Yahoo Nba Fantasy Game ( Gsbasket ligi )

Daha site Match-up ı güncellememiş ama hesaplamalarıma göre 4-4-1 bitti benle Canberkin karşılaşması..

Ama Canberk çok şanslı ya Andre Miller 5 top çalma yapılır mı ya bir maçta yuh diyorum.. Bu performansla berabere kaldık top çalmada Canberkle..

Sayıda 50 sayı civarı farkla aldım..
Asiste 2 farkla kaybettim..
Top kaybında 2 farkla kaybettim..

Biraz şanslı olsam 7-2 alabilirdim ama buda iyidir sonuçta lig ikincisiyleydi mücadele..

Jamal Crawford'a(14 sayı,2 ribaund,3.5 asist,1.3 3PTM,0.8 top çalma) karşı FORVET pozisyonuna oyuncu arıyorum,var mı takas önerisi olan?(Blok ya da 3PTM'i 1'in üstünde oyuncular tercihimdir.)

Umut tebrik ediyorum 4-5 kazanmışsın. Üstelik de en iyi olduğum bölgeleri aldın. Ribaundu 1 farkla, asisti 6, top çalmayı ve bloğu da 5 farkla aldın. Yüzde de aynı şekilde binde 5 olarak sonuçlandı. Çok çekişmeli bir seri oldu gerçekten. Levent'e karşı geri dönmem gerekiyor bu hafta. :)

7. hafta itibariyle puan durumu

1. Kerem's Bulls 36-18-0 .667
2. Los Angeles Lakers 33-21-0 .611 3
3. Furkan GSpurs 32-20-2 .611 3
4. Miami Heat 31-22-1 .583 4.5
5. Phoneix Suns 27-24-3 .528 7.5
6. Sixers 27-27-0 .500 9
7. Sühan Lakers 27-27-0 .500 9
8. Brutal Rockets 25-28-1 .472 10.5
9. Sacramento-Kings 25-29-0 .463 11
10. GS Warriors 23-30-1 .435 12.5
11. Chicago Bulls 19-35-0 .352 17
12. Burak Jr McGrady 15-39-0 .278 21

bu hafta 1-2 , Kerem's Bulls - Los Angeles Lakers

aman aman :)

Levent Öktener' Alıntı:

siz bir kapışın bakalım bu hafta.. levent iyi hırpala kerem'i.. haftaya da benimle oynayacak, iyice bir ez : )... yükselişim devam ediyor.. bu hafta bir basamak daha çıktık.. ön taraf ayık olsun, geliyoruz : ))

Kerem Seçer' Alıntı:
Umut tebrik ediyorum 4-5 kazanmışsın. Üstelik de en iyi olduğum bölgeleri aldın. Ribaundu 1 farkla, asisti 6, top çalmayı ve bloğu da 5 farkla aldın. Yüzde de aynı şekilde binde 5 olarak sonuçlandı. Çok çekişmeli bir seri oldu gerçekten. Levent'e karşı geri dönmem gerekiyor bu hafta. :)
yabancı değiliz Kerem, Zonguldaklı, Zonguldaklıya arada yapar böyle şeyler...:)
ama resmen teğet geçmişiz bazı bölgelerde ligin en çok beraberlik alınan maçı olabilirdi yani...

M.Furkan Şenbabaoğlu' Alıntı:
Jamal Crawford'a(14 sayı,2 ribaund,3.5 asist,1.3 3PTM,0.8 top çalma) karşı FORVET pozisyonuna oyuncu arıyorum,var mı takas önerisi olan?(Blok ya da 3PTM'i 1'in üstünde oyuncular tercihimdir.)
Wilson Chandler var bende ama istemem Crawford'u :) . Ersan İlyasova belki işini görür.

Veysel abiyle 4-4 berabere kaldım.Bu hafta en kötü ihtimalle 6-3 kazanmalıyım.2.likten 4.lüğe indim.Bu hafta 1`le 2. nin maçı olduğu için tekrar eski sıramı veya 1.liği ele geçirmem lazım.

