Yaktın beni Rondo .
Levent Öktener' Alıntı:bu hafta 1-2 , Kerem's Bulls - Los Angeles Lakers
aman aman
yabancı değiliz Kerem, Zonguldaklı, Zonguldaklıya arada yapar böyle şeyler...Kerem Seçer' Alıntı:Umut tebrik ediyorum 4-5 kazanmışsın. Üstelik de en iyi olduğum bölgeleri aldın. Ribaundu 1 farkla, asisti 6, top çalmayı ve bloğu da 5 farkla aldın. Yüzde de aynı şekilde binde 5 olarak sonuçlandı. Çok çekişmeli bir seri oldu gerçekten. Levent'e karşı geri dönmem gerekiyor bu hafta.
Wilson Chandler var bende ama istemem Crawford'u . Ersan İlyasova belki işini görür.M.Furkan Şenbabaoğlu' Alıntı:Jamal Crawford'a(14 sayı,2 ribaund,3.5 asist,1.3 3PTM,0.8 top çalma) karşı FORVET pozisyonuna oyuncu arıyorum,var mı takas önerisi olan?(Blok ya da 3PTM'i 1'in üstünde oyuncular tercihimdir.)
Emre Yüksel' Alıntı:[quote="Levent Öktener":1m2h2ec0]
bu hafta 1-2 , Kerem's Bulls - Los Angeles Lakers
aman aman
Sühan Cem' Alıntı:Şu Lakers, Ferrari Barcelona ve Galatasaray sevgim yüzündne hep aynı muameleyi görmüşümdür. Kardeşim sende hep kazananları tutuyorsun. Tut FB'yi BJK'ıda gör diyen bile oldu ) Ama sizlerde biliyorsunuz Magic sonrası 10 senelik kayıp dönem dede Shaq sonrası dönemdede biz gene Lakerslıydık. Ferrari desen Schumacher ile atağa kalktı. Ne yapalım kazanan olduktan sonra bu tarz eleştirilere de göğüs germek gerekiyor. "Banvit için ölmeye geldik" demekten daha mantıklı )
Kerem Seçer' Alıntı:Tek rakibim Levent Hava Yolları.
Onu da geçersem inmem oradan abi. 9-0'a hazır ol. Sana acımayacağım.