.. Camby 8 sayı ortalam ile oynuyor ama ribauntlarıyla takımda duruyor.. İguadala 12 sayı ortalama ile oynuyor ki bence bayağı düşük onun için ama ribaunt ve asiste katkısı büyük.. Bu oyuncular da syı katkısı verirse ve Boozer döndüğünde müthiş bir takım olacağımı düşünüyorum..

Bu hafta rakibim Emre abinin Sixersı.. Abi tatilde inşallah kadroları ayarlamaz diye umuyorum :)

Asist sıkıntısını çözsün diye Garcia-Bledose değişikliğine gittik ama top kaybı sıkıntıya düşer diye korkmuyor değlim..

Bu hafta Umut'la oynuyorum.Benim 41 maçım var Umut'unsa eğer Maurice Williams iyileşmezse 37 maçı var.İyileşirse bu sayı 40 olacak.Ligdeki konumunuda göz önüne alarak geçen hatfa Tolga'ya uygladığım tarifeyle 6-3 geçerim diyorum . :)

Sühan abi bende yanlış görünmüyorsa eğer kadronu ayarlamamışsın. Randolph ve Okafor yedek görünüyor. Belki güncellenmemiştir ama uyarayım dedim.

Belli olmaz ki abi. :)

Yüzdelerde kimse garanti veremez bir kere. Top kaybı da öyle.

Üçlüklerimiz benzer. Benim bu hafta Arenas ve Richardson 7'şer üçlük attı. :)

Kerem Seçer' Alıntı:
Belli olmaz ki abi. :)

Yüzdelerde kimse garanti veremez bir kere. Top kaybı da öyle.

Üçlüklerimiz benzer. Benim bu hafta Arenas ve Richardson 7'şer üçlük attı. :)

5-4 sana vereyim üstüne Real-Barca maçını Real'in kazanacağını söyliyim bak son teklifim.:))

Sayı Asist topçalma direk sende zaten. Ribauntta da sen alırsın da işte bir ümit:)

7-2 gerideyim. Geride olduklarımdan biri top kaybı(zaten onu banko veriyorum kaçarım yok ) diğeri is e faul yüzdesi. 79.1 ile atıp gerideysem problem yok 80.0'a filan çıkarsak zaten alırız rakip faul yüzdesine aldanmamak lazım Gordon'lar oynamış çünkü dün :)
Bu arada tahminime göre bu hafta kazanırım seri devam eder. Haftaya Gs Warriors'u da yenerim ama bu 2 hafta kadar rahat olmaz diye düşünüyorum... Sonuçta nihayet 3-2 olacağım gibi. Zaten kaybedeceğim en güçlü 2 oyuncuya kaybettim şimdi onların süpriz mağlubiyetler almasını bekleyip diğer herkesi yenmeliyim.

Ya dün sabah 5 e kadar oturdum işlerime baktım. O esnada oyunu takip ettim. %33 ile atan oyuncum bile yoktu Zach Randolp bile 4/15 ile oynadı sağolsun. bunun dışında 2/13 ler 1/9 lar havada uçuyordu. 7 oyuncum 50 sayı atmış:)

Brook Lopez'im aşkım, canım , bitanem, niye pivot oynamana rağmen rebound alamıyorsun.Senin yüzünden şu şut yüzdesiyle şu sayı ortalamasıyla [ortalama 32 dakika ve ortalama 3 sayı] asla bu lige giremiyecek Reggie Evans'ı alıyorum takıma.Senin rebound alamamanı dengelemek için.Sonra senin de iyi olmadığın şut yüzdesi hepten göçüyor ve sayı konusunda ligin tepesine giremiyorum . :?

M.Furkan Şenbabaoğlu' Alıntı:
İlk günden bakıyorum,işi neredeyse sadece ribaund almak olan Chandler 5 ribaund almış,rakipte Carmelo'nun 22 ribaundu var.

Bende ona şaşırdım.Carmelo nasıl 22 ribaunt aldı :shock: Ama bidaha böyle bir ribaunt katkısı yapmazsa ribaundu sen alabilirsin çünkü bende Kaman yok.Sakatlığı olmadığı halde :?