Emre Yüksel' Alıntı:
[quote="Levent Öktener":1m2h2ec0]

siz bir kapışın bakalım bu hafta.. levent iyi hırpala kerem'i.. haftaya da benimle oynayacak, iyice bir ez : )... yükselişim devam ediyor.. bu hafta bir basamak daha çıktık.. ön taraf ayık olsun, geliyoruz : ))[/quote:1m2h2ec0]
Genç sanatçı Emre Yüksel bir basamak daha yükselerek kral tv listesinde 6. sıraya yerleşti tarzı birşey olmuş Emre abi. hey gidi hey eskiden kral Tv müzik ödülleri vardı. O zamanlar Webber vardı bizde. Şimdi bekliyoruz Landry 20 atacak da kazanacağız. Ne hallerdeyiz efkarlandım :p

deniz, sacramento'yu tutacağına balık tut daha iyi..: )
bu ne silik franchise..
şaka bir yana iyidir outsiderı tutmak.. contenderı herkes tutar nasılsa..
underdog fetish işte bu..
mazlumun yanındayız edebiyatı, türklerde sıkıdır..

tüm engellemelere, yıldırma operasyonlarına rağmen yürüyoruz deniz..
yükselişimiz sürüyor.. kerem seçer o koltuktan inecek.. : ))
l

Tek rakibim Levent Hava Yolları. :)

Onu da geçersem inmem oradan abi. 9-0'a hazır ol. Sana acımayacağım. :)

Şu Lakers, Ferrari Barcelona ve Galatasaray sevgim yüzündne hep aynı muameleyi görmüşümdür. Kardeşim sende hep kazananları tutuyorsun. Tut FB'yi BJK'ıda gör diyen bile oldu :)) Ama sizlerde biliyorsunuz Magic sonrası 10 senelik kayıp dönem dede Shaq sonrası dönemdede biz gene Lakerslıydık. Ferrari desen Schumacher ile atağa kalktı. Ne yapalım kazanan olduktan sonra bu tarz eleştirilere de göğüs germek gerekiyor. "Banvit için ölmeye geldik" demekten daha mantıklı :))

Sühan Cem' Alıntı:
Şu Lakers, Ferrari Barcelona ve Galatasaray sevgim yüzündne hep aynı muameleyi görmüşümdür. Kardeşim sende hep kazananları tutuyorsun. Tut FB'yi BJK'ıda gör diyen bile oldu :)) Ama sizlerde biliyorsunuz Magic sonrası 10 senelik kayıp dönem dede Shaq sonrası dönemdede biz gene Lakerslıydık. Ferrari desen Schumacher ile atağa kalktı. Ne yapalım kazanan olduktan sonra bu tarz eleştirilere de göğüs germek gerekiyor. "Banvit için ölmeye geldik" demekten daha mantıklı :))

yaşasın outsiderlar sühan..
philadelphia (sixers-eagles) , sampdoria, betis ..
biz onlarla güldük sühan bey, onlarla ağlarız..
sampdoria , barcelona'ya şampiyonlar ligi finalini kaybettiği gün de beraberdik, ikinci ligde de beraberdik : )
formula ile ilgilendiğim zaman da jos verstappen için arrows tutuyordum ama hepsi birden tarih oldular..
bir galatasaray full contender ama onu da ben seçmedim, doğuştan : ))

Kerem Seçer' Alıntı:
Tek rakibim Levent Hava Yolları. :)

Onu da geçersem inmem oradan abi. 9-0'a hazır ol. Sana acımayacağım. :)

asıl ben sana acımayacağım arkadaşım.. takımım ivmelenerek geliyor.. Kevin Love ne derse o.. Love Başkan.. Fotoya kalırız.. Burunla kurtarırım 5-4.. Rahat ol ... : )

Bugünlerde sağolsun GS ve Ronnie ile epey ağlıyoruz. Federer ile yüzümüz gülüyor gibi parçalı bulutlu :)

Başlığı yolundan saptırmamak için şunu söyliyim bu oyun sayesinde NBA'e full konsantre oldum hergün skor takibini daha net yapıyordum. Eskiden önce Lakers'i incelerdim diğer sonuçlara bakardım sonra sadece:) Play offlara kadar böyle gidersem yani ilk 8 e kalırsam şampiyon oalcağımı düşünüyorum. Çünkü çoğu arkadaşın liderleri play offlara kalamayacak bile:)

yalnız lig 82 maç ile bitiyor.. yani bizim play off'lar nba'de play off dönemine rasgelmiyor , ligin son 25-30 maçları oynandığın da bizde play off oynicaz.. :)

o yüzden play off'lar da tam kadro olucak.. öteki türlü adil olmaz zaten.. play off'a da ilk 6 giriyor sanırım.. 1-2 pas geçicek ilk turu 3-6 4-5 ile oynicak sonra 1-2 ile eşleşip yarı final'de devam edecek..

Playoffs: Week 21, 22 and 23 (6 teams)
Note: Week 23 runs 7 days from Mar 28 to Apr 3

çiçek gibi lig oluyor valla gidişat güzel baya.. seneye 18 takımlı daha çok katılanın olduğu daha güzel bi lig olur.. bu yıl tecrübelendi de herkes..

Bizim seri sağlam başladı. Jeff Green yüzdemin içine etmeseydi benim için mükemmel başlangıç diyebilirdim ama hayırlısı. Diğer adamlar iyiydi yine de. :)