Yahoo Nba Fantasy Game ( Gsbasket ligi )

Yüzdede berbat başladım..
Udrih 1-10
Gay 8-22
Millsap 3-11
Fields 1-7
Bibby 4-11

Toplamda 39-102 ki büyük oranda Boozer sayesinde 13-21 ile attı maşallah :)

Tkımın bi guardı top kaybı rekorlarına koşuyor , biri potayı bulamıyor , biri 2 asisti geçemiyor. Forvetler şut sokamıyor hatta faul bile atmaktan acizler. Pivotlardan 5 ribaund alanı omuzlara alıp Vederson kutlayışı yapıyoruz zaten. Blok zaten vurmuyoruz onun yerine hücuma bir an önce geçmeyi düşünüp acaba top mu kaybetsek yoksa şut mu kaçırsak diye kararsız kalıyoruz. Sonra bi çocuk var o iyi oynuyor onu da hoca kadroya almıyor adam 20 sayı atıyor oturduğu yerden. Coach desen o da alkolik geçen gün kafa kıyakken takımı düzenlemeyi unutmuş filan. Sir takımıyız bi ateşin içinden atlayan aslanımız eksik. Gerçi onu da Jennings denedi ama en son bi tarafı tutuşmuştu gerisini sarhoştum hatırlamıyorum. Hee bi de bi oyuncum var salmons diye adma 1 tane üçlük sokacak diye aldık 5 tne deniyor 1 tane sokuyor. Elin Stephen Curry'si cayır cayır atarken bizimki 1 tane atıp bi de şut yüzdemi düşürüyor. Birşey değil faul bile atamıyor milleetin şut yüzdesi benim faulden yüksek valla :)

5-4 öndeyim.Kaman`ın yine bir sorunu var galiba oynamıyor.Carmelo sakatlandı.Bu olumsuzluklara rağmen 6-3 alırsam maçı çok ekstra ve çok iyi olur.

Wesley Matthews bugüne kadar pg olarak görünüyordu ve takımımdaki pg bolluğundan(Wall,Nash,Westbrook) bugün boşu boşuna oynayamayacaktı ama ne olduysa artık sg-sf olarak gözüküyor.

Furkan'a karşı 5-4 mağlup durumdayım.Dünkü iki hamleyle ondan bir fazla oyuncu oynatacağım umarım yüzdelerde geriye düşmeden rebound ya da asist ikilisinden birini alıp 5-4 kazanırım.

Bu arada Kerem abinin ciddi şekilde Levent abiyi 9-0 geçme ihtimali var . :)

Adamı kadroya almayı unuttuğum , oyuncularımın delirttiği bu haftayı bile 5-4 alma ihtimalim var bu güzel bir şey. Sayıyı hala alma umudum var ki unuttuğum adamı kadroma alsam zaten dipdibe olcaktık ama olsun yine var ve steal'da fark 4 onu da alabiliriz . Biraz gayret beyler onurumuzu kurtarmalıyız. 8)

Erdal Avcı' Alıntı:
Asist ve Reboundda bir terslik olmazsa Emre abi 6-3 yenilmiş demektir . :)

erdal, bir şeyler ararken bu mesajını gördüm, daha önce görmemiştim : :))
Neyse ki herkes maçların skorunu görebiliyor da senin spekülasyonlarına göre hareket etmiyor, kazanan tabii ki Sixers olmuştu : ))

Erdal Avcı' Alıntı:
Rajon Rondo son maç oynasa asisti alır 5-4 yenerdim.Son maç oynamadı Rondo. :(

öyle -se -sa şart kipine girersek çıkamayız erdal : ))
bak bakalım benim 3. sıra seçimim brandon roy geçen hafta kaç maç kaçırmış..
bak bu haftada da kıl payı ile asisti kaçırıyorum, çünkü calderon sakat..
bunlar, oyunun parçası ..

Rövanşda görüşürüz Emre abi :) .

Bu arada bir önceki mesajda attığın ": :))" ifadesini çözemedim Emre abi.Neden normal ifadeleri kullanmıyorsun abi?

Kerem'i tebrik ederim.. :)

2 maç Curry ve 2 maç Blatche'in maç kaçırdığı haftada zaten eksik maçım varken yenilgi kaçınılmaz oldu kendisini tebrik eder play off'lar da görüşmek üzere derim şimdilik.. :)

o 2 beraberliği şu iki öküz oyuncum sakatlanmasaydı alırdım sanki 5-4 idealdi de sağlık olsun..

8. hafta itibariyle puan durumu..

1. Kerem's Bulls 41-20-2 .667
2. Furkan GSpurs 38-23-2 .619 3
3. Los Angeles Lakers 35-26-2 .571 6
4. Phoneix Suns 34-26-3 .563 6.5
5. Miami Heat 34-28-1 .548 7.5
6. Sixers 34-29-0 .540 8
7. Sühan Lakers 32-31-0 .508 10
8. Brutal Rockets 28-34-1 .452 13.5
9. GS Warriors 27-35-1 .437 14.5
10. Sacramento-Kings 27-36-0 .429 15
11. Chicago Bulls 25-38-0 .397 17
12. Burak Jr McGrady 17-46-0 .270

Düşüyoruz deliler gibi... Evans kına yak olum esas oğlanımız dedik duygusal davrandık. Seneye Sacramento'dan adam almak yok